מישהו הספיק לצלם את זה??שפרה אמרה.שיזדיינו..

a10a

New member
מישהו הספיק לצלם את זה??שפרה אמרה.שיזדיינו..

שפרה כרגע אמרה מי שלקח את זה שיזדיינו....איזה מילה יפה ותרבותית והינה היא ממשיכה.."כוס אמא שלהם"!!! והלילה עוד ארוךךךךךךךך ואז היא תיהיה בשוק מהמילה שרמוטה... רק חבל שהיא לא יודעת שהיא מקללת את ליאון גם!!

a10a

New member
ועוד כל כך הרבה טיעונים על ש"צ ב-5 דקות..כנסו

1- ליאון אמר "כמה אכלתי היום, לא הפסקתי (יש לי דזהוו מאתמול)" ואז שפרה ענתה "גם אני אכלתי מלא (כאילו דההה) ליאון:אכלתי 3 מנות ספגתי ופרוסות ו...הפסיק" שפרה: גם אני אכלתי מלא ...3 פרוסות ו.." 2- ישר האשימה את איתי ויוסי שהם אלו שגנבו וצבר האשים את עינב 3- שפרה יצאה כל כך מפגרת שמתעצבנת בשביל סתם..ואפילו צבר משתיק אותה.... ועכשיו עוד יותר שהיא אומרת לליאון שהיא לא היתה לוקחת דברים אישיים בעד 70% כי "היא לא היתה נוגעת בדברים אישים של אנשים" כאילו יצאת סתומה..בזכות עינב וליאון יהיה לך אוכל כל השבוע.. אני בטוחה שאת תיהיה ממש סתומה והיא ממשיכה שמי שעשה את זה אפילו בשביל לזכות בתקציב יצא ממש מניאק... פשוט מפגרת! 4 הטענה שכבר אמרתי על הקללות שהיא אמרה "שיזדיינו" "כוס אמא שלהם"- לעומת "שרמוטה" נכון זה מאוד מנומס!! 5- היא לא כל כך חכמה והיא לא גילתה את המשימה אלא האח הגדול אמר לה.... בכל דרך ודיבר איתה שעות על המסרגות.. ואז כשהיא נכנסה והאח הגדול אמר לה שתבדוק עם האמשים בבית!!

וגם

כוס אמא שלהם
עכשו הם מרכלים על איתי ובטוחים שזה הוא, מעניין מה יהיה מחר כשייודע להם שזה ליאון בין היתר

נדמה לי שהיא עצבנה גם את צבר

יושבת בחוץ ואומרת ללאון שבכלל לא אכפת לה בעצם שלקחו לה את המסרגה. שיהיה להם לבריאות. ואז שנייה לאחר מכן נכנסת לטראנס של חפירות על שלקחו לה את המסרגה. צבר ניסה להרגיע אותה ולהזכיר לה שרק לפני שעתיים-שלוש ישבו בחוץ ודיברו על כך שצריך לקחת את המשחק יותר בקלילות. והיא בשלה, חופרת ומקללת. לרגע מחליטה שאפילו אם זה לטובת הקבוצה אז זה לא בסדר לקחת את הדברים האישיים ואז רגע אחרי זה אומרת שאולי זה בסדר אבל היא לא אישית הייתה עושה את זה. ואולי בעצם כן הייתה עושה את זה. ובסוף מחליטה שזה עדיין לא בסדר לעשות את זה. וכל זה תוך כדי דיבור מוסרני, צדקני, מטיפני ומעצבן. אללי.

למעלה