מישהו הקליט את האירוח בגל"צ שילשום?

SheIIy

New member
לגמרי..

גם לי עמדו דמעות בעיניים. הופתעתי מעצמי, יש לציין.

punky brewster

New member
../images/Emo140.gif

זאת צורך ביטוי כי אני לא אדם רגשן. אבל נורא עושה לי את זה רגישות של אנשים.

bזוהר

New member
אה אוקיי..:)

ולגבי מרינה,כנראה שבאמת לא שמתי לב לדיבור על ההתנשאות שלה,פספסתי את זה איכשהו.. בכל מקרה,אני אוהבת את בועז לא פחות מאותה ואני ממש אשמח אם הוא יזכה חוצמזה הייתי מתחתנת איתו.. ואדיר אוחיון מלך,שמתי לב לזה רק עכשיו(כי ראיתי את עכשיו את התוכנית שהוא עוזב בה ומה שהוא אמר על זה שקראו לו משתמט.מלך...)

SheIIy

New member
שירה הביאה קישור..

ושירה, עוד משהו - אם תצליחי לחלץ את 'אמונה עיוורת' מהראיון ולהפוך אותו לקובץ נפרד - אהיה חייבת לך המון! ביצוע כזה חייב להישמע בריפיט לפחות שבוע.

EinavBIUS

New member
אין על מה ../images/Emo8.gif

גם לי עזרו המון בפורום הזה (ואני לא מצליחה להבין איך להשתמש בסולסיק למען ה'!).

לה הודח

New member
אבל הסברתי לך!

EinavBIUS

New member
אבל... אבל...

אני לא מצליחה להוריד ממך קבצים, אז מה זה עוזר לי
(אגב, איך ישנת בלילה ישנונית?)

punky brewster

New member
אף אחד לא החזיק

אותה עד 3 וחצי לפנות בוקר בשאלות "באיזה מדינה יש הכי הרבה טורנדו"? אז אני בטוחה שהיא ישנה מעולה. אני עדיין צוחקת מהתשובה.

punky brewster

New member
ארה"ב כמובן

אני מתנדבת לעשות ערבי טרוויה, אני אוהבת אנשים עם ידע כללי. אגב, קרעת אותה באותו יום. (התרשמתי)

misheani

New member
אז לא הבנתי למה את צוחקת מהתשובה...

ו"קרעת אותה באותו יום"? במקום שאנחש למה התכוונת, תסבירי...

punky brewster

New member
פשוט ביותר

יש ערבי טרוויה מחתרתיים במסנגר אחרי 11 בלילה במסנגר למעריצי רונה. אז שלשום שאלתי באיזה מדינה יש הכי הרבה סופות טורנדו אז הן ענו "הודו" בהרבה בטחון וזה כמובן היה שגוי. ומישהו שלא נעשה אאוטינג קרעה את השניה וזה הרשים אותי. סוף. סוף לסיפור.

SheIIy

New member
ביותר..

אתן יכולות לעבור דירה מהמסנג'ר לצ'אט של הפורום (הקישור נמצא למעלה). כפי ששמתן לב, יש כאן לא מעט אנשים בשעות שאתן עורכות טריוויה

למעלה