וואו...זה היה הריאיון הכי יפה ששמעתי בחיים!!!
בהתחלה אמרתי- מה? עכשיו כל התוכנית קרן תצחקק וגם תשחק אותה שהיא מכירה מאוד ואוהבת את רונה כי זה מוזיקה צעירה ואיכותית? ואז בסוף אמרתי- וואו!!! איזה חמודות הן!!! קרן הייתה כזאת מקסימה, ורונה עוד יותר, היא מדברת כל כך יפה, והדברים שהן דיברו עליהן היו כאלה מעניינים, זה פשוט עבר לי כמו דקה, והשירים שהן שרו ביחד? וואו זה היה פשוט מדהים, איך הקולות שלהן משתלבים, ויו... הכי אני אוהבת ששני אנשים ממקומות כ"כ שונים (אם תגידו עכשיו לאנשים רונה קינן וקרן פלס הם לא יקבלו את זה), מדברים וצוחקים ושרים ונהנים ככה ביחד, ואז יש את התחושה הזאת שכל האנשים בעולם הם אחים והשייכות הזאת ל.. לא יודעת... אחד לשני.. וגם הייתה תחושה שהן מאוד אוהבות אחת את השנייה, כאילו, בהתחלה חשבתי בטח רונה קצת מהוססת לגמרי קרן (וגם אני, כמה זיוני שכל יש לאישה הזאת, בשעה הראשונה לפני שרונה הגיעה אומנם העברתי את זה אבל מהקצת ששמעתי- כל שנייה היא נקרעת מצחוק והם די מזיינים שם את השכל), אבל אז הדברים שהיא דיברה עם רונה (אולי אם הייתי מקשיבה בשעה הראשונה זה גם היה לי מעניין?לא יודעת), זה היה כל כך מעניין, היא הייתה מאוד רגישה איתה וכזה שאלה והתעניינה באמת והקשיבה לה ופשוט ראו שזה אמיתי. יווו אני חייבת לדבר עם חברה שלי (אבל היא ישנה עכשיו:/) כי היא מתה מתה על קרן פלס, ואני הרי(כמו שאתם יודעים) מתה מתה על רונה קינן, וכאילו זה תמיד ידוע כזה שהיא זה קרן פלס ואני רונה קינן, ובחייים לא תיארנו לעצמנו שיהיה כזה דבר איתן ביחד, אז אני פשוט מתה לדבר איתה כבר ולספר לה על זה!!! טוב..היה לי עוד מאה דברים להגיד על הריאיון הזה, לא זוכרת מה! אה כן שהיא אמרה על השיר החדש... אה בכלל רונה דיברה על מלא דברים שהיא לא דיברה עליהם וכזה דיברה ממש בפתיחות וזה היה כ"כ מעניין! והיא אמרה על "מאחורי הדלת" שהיא חששה לפני שהיא שרה אותו בהופעה והיה לה חשוב התגובות והיא מאוד שמחה שהיו הרבה תגובות טובות וממש שמחתי לשמוע את זה כי באמת לפני כמה ימים שלחתי לה הודעה במייספייס שזה שיר ממש יפה! ו.. טוב היה לי עוד כל מיני דברים לומר, אם אני איזכר אז אני אגיד! יווו איזה ריאיון מושלם!!!!!