מישהו היה בVERBIER

amit87

New member
מישהו היה בVERBIER

אם כן אז אפשר טיפים והמלצות על האתר עצמו?.. מישהו באחד העמודים הקודמים כתב שהיה וחוזר לשם...אז בבקשה תקרא את ההודעה ותגיב.. תודה מראש!

rami arnold

New member
אחלה אחלה אחלה אתר!!

נמצא במרחק כשעתיים מז'נווה. נוף בכל הכפר פשוט מדהים. (בעיני הנוף האלפיני הדרמתי ביותר שראיתי!). בהחלט לא מקום למתחילים - האתר גדול מאד אבל הרבה מקומות מחוברים בינהם במסלולוים לא מהודקים, תלולים בטירוף עם שלג עמוק - ככה שאם אתה לא ממש שולט תיאלץ להסתפק "רק" במסלולים שמעל הכפר. הפרש גבהים מרשים ביותר. הנקודה הגבוהה - 3300מ' מבטיחה שלג מצויין, אבל עם יש הרבה שלג גם במקומות הנמוכים - יצא לך לגלוש במסלולים שפשוט לא נגמרים!! חסרונות - מאד מאד יקר
עם אתה אוהב לגלוש עם בני עמך - אז שכח מזה, אבל עם אתה רוצה לנקות את הראש בלי לפגוש את החבר מהטירונות - זה המקום
אין יציאה מהמלון למסלולים - חשוב לקחת מלון שממוקם קרוב למרכז המעליות. אם לא - לא נורא, יש אוטובוס שעובר כל הזמן ואוסף לשם גולד=שים - קצת פחות נוח כמובן... אוכל טיפוסי - כבד ומשביע וטעים (אמרתי כבר יקר?!) בקיצור - אתר מצויין לחובבי ה"אופפיסט" ברמות הגבוהות. (אליפות העולם בסנובורד נערכה שם כשהיתי - לא להאמין מה שאנשים עושים...) אם יש עוד שאלות - בכיף, רמי ארנולד.

amit87

New member
תודה על הפרטים...

אני ברמה די גבוהה בסנובורד (3 עונות) ועושה בעיקר אןף-פיסט ... אתה יכול לתת לי בבקשה פרטים על איך האתר לסנובורד מבחינה של פארק תנאין וכו'... ואם יש לך עוד תמונות את יכול בבקשה להעלות אותם? בעניין המחיר...אני הולך לקבל על כך תשובה בימים הקרובים ממשפחה שלי מצרפת שאיתם אני נוסע אבל הם לא יהיו בוורבייר אלה באחד הכפרים הסמוכים בדירה שלה ויכול ליהיות שזה יצמצם עלויות... תודה רבה!

rami arnold

New member
מכיון שאני בעיקר גולש סקי -

אין לי אינפורמציה מיוחדת לגבי סנובורד, חוץ מזה שכמו שכתבתי - יש המון המון אפשרויות לאופ - פיסטים ברמה הגבוהה ביותר. (כולל "הליסקי" עם אתה בעניין...) לגבי מגורים בכפר סמוך - אז מתחת לוורבייה יש כפר שממנו יש גישה ברכבל. (אבל צריך גם לרדת ברכבל בסוף היום כי הוא ממש נמוך), שאר הכפרים שמפוזרים הם יותר "חורים" אבל דווקא הם יושבים ממש על המסלולים, שזה נחמד. יש פסגה אחת בשם "mont gele", שעולה אליה רכבל מצ'וקמק - אין משם שום מסלול - פשוט תהום לכל כיוון שלא תסתכל - פרירייד סופהדרך לסנובורד. גם מפסגת ה"מונפורט" יש מלא אפשרויות, בקיצור, אני היתי שם שבוע וממש לא מיציתי...

amit87

New member
קיבלתי הרגע את הפרטים

אם אני יהיה שם זה יהיה בעיירה שנקראת Nendaz שהיא סמוכה לורבייר.. אתה יכול בבקשה לתת לי פרטים על העיירה הזאת (אם זו אחת העיירות שדיברת עליהם)...בכל אופן...איפה אני יכול למצוא פרטים על בית-ספר לסקי/סנובורד בעיירה? תודה רבה על הכל!

rami arnold

New member
ננדס אכן מחוברת למערכת של ורבייר,

נמצאת בגובה 1400 מ'. החיבור שלה לאתר הגדול הוא בינוני, ז"א צריך לקחת כמה רכבלים שונים כדי להגיע ל"אקשן" האמיתי. (אלא אם יש מלא שלג ואפשר לגלוש ממש נמוך...) פרטים נוספים: http://www.verbier.ch/ בהצלחה, ותעשה חיים, רמי.

amit87

New member
אני לא מצליח למצוא פרטים

על בית ספר לסקי באיזור...אתה יכול לעזור לי? ספר לי קצת על מה היה ההרכב החופשה שלך ומחירים.. כי לי כנראה יעלה רק טיסה, סקי-פאס ובית ספר לסקי ( בתקווה שהמצא אחד..) תודה

alonaski

New member
עמית, לא נראה לי שאתה צריך לדאוג

בעניין בי"ס לסקי שם... זה אתר גדול ומכובד!!! קבל פה קישור שתוכל להפיק ממנו הרבה מידע על האתר + עלויות סקי פס וכד'...

amit87

New member
העניין הוא שאני לא בורבייה

אני בעירה שמקושרת אל ורבייה...

alonaski

New member
נו אז?...

= תקום בבוקר, תעלה לוורבייה וכנס שם לשיעור סקי/סנובורד!!! אולי תגלה שיש גם בעיירה הקטנה שלך!

rami arnold

New member
אין לי ספק שיש בי"ס לסקי בננדאז,

בכל מקרה האתר שלהם: www.nendaz.ch בנוסף, יש עירה קרובה אליכם בשם: siviez, שהיא יותר קרובה אליכם מוורביה, והיא די מרכזית. (משם גם יש מרכז רכבלים די גדול שיוצא לכל הכיוונים). ביי, רמי.

amit87

New member
רמי

מצטער אם אני קצת מנג'ס לך פשוט אתה בן אדם היחיד שמצאתי שהיה שם.. עכשיו..אני כנראה מצאתי בית ספר טוב בננדאז.. רק תסביר לי משהו..החיבור בין ננדאז לוורבייר הוא חיבור הגיוני/קל/נוח, או שהוא לא חיבור מעשי כל כך?

rami arnold

New member
וואו, איזה תגובה מהירה...

החיבור ברכבלים - בהלוך סביר, בחזור - יש מסלול שחור ברמה די גבוהה שצריך לעבור אותו... בכל מקרה יש אוטובוס שנוסע מ"סיויאז" לכפר שלך במשך כל שעות היום - עלותו כלולה ב"סקי-פס", ככה שאם אתה עיף בסוף היום זאת אופציה סבירה לחזור איתו לכפר שלך.

rami arnold

New member
נזכרתי גם שיש פארק סנובורד...

אבל דווקא באתר הזה כשאפשרויות האופ - פיסט כל כך מושכות - הייתי מתרכז בהם יותר. הפארק עצמו בנוי מאוסף מרשים של מקפצות בגבהים שונים, ו"חצי - צינור".

amit87

New member
הפארק

רחוק מננדאז? אני לא יודע כל כך מה לחשוב...כי רוב המפות שמצאתי של 4 העמקים זה מפות עקומות ולא מובנות ובלי שום פרופורציה.. השאלה שלי היא...אם אני נמצא בננדאז...אז זה ממש לא בעיה לגלוש בוורבייר...נכון? איפה אתה ישנת בדיוק שם?..ומה כללה הנסיעה שלך (מחירים)

rami arnold

New member
תנסה בכתובת הזאת:

http://www.televerbier.ch/index.cfm?dsp_pagebody=../map/page&dsp_pagetop=skiboard&dsp_image=skiboard&dsp_fla=domaine&lng=en בעיקרון, כמו שכתבתי לך - הכפר "שלך" קצת מרוחק ממרכז הענינים, אבל נגיש בעזרת כמה רכבלים. מננדאז אתה גולש ל"ויסיאז", משם ל"טורטין", ומשם אתה יכול לעלות או לפסגת ה"מונט פורט" שזה המקום הגבוה (הצילום הראשון ששלחתי) וגם הפארק ממוקם שם איפושהוא, או לעלות לכיוון פסגת ה"אטלס" שנמצאת מעל "ורביה". כל אזורי הגלישה האלו מחייבים רמה די גבוהה (שחור ו"אופפיסט"). מאידך אתה יכול מ"ויסיאז" לעלות לכיוון "גרפון בלאנק" ולבלות שם יום שלם בגלישה רגועה ומדרונות "מסודרים" (רמה כחול/אדום).

למעלה