מישהו היה בראיון בחברת TACT?

sivanh2

New member
מישהו היה בראיון בחברת TACT?

אשמח אם תאמרו לי על מה להתמקד. נאמר לי שיהיה תרחיש מסויים ואתבקש להעלות סוגי בדיקות, כמו כן יהיו שאלות אמריקאיות וקטע תירגום מאנגלית לעברית

בזיק172

New member
מבחן די דבילי...

יבקשו ממך להגדיר בדיקה עבור כפתור "הוסף תמונה" בוורד... תמסור ד"ש ללי...
הבחורה פ33ה. בלי קשר לכלום.

nirz2402

New member
ועכשיו לבודק המתחיל מה התשובה???

אשמח לשמוע מה התשובה אני בימים אלה הולך לראיונות עבודה בתחום ואין לי הרבה נסיון אשמח ללמוד... תודה מראש..

בזיק172

New member
מה זאת אומרת מה התשובה?

מה זה מבחן במתימטיקה?
תחשוב, תכנן בדיקה על נייר, תעלה לפה, ונחלוק דעות...

nirz2402

New member
אז זהו ש...

בחיים לא התעסקתי בזה וזה מעניין אותי התחום ורציתי לקבל דוגמאות מה זה אומר לתכנן בדיקה... צריך להתחיל איפשהו לא?

בזיק172

New member
בד"כ מתחילים מההתחלה...

1. חשוב איך משתמשים בכפתור. מה יעודו. 2. חשוב איזה חלק מעוניינים לבדוק. 3. חשוב איך ניתן לחלק את הבדיקה לחלקים מודולוריים. 4. חשוב איך לתכנן את הבדיקה כך שחזרה עליה תניב את אותן תוצאות. בטח שיש עוד. זה היה לדוגמא.

vinney

Well-known member
בנוסף

אני חושב שהיה שם איזה מבחנון פסיכוטכני... לא משהו מסובך במיוחד, מזל שלא הלכתי לשם בסוף

vinney

Well-known member
כי מצאתי משהו יותר טוב

טאקט זה חברת OUTSOURCING, יש להם פרוייקטים נחמדים, אבל אני מעדיף לעבוד במקום אחד בצורה ממוקדת, בלי 2 בוסים בו זמנית מעליי.

eitan-as

New member
תכיני חצי יום פנוי

יש שני מבחנים - תרגום אנגלית/עברית ולהיפך, בנוסף מבחן אישיות/אמינות של כ-מליון שאלות. בנוסף, מאד סביר המתנה ארוכה לראיון עצמו (אני חיכיתי יותר משעה לאחר סיום המבחן הראשון). ולסיום, במידה והתשובה תהיה שלילית, כנראה שלא תקבלי הודעה על כך או מכתב מנומס... בהצלחה

למעלה