מישהו היה בהופעה היום\אתמול?

lunna747

New member
מישהו היה בהופעה היום\אתמול?

או שכולם פה כמוני מחכים לתמונע?!?

lunna747

New member
שכחו מזה...התבלבלו לי קצת הימים..

לא קורה לי הרבה שאני מוצאת את עצמי מתכתבת עם עצמי בפורם... אני אאשים את השעה

ברררר

New member
תאטרון תמונע נורא יפה מבפנים

עברתי שם לפני כמה ימים,אין לי מושג איך הגעתי לשונצינו אבל היה פתוח שם והסתכלתי. אם לפשוט לפי האזור זה אמור להיות מקום דוחה אבל עשו שם נורא יפה.

0mroosh

New member
זה בהחלט אסור מפוקפק.

ופעם היה בו גם "שניצל איילה" וידענו איך להגיע, היום החליפו ואנחנו אובדי עצות. בואי לרונה ב13.1

0mroosh

New member
אזור* ../images/Emo192.gif

התרכזתי בנחיריים של אחינועם ניני ויצאתי מריכוז, סלחו לי. [ד"א, היא פלא, האחינועם].

noa08128

New member
לא רעה בכלל..

במקום להיות עסוקה בהגיגיו של ש"י עגנון בהיתי בשמלתה הכה יפה - ואיי גם אני רוצה כזו. ממ אינני יודעת אם לבוא ב13 באיזה שעה האירוע?

ברררר

New member
HH מודלס שם. בע. עזוב מבינה את עצמי

אם אתה צריך הסברים דבר איתי... ת'אמת שזה פשוט להגיע לשם. 10 דקות מעזריאלי ודקה מגשר מעריב. ה13.1 זה לא שבת?

0mroosh

New member
הייתי שם לא פעם, :)

אני יודע איך להגיע
. שאלי את ניר לאן הגענו כשהיא לא הסכימה לתת לי לכוון אותה.

נעם55112

New member
מה עם עזרה לצפונים הפחות מנוסים?

קו 23 מעזריאלי? האם להזמין כרטיסים (2) ולא להסתכן? (יש אפשרות כזו?) אילו קווים פועלים בלילה (בחזרה)?

0mroosh

New member
אפשר להגיע ברגל מעזריאלי,

שושנת הרוחות לוחשת לי באוזן שזה לכיוון דרום, הליכה של מספר דק' ישר ולאחר מכן פנייה קטנה ימינה ובהמשך את תראי את שונצינו. תגשי למספר 8, והרי לך-תמונע.

ברררר

New member
אל תעשי טעות ותקחי אוטובוס

לקחתי לפני כמה זמן אוטובוס לבן-אביגדור שזה הרחוב המקביל... הוא הוריד אותי בסוף המסגר והלכתי את כל הדרך חזרה.......... זה מרחק של 10 דקות הליכה אם לא פחות מעזריאלי.........

נעם55112

New member
למדתי,

וגם אז, אני תושבת חדרה מאז ומעולם.. אני שחקנית כדורסל ונדדתי. מה עם חזרה? יש קווים פעילים? (בהנחה שאני חוזרת למרכז תל אביב- ככר רבין?)

למעלה