מישהו הצליח (ניסה??) למקם גגון על

talctalc

New member
מישהו הצליח (ניסה??) למקם גגון על

פיז'ו 206??? (3 דלתות...) או שנשאר לי רק להשתמש במנשא אחורי?

alonaski

New member
טלטק! גגון???!!! השתגעת???!!

א. זה עולה איזה כמה מאות שקלים (מינימום!!!) ב. זה מותאם בדיוק לרכב שלך! כשתחליף רכב - תצטרך לזרוק את הגגון ולקנות חדש כי הוא כבר לא יתאים לגג הרכב החדש שלך!... ג. מה רע במנשא אחורי? דקה וחצי הרכבת המנשא על הרכב כל פעם + 3 דקות העמסת האופניים וקשירתם! ו... חוסך לך את המאמץ של להניף את האופניים עד לגג כל פעם! (והמחיר שלו כ 200 ש"ח סה"כ)

כבר קמת או הלכת לישון ?

4 ושלושים בבוקר הזאבים כבר ישנים והתרנגולים כבר מתעוררים ?

talctalc

New member
אז זהו-שקבלתי מנשא אחורי, אבל לא

בא לי להיות נתון של רס"ר תנועה זה או אחר..מספר תקין אני יכול לארגן, אבל הרכב די צר, והגלגלים בולטים לצדדים.. עוד שאלה-ב206 החלון האחורי הוא המון זכוכית וקצת מסגרת..מה עושים עם רצועות הצד???

alonaski

New member
שתי אפשרויות:

1. מאלתרים. 2. מסתדרים! לי יש מנשא עם רצועות רק למעלה ולמטה. אין רצועות צד! המתן הזה משמש אותי כבר 5 שנים בערך ונשא יותר מהרבה פעמים - 3 זוגות יחד בהצלחה רבה! אחד השיאים שלי איתו - שיום אחד חזרתי מבר-בהר בהרי ירושלים ורק כשהגעתי הביתה לעולש גיליתי ששכחתי לקשור את האופנים למנשא! ולאופניים לא קרה כלום! לא התעופפו ולא זעו!... רצועות צד הן לא הכרחיות. אם יש לך זוג עליון וזוג תחתון - אתה פטור! ואגב - שולחת לך מסר לתאמסר! בדוק אותו!

Eyal Hershtik

New member
יש אפשרות....

בתור בעל רכב גם של שלוש דלתות ביררתי קצת ויש אפשרות : ישנו גגון של THULE שמתאים לרכב ומתלבש על הפסים הצרים שבגג אתה יכול למצוא את זה באוטו -דיפו אייל

למעלה