מישהו היה ביום הסטודנט בים היום?

או קיי היה ממש מדהים !!!!!!!

ממש אבל ממש נהנתיייי ! יחסית ליום הסטודנט שהיה באונ' ת"א שדי היה פתאטי .... האוירה של חוף ראשון הזכירה מיני ניצנים, לא היה צפוף בכלל והיה מאגניב וראיתי מלא אנשים מוכרים מכל מיני מקומות לא קשורים ! ראיתי את המריאנות .. ושתינו קצת בירה אכלנו המבורגר, שתינו גם בבל דרינק, וראיתי את בנדוד שלי ואת חברה שלו שם .. היה מאגניבבב... ההופעות היו ממש ממש אבל ממש טובות יחסית למה שציפיתי ! הבאסה היחידה שהגענו בסביבות קצת אחרי 8 ופיספסנו את 'הג'ירפות' .... שבאמת רציתי לראות אותם כי הם שווים .. אבל חוצמזה היה שווה לגמרי ! סינרגיה הפציצו .. וטיפקס עשו שמייח.. מאיר ניצן נאם נאום קצר ולא חפר כהרגלו .. כנראה בהשפעת היום הארוך שהיה לו ביחא"ה .. :) עברי לידר הביא הופעה ענקית ביחד עם נינט בכמה ביצועים מדהימים, במיוחד אני רוצה לציין את המאמי הלאומית שלנו ששרה את 'ביום שמש יפה' שיר שאני אישית מאוד אוהב, ומסתבר שנינט חושבת שזה השיר הכי יפה של עברי והם שרו אותו יחדיו, מדהים. עוד הופעות של להקות קטנות, והאוירה בחוף היה מדהימה .... הכל היה מאורגן פיקס.. כל האירוע נטף סקס וקיץ ואהבתי את זה.. היה ממש טוב.

גמני הייתי!

היה באמת נחמד הגעתי לקראת סוף ההופעה של הג'ירפות והם פשוט גדולים, הסולן שלהם סטלן על, קפץ מהבמה (בגובה 2 מטר לפחות, אולי יותר) וטיפס על הגדר והתחיל להסתובב בין הקהל ולשיר! חיחי זה היה ענק טיפקס גם נתנו שואו מצויין, הקפיצו את כולם! סינרגיה היו סבבה ואת עברי התחלנו לראות והלכנו אחרי כמה שירים (בדיוק כשהיינו בחוץ נינט עלתה)... האמת שאח"כ התבאסתי שלא נשארנו לראות את כל המופע שלהם, אבל לי אישית ממש כאבה הבטן וגם חברות שלי הרגישו שמיצינו... ואז היה קטעים עם איך חוזרים הביתה אבל בסוף, אחרי כמה נהגי מונית שרצו לקחת לנו 50 ש"ח (פחחח למה נראה להם) נסענו עם אחד שלקח לנו 35.

למה מוניות ?! מה עם רשיון ? רכב ?

לאף אחת מכן לא היה רשיון ורכב ?! לא חרם על הכסף ........? אנחנו באנו 2 מכוניות .... וכרטיסים ב20 .. ויום לפני אחרי שכבר קנינו הסתבר לי שיכולתי להשיג בחינם ממישהו שאני מכיר אבל בקטנה .....

למעלה