מישהו היה היום בהופעה במוצקין

אובלינה

New member
מישהו היה היום בהופעה במוצקין../images/Emo35.gif

היה חבל"ז
היה בדיוק מספיק מקומות והכל (לא שזה מפריע כי כולם רצים לבמה אחרי זה) והייתי פעם ראשונה בהופעה..
אז הם שרו המון שירים (שכחתי את כל הרשימה..) ואני ממש עייפה מכל העסק.. אוף, אני מחכה להיות בגיל שלכם כדי שגם אני אוכל לרוץ ככה ליד הבמה ולקפוץ
אבל אני מחכה יותר מידיי זמן כבר..
מבאס אותי.. פשוט, ניסיתי לעמוד שם ולא ראיתי כלום, ואנשים מעכו אותי
אז הייתי חייבת לחזור למקום- אבל היי, מזל שיש כסא לעמוד עליו
ויהלי לצערי שר שיר מזרחי אחד.. בעע..
יהלי וסלסולים
זה לא הולך ביחד
.. וגם תופים במקום טרבוקות זה לא משהו.. בכלל- מזרחי- זה יותר גרוע מלא משהו
אז ככה: הבאתי את המצלמה הדיגיטלית שלי בתקווה לצלם לכם כמה תמונות שוות, אבל כמו שאמרתי קודם- הייתי רחוקה.. ): אבל ייצאו שתיי תמונות נחמדות ואני מצרפת אותם.. וגם הכנתי רקע מ-ד-ה-י-ם למחשב, אז אני אצרף אותו תיכף..
בליני

MiToOsH

New member
בדדדדד אלךךךך גם תפילה אין לי ../images/Emo104.gif

אני הייתי בהופפפפפפפעה גם כן
והיה גדוווווווול
אם יש לך איזה תמונה שרואים ת'קהל
חפשי אחת עם גופיה תכלת ושיער חום בהיר ארווווווך שקופצת ומשתוללת כמו מטומטמת..
.. בכל מקרה, אני בטוחה שלא היו עושים לך כלום אם היית באה לבמה וקופצת עם כולם, מקסימום היית חוטפת קצת קפיצות, אבל חפיף, אני עולה לי"א וגם עליי קפצו
.. הקטע המצחיק זה שחברות שלי התיישבו בשורה 15 וכל הזמן התלוננתי שאני רוצה לקפוץ עם כוווולם.. אז פשוט איך שראיתי את הקצה ראש של הראשון שעלה לבמה [לא שמתי לב מי זה היה אפילו] תפסתי את חברה שלי ורצתי לבמה..

MiToOsH

New member
אממ... לוידעת...../images/Emo35.gif ../images/Emo104.gif

זאת ההודעה השלישית שלי בפורום, אל תצפי ליותר מדי
חחח חשבתי על משהו.. יש פרסומת לאיזה גלידה "[מישהי] מערד אוכלת מהצד", האם זאת השפעה מהשיר של מוניקה

bubaale

New member
"אוכלת מהצד"...../images/Emo19.gif

זה לא שיר של "השוונג של הפיתה"?

MiToOsH

New member
התקפת בלבול ../images/Emo122.gif ../images/Emo104.gif

אל תתייחס(/י)

DrKasperrrr

New member
אכן..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

רק שמשום מה אנשים בילבלו את זה...

../images/Emo23.gifהייתי שם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה מדאיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ועמדתי בשורה הראשונה בול מול פיטר
והיה כל כך טובבבבבבבבבבבבב ופיטר אמר שלמרות שהוא חולה הוא בא להופיע שם..כי הצפון זה מעולה...גבר.חמוד......הו חייך אליי כי עשיתי איתו ת'גלה גלה בעל הרצפה ועשה יל שלום וכאלה..אבל לא הסכימו לנו אחורייזה ללכת אליהם.... והיתה שם איזה גדר שנפלה ופיטר היה מאחוריה והוא נפל אחורה
טובף העיקר שהמתוק בסיידר

fushi e

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

חחחחח....שמחה שנהנית! נפל אחורה?!?!! מה נפילה רצינית כזאת,או "מעידה"?

../images/Emo23.gifממ..אני חושבת שבעיקרון

הוא לא רצה שהגדר תיפול עליו (והיא לא היתה כל כך גבוהה אחרי הכל, הגיעה לי בערך לחזה
) אז הוא כאילו עשה מאטריקס כזה ונשען אחורה על היד..אין לי מושג, אני ראיתי את זה מהצד, בערך 15 מטר משם...

MiToOsH

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif

"סורי, אני לא ממש יכול לעשות לך עכשיו ילד"

../images/Emo23.gifזה הפרצוף שהוא עשה../images/Emo70.gif

חמוד..הוא אמר כזה "תראו...קמתי היום מהמיטה עם חום וגרון כואב (אני ברקע:"אווווו") ובאתי לכאן להופיע בכל זאת, כי הצפון זה מעולה (או משהו בסגנון
) אז תסלחו לי אם אני לא מגיע בדיוק לטון הנכון בקול השני..." ואז יהלי אומר "זה היה מיועד למי שמכיר את מוניקה טוב" ופיטר מוסיף- "מי שמכיר את מוניקה.." ומחייך

MiToOsH

New member
באמת לא הבנתי מה הוא אמר.. ../images/Emo104.gif

רק שמעתי את ה"הצפון זה מעולה" ואז ידיד שלי אמר 'מעניין כמה שילמו לו כדי להגיד את זה..'

Shai Felton

New member
סיון יא קרועה../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

למה לא לקחת אותי איתך???
צילמת?

אובלינה

New member
כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

אני לא יכלתי אפילו לקפוץ שם..
חברה שלי לא זזה מהמקום, לא צרחה ולא כלום. אבל שתי ילדות בנות תשע שעמדו מאחורי הלכו בשעה עשר, אז יכלתי לעמוד על הכסא
יש לך מושג מי הם אלה ששרו את "איש קש" שמה
אם גם אתם לא מכירים אותם אז בסדר.. :) צלמתי פעם אחת את הקהל, אבל כל מה שרואים שם זה ראשים זוהרים מהאור בבמה וצללים של כל מיני פרצופים משונים..
זו הייתה הופעה מדהימה
אני יודעת שהצפון זה מעולה
אחרי השיר האחרון חברה שלי התחננה ללכת (המסכנה לא יכולה לשרוד את "השרעש" של הרוק היישראלי..
) ולא יכלתי להשאר עוד קצת.. אולי תספרו לי מה היה אחרי "על הרצפה"
בליני

../images/Emo23.gifמזתומרת מי שר את איש קש?!

לא ממש הבנתי אותך.. ובקיצור, אחרי ההופעה אני וחברות שלי תפסנו איזה מאבטח שנראה..חביב וחברה שלי שאלה אותו כמה הוא רוצה שהיא תשלם לו כדי שהוא ייקח אותנו אל מוניקה
ואז הוא אומר "נראה מה יהיה" והולך ואז כבר לא ראינו ת'מאבטח הזה אבל כשראינו פתאום נהירה אדירה לכיוון היציאה הבנו שהם יוצאים לאוטו אז התחלנו לרוץ לשם....טחחח.... לא ממש היה משהו אחרי זה....כולם התחילו להתפזר...

למעלה