מישהו היה במרי לו

אתי@

New member
מישהו היה במרי לו../images/Emo35.gif

זה מחזמר עם שיריו של צביקה פיק
כי אני לא סובלת את השירים של צביקה פיק (וגם לא את האישיות) - ואז אין טעם ללכת...
(קיבלתי כרטיסים...)

ayush

New member
לא הייתי, אבל שמעתי שזה מדהים !

אחיות שלי היו עם בני זוגם וממש נהנו ! ( אפילו הגברברים שהתנגדו בתחילה..) אני דוקא מאד רוצה ללכת.. אבל מחפשת כרטיסים במחיר שפוי... רוצה למכור ??

מאי26

New member
אז ככה - התרשמותי ממרי לו: למי

שאוהב או סתם נתקף נוסטלגיה לשיריו של צביקה פיק - זו יכולה להיות חוויה מאוד נחמדה - אבל האמירה מחזמר קצת גדולה על הדבר הזה: מדובר בהמון שירים שביניהם מחברים קטעי קישור ברמה של כיתה ו´. רמת המשחק והדיאלוגים ברצפה, והעלילה מופרכת ביותר עד מגוחכת בקטעים מסוימים. למשל: מודיעים לגיבור שאביו מת ואז פורצת המקהלה בשיר: "מת אב ומת אלול" - כאילו, דא? מה בדיוק הקשר (מבחינת תוכן השיר?) טוב, לא משנה. אבל - וזה אבל חשוב - בכל זאת זה לא עד כדי כך גרוע, בגלל שהשירים ממש נחמדים, וכמו שאמרתי אם רוצים רק לשמוע את השירים ולהנות, אז זו אופציה לא רעה.

ayush

New member
../images/Emo6.gif שלא תביני לא נכון... לא שמישהו

חשב שזה איזה מחזה גדול מבחינה תרבותית.. אבל בשביל בילוי קליל ומהנה..למה לא ?

מאי26

New member
אוקיי אין בעיה... באמת לא חשבתי

שזה יהיה איזה מחזה תרבותי ופלצני, אבל פשוט לא ציפיתי שרמת הדיאלוגים תהיה עד כדי כך ירודה... לא נורא, השירים מחפים על זה.

student1

New member
אני ממש אהבתי../images/Emo70.gif

המחזמר ממש סוחף ועושה מצברוח נהדר, מעבר לזה זו הפקה מושקעת מאוד מבחינת תלבושות וכוריאוגרפיה (זו דעתי, ובטח שאני לא מומחית או משהו). השילוב של השירים לדעתי ממש חמוד (לגבי "מת אב..."-באמת אין קשר בין תוכן השיר למות האב, פשוט זו מין דו-משמעות: אב כחודש ואב כאבא). א ב ל - אם את לא אוהבת את שירי צביקה פיק אני לא חושבת שכדאי לך כ"כ ללכת, כי זה בסיס המחזה ובטח שאין מה ללכת בגלל המשחק... לגבי כרטיסים מוזלים-יש 50% הנחה לסטודנטים במשרדי "הדרן"-עלה לי 85 ש"ח במקום 170!. סליחה על האריכות בהודעה, פשוט די התלהבתי מהמחזמר.... ממני שעדיין לא נשואה טריה, אבל אהיה כבר ב-22.8...

אתי@

New member
בנות, תודה על העצות

מכיון שאני לא סובלת את צביקה פיק וחוטפת אטרף ממשחק מגוחך אני חושבת שנוותר, נעביר את הכרטיסים למישהו אחר. חבל שלא מקבלים כרטיסים חינם להצגות יותר מענינות

למעלה