מישהו היה בחמדיה?. במקרה?

miss jazz

New member
במקרה

עוד הופעה טובה של קורין עם הנגנים המצויינים. ההופעה אתמול הייתה מעולה מהרגיל בגלל הקהל הנהדר שעודד לאורך כל ההופעה ולא נתן ללהקה ללכת. אז היה את הפלייליסט הרגיל, שיר הגרביים והדרנים: לא זוכרת כל כך מה עוד היה כלול בהדרן חוץ מפעם שניה את "זן נדיר"(מקווה שלא התבלבתי עם "אנטרטיקה"), "חזקה מהרוח", "שיר לשירה", "אין לי ארץ אחרת" ו"שיר בכיף". היה פשוט כיף. ועדיין תמיד אני אמשיך לצפות ל"דרך הכורכר" ויש לי זיכרון שקורין ביצעה עם אלונה את "על גגות ת"א" ואת "מחבואים", זה הם חסרו לי מאוד. קורין התחילה לעבוד על דיסק חדש(איזה כיף) ואני גם לא יכולה לחכות כבר לדיסק של אלונה דניאל... זהו, זה מה שיש לי לספר לך

clyps

New member
איזה יופי../images/Emo6.gifשמחה מאוד שנהנת../images/Emo6.gif

כל כך רציתי להגיע להופעה, אבל לא היה לי איך להגיע
טוב לדעת שהייתה הופעה מעולה, שהקהל שיתף פעולה... בדרך כלל, את זן נדיר היא מנגנת לאחר "כשזה עמוק" , ואת אנטארקטיקה בהדרן..אבל.. כמובן שזה לא סותר את מה שאמרת.. את "דרך הכורכר" קורין ביצעה בפעם האחרונה (שזכורה לי) בהופעה בחדרה.. שיר לגרביים הוא שיר יפייפה, ואני מקווה שימצא את מקומו באלבום החדש.. עם 'אור הירח'... כיף מאוד לדעת שקורין עובדת על אלבום חדש, שלצערנו נזכה לטעום ממנו רק בשנה הבאה... אך הבנתיים נהנה מהופעות המיטב שהן כיף לא פחות.. וכמובן, מחכים לאלבום של אלונה בהפקתה של קורין
. אגב, ברוכה הבאה לפורום!
הישארי איתנו
שיר
.

למעלה