מישהו היה בירושלים\חרמון ביממה האחרונה?

mor000

New member
מישהו היה בירושלים\חרמון ביממה האחרונה?

אני הייתי אתמול עם חבר שלי והיה מדהים [= שלג ירד ללא הפסקה והיו המון אנשים ברחובות- כמובן שהיה מאד מאד קר. מה איתכם? היתם? פעם ראיתם שלג? ראיתם שלג יורד? מה אתה חושבים על מזג האויר? הייתם מעדיפים לגור במקום שיש בו שלג? הייתם מעדיפים לגור במקום שאין בו שלג? ספרו חוויות [=

R i s a

New member
הממנ

בתור מישהי שגרה בצפון השומרון אנחנו חווים את השלג בערך כל שנה, הבעיה היא שהוא נמס במהרה. אתמול ירד אצלינו בלילה והיום בבוקר היה אפר לראות את הערימות הסמיכות והבתוליות, הנקיות והיפות... עכשיו הן כבר נעלמו, לצערי.

amit678

New member
עכשיו חזרתי משם ../images/Emo13.gif

אני נוסעת עם המשפחה שלי כל שנה לירושליים עם יש שלג. הפעם יצא שההורים שלי דיוק בונציה ונורא התבאסתי שלא יצא לי לראות, והיום קצת אחרי בית הספר חברה ממש טובה שלי התקשרה אליי ואמרה לי שהמשפחה שלה הולכת ואם אני רוצה לבוא איתה והלכנו והיה הכי כיף בעולם
אני כ"כ כ"כ אוהבת שלג!!!

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifירד שלג ביישוב שאני גרה בו../images/Emo2.gif

בפעם הראשונה בכל ה-9 שנים שאני גרה פה
לא ראיתי אותו יורד, אבל כשחיכיתי בבוקר לאוטובוס עם חברה שלי היא אמרה לי "וואי, תראי כמה ברד! זה נראה כמו שלג!" ואז הסתכלנו מקרוב, וזה באמת היה שלג
והתחלנו להתלהב כמו ילדות קטנות שלא ראו שלג בחיים
אני אוהבת שלג

יעל פלג

New member
אצלינו ירד מלא שלג

כל כך הרבה שלג, וכל כך קר, שנפל לנו החשמל שלוש פעמים כל פעם לכמה שעות. לא הייתי מתנגדת לקצת מזג אויר נעים ולקצת פחות שלג במרפסת שלי אבל אין ספק שזאת חוויה (בטח חוויה, פחות יומיים בית ספר
)

סער ג1

New member
הייתי ביום חמישי בשלג הלבן בירושלים

והיה גדול. מביקור יבש וסנטדרטי בכנסת, הפך הסיור שלנו למלחמת שלג ענקית בשלג היפהפה והרב של ירושלים... והיה הרבה. היה אחלה בילוי בשלג. האמת היא ששמעתי שהייתה נהירה המונית לחרמון בסוף השבוע. כן, באתר הכי צפוני במדינה נערם הרבה שלג מהסופה, ואלפי אזרחים ניצלו את זה כדי לגדוש את השלג. הייתם שם?

amit678

New member
ביקור יבש וסטנדרטי בכנסת?!

מה בכלל חיפשת שם כשיש שלג

למעלה