מישהו היה ב UCPA ?

gilgil3

New member
מישהו היה ב UCPA ?

אני מתכנן לנסוע לבד(מאחר וכולם הבריזו לי) ורציתי לקבל אינפורמציה.

alonaski

New member
מומלץ בחום!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo45.gif

לאן אתה נוסע? בחרת כבר אתר? הכי ממליצה על זה שבלה-פלאן!

anat712

New member
UCPA לה פלאן

הייתי בUCPA בלה פלאן שנה שעברה והיה נפלא. אתה צריך להיות מוכן לזה שהמקום הוא אכסנייה ולא מלון (למרות שהמבנה עצמו היה פעם מלון והבנתי שהתנאים בו טובים יחסית לקלאבים אחרים), חדרים פשוטים ל-4 אנשים ואוכל פשוט אבל האוירה טובה, וכך גם ההדרכה והציוד שמשכירים. האתר עצמו מעולה והקלאב נמצא ממש על המסלולים (סקי אין סקי אאוט). אני לא יודעת לגבי אתרים אחרים אבל הUCPA בלה פלאן מומלץ בחום רב!

alonaski

New member
חברים שלי שהיו שם ישנו 2 בחדר!

הם אמרו שהיו גם חדרים לשניים...

anat712

New member
יש גם חדרים לשניים...

אבל זה כמובן עולה יותר. אני ואחותי ישנו בחדר עם צרפתייה ובלגית (שכל אחת מהן באה בנפרד) והיה בסדר גמור. הן לא הפריעו לנו ואנחנו לא להן (אני מקווה...).

etal2

New member
על איזה מועדון מדובר?

הסתכלתי ויש ל-ucpa שני מועדונים בלא פלאן , אחד ב-1800 ואחד בסנטר. ועוד שאלה ,למתחיל גמור מה עדיף ,שעורים של יום שלם או שמספיקים השעורים של חצאי יום? ארז

anat712

New member
סנטר

אני הייתי במועדון בפלאן סנטר, לא ידעתי שיש עוד UCPA בלה פלאן. למתחיל כדאי שיעורים של יום שלם אחרת חצי יום אתה בהדרכה ואז חצי יום על התחת. למרות שגם בשיעורים בהתחלה אתה הרבה זמן על התחת ואז אתה יכול להיות חצי יום על התחת עם מדריך וחצי בלי... סתם, אל תתבאס. ההתחלה אמנם לא קלה אבל אחר כך זה לא פחות מממכר!

alonaski

New member
אם יש לך אפשרות לבחור -

קח את היום שלם הדרכה! כי אם לא תרצה לצאת שוב אחה"צ עם הקבוצה והמדריך - תוכל לגלוש לבד ולהעביר את חצי היום השני - באופן עצמאי! כלומר בבחירה של יום הדרכה מלא - תשאר לך האופציה הנוספת! ההיפך - לא!
אם אין לך אפשרות בחירה, רק חצי יום - לא נורא! אבל זה אינדיבידואלי! אני, כשהתחלתי - הייתי בקלאב עם יום הדרכה מלא אבל הייתי כ"כ להוטת-גלישה שלא יכולתי לסבול את זה שאנחנו מתחילים כל בוקר את השיעור רק ב 10:00 (כששאר הקבוצות התחילו ב 8:30-9:00 ) ואת החצי השני של יום הסקי אחרי ארוחת צהריים - התחלנו הכי מאוחר משאר הקבוצות... אז אני הייתי משכימה קום לאימונים עצמאיים לבד - עד תחילת השיעור ולפעמים לא הייתי חוזרת עם הקבוצה לקלאב לארוחת צהריים, כדי להרוויח עוד שעתיי-שלוש על השלג!
וגם... היה לי מדריך צרפתי אחד איטי ו"נמרח" באופן מעצבן!!! חלק גדול מההדרכה היה מעביר בעמידה במקום וקישקושים והתבדחויות פרטיות בצרפתית עם שלישיית הצרפתיות הרווקות שכנראה היתה ביניהם "כימיה מאוד טובה" מעבר לשעות על השלג...
אז זה עיצבן אותי כי היו לי קוצים בישבן ורציתי רק לגלוש ולגלוש ולגלוש...

yaircarel

New member
אלונה צודקת ב 100 %

מובטח לך ששבוע סקי ישאיר אותך עם חשק לעוד. למען האמת הוא לא ידגדג את הקצה של החשק לסקי. לכן אתה חייב להיות בטוח שתנצל כמה שיותר מחופשת הסקי כדי להיות על השלג. עוד ייתרון הוא שביום מלא אתה יכול לצאת בבקור לתרגל קצת, לעשות שיעור. וכאשר יש הפסקת צהריים לגלוש לבד לתפוס עוד בטחון. אחרי שנגמרת הפסקת הצהריים שהיא איזה שעה וחצי שזה המון זמן לסקי אז אתה מצטרף לקבוצה ואם תפסת את המוזה באותו יום אז אתה ממשיך לגלוש בלי הקבוצה ומצטרף למחרת לשיעור.

למעלה