מישהו הצליח להריץ את DOLPHIN ??

AxBattler

New member
מישהו הצליח להריץ את DOLPHIN ??

הוא אמור להריץ את BUST A MOVE 3000 במהירות מלאה..

AxBattler

New member
לפי האתר שלהם גם אלה נתמכים:

Crazy Taxi (slow, gfx glitches) Zelda (slow, gfx glitches) Mario (slow, gfx glitches) 18 Wheeler (slow, gfx glitches) Ikaruga (slow, gfx glitches, crashes after four waves, but still cool)

I d a n a

New member
אם

Ikaruga היה נתמך טוב זה היה מגניב:) המשחק הזה אפילו יותר טוב בגירסת ה-Gamecube שלו(והוא גם באנגלית).

I d a n a

New member
עובד ולא להאמין

עובד טוב מאוד אפילו. אפשר להשיג את המשחק מהאתר שנתתי ל-Ikaruga, אם מישהו רוצה. רק שלא נראה לי שזה ממש שווה את זה. לא להאמין-60 ומשהו מגה נפתחים לג'יגה 400. בכל מקרה-למשחק אין קול בכלל(האמולטור לא ממש תומך בקול עדיין).

I d a n a

New member
סליחה

שאני רושם שלוש פעמים רצוף, אבל האמולטור יכול לכווץ משחקים, ואחרי כיווץ זה יוצא פחות מ-200 מגה. ועדיין זה עובד כמו קודם(נראה לי). עכשיו זה אולי שווה את זה.

AxBattler

New member
דף מיוחד לגיימקיוב התווסף ל VGפריק

לכו למערכות ואז לקונסולות. היסטוריה! זו המערכת הפעילה הראשונה שזוכה לדף מיוחד משלה באתר עוד בזמן שהיא נמכרת בצורה סדירה (תקדים קצת מסוכן אבל הכרחי).

I d a n a

New member
אני חושב

שבלי. והאמולטור הזה לא ממש מדהים, והוא גם לא התעדכן המון זמן...אני אפילו לא בטוח אם כל הפרוייקט עדיין פעיל...

I d a n a

New member
......

למה ש-chankast שהוא אמולטור ל-DC יתמוך במשחקי GC, תגיד לי? סתם לשאול? תחשוב רגע בהיגיון לבד. בעצם, אתה לא צריך אפילו לחשוב אלא רק להסתכל על כותרת ההודעה המקורית.

XplowBoy

New member
איזה כיף כמה אמולטור מתקדמים יש

גיים קיוב דרים קאסט אקס בוקס(טוב הוא מריץ רק את הילו אבל שמעתי שזה עובד טוב) מוזר שאין התקדמות בPS2...

I d a n a

New member
...

מתקדמים-הכוונה למערכות מתקדמות? Chankast נראה כמו אמולטור מצויין ונקווה שימשיך להתפתח ובקצב טוב כמו עכשיו, אבל ב-Dolphin אין ממש מוסיקה(יש מוסיקה בשני משחקים לפי מה שרשום בעזרה), ואין אפשרות לשמור בכלל(לא states, ולא במשחק עצמו). אלו שני חסרונות רציניים...אפשר לקוות שגם הוא יתפתח אמנם(למרות שהרבה זמן עבר מאז שיצאה הגירסה הראשונה/אחרונה שלו). לא מכיר את האמולטור של X-Box...

למעלה