מישהו היה בהפגנה נגד הכיבוש?

אילתושי

New member
מישהו היה בהפגנה נגד הכיבוש?

ביום שבת? (מצטערת שההודעה לא קשורה אבל סתם בא לי לשאול) נכון שהיה גדול ענק מדהים? :)

RedStorm

New member
היי!!

היית שם??? רציני ללכת נורא אבל לא הייתי פה (שיט) באמת היה מדהים?

חזיר בר

New member
לצערי לא

אבל בכל מקום צריכים להתחיל להפיץ את בשורת הרעיון נגד הכיבוש אפילו בפורום מטריקס וקונספירציות

IC4

New member
והיום היתה לי שיחה פוליטית עם BWP

דנו על דא ועל הא OVER A GAME OF PING PONG ועל למה צריך להשמיד "דא" ולתת מדינה ל"הא"
או לא לתת בכל מקרה שוכן חלקי של הפורום ידידי ^NURV^ הלך להפגנה שממש נראה לי היתה כיפית אפשר לחשוב שכל מי שבפורום הזה הוא כאן בגלל שאני קו-מנהל שלו

S__A

New member
מה אלו השטויות האלו ?

איזה כיבוש בדיוק ? לא שמעתי על שום כיבוש ...

אילתושי

New member
עצוב מאד

הכיבוש שלנו בשטחים, כאילו דה? אם לא שמעת על רעיון פינוי ההתנחלויות, זה באמת עצוב.

S__A

New member
אממ, עכשיו ברצינות, תסבירי את זה >>

לא שמעתי על שום כיבוש ..

חזיר בר

New member
יהודה שומרון וחבל עזה

מחסומים,התנחלויות, משהו מזה נשמע מצלצל מוכר?

אילתושי

New member
ברצינות?

אבל באמת ברצינות? למה יש לך שאלות טפשיות כל כך? הכיבוש - זאת אומרת זה שישראל נמצאת בתוך שטחי יהודה ושומרון, זה שטחים שכבשנו במלחמת ששת הימים, וזה שיש שמה התנחלויות זה לא חוקי (לפי איזה אמנת ז´נווה, אם אני לא טועה בגדול) ואנשים שמתנגדים לכיבוש בעצם רוצים שיפונו ההתנחלויות, ומהר. זה ההסבר. אבל לא נראה לי שזה המקום דווקא לויכוחים פוליטיים. ? אגב, איך עושים ציורים ?

The Messiah

New member
ובבקשה הקונספירציה הישראלית הגדולה

השליטה המוחלטת של השמאל בתקשורת...

^nurv^

New member
פחחח

התקשורת כבר מזמממממן יישרה קו עם הממשלה והממסד (ממסד...איזה מילה של הסיקסטיז...:))

S__A

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי מוסיף עוד "חחחח" אבל אני לא חושב שזה כבר חוקי ..

IC4

New member
לא חחחחוקי אככככן

לא איכפת לי כלל וכלל שינוהל פה דיון פוליטי ואף נהפוכו - אני אברך ואשמח מאד אם כן יהיה. האזרח התמים והמסכן רק רוצה לזיין את המזכירה שלו ולהרויח כסף ואינו מודע למצב בעולם (אגב זו התשובה שלך למה הוא יודע שיש מאטריקס 2 אבל לא מודע לכיבוש) ולכן ברוח הפורום תרחיבו בנושא ותפתחו את אופקיי/נו

^nurv^

New member
אני הייתי!!

בהחלט היה ממש כיף וגם היו המון אנשים יחסית ובקושי ראו את הבמה מרוב שלטים.. זה ממש שימח אותי שאנשים מתחילים להתעורר. אחח...כמה שאני מעריך את האורי אבנרי הזה.. מישהו הולך להפגנה של שלום עכשיו ביום שבת?

למעלה