מישהו הקליט את האירוח בגל"צ שילשום?

SheIIy

New member
כן, אני אשמח ../images/Emo13.gif

חוץ מהטריוויה - יהיה נחמד לדבר עם כולם בצ'אט. חבל שנזכרתי בזה רק עכשיו, ממש לפני שהלימודים מתחילים.

מיץ פזי

New member
הראיון ממש יפה!

שמעתי פעם אחת כמעט עד הסוף, אני צריכה לשמוע שוב.. אבל ממש אהבתי אותו. קרן פלס באמת הייתה יותר סבירה ממה שהיא נראית בקליפ ואיך שהיא נשמעת בשירים שלה. היא הייתה ממש נחמדה באמת כמו שאמרתם הקשיבה, ובאמת התעניינה וכל הזמן רצתה לשאול את רונה שאלות. וגם השאלות לא היו כאלה בנאליות, וגם אם הם היו היא שאלה אותן מהתעניינות אמיתית, שהיא באמת לא יודעת את התשובה אליהן, וזה הוציא מרונה תשובות שונות קצת :) אהבתי איך שהיא הזכירה את ההופעה וגם די את הפורום!! כבוד! אני ממש שמחה שהיא מחפשת כאן פידבקים כי באמת כתבנו פה אחלה פידבקים וגם אמרתי לה אחרי ההופעה שהשירים החדשים היו מצויינים.. הביצוע להכל או כלום באמת ריגש. אמנם לא היו לי דמעות בעיניים (אבל בדרך כלל אני לא בוכה משירים..) אבל הוא היה ממש חזק והביצוע היה מדהים יחסית לזה שפעם ראשונה שהן אי פעם נפגשות בחיים שלא לדבר על לשיר ביחד משהו או לעשות חזרה על השיר! וקרן שרה קול שני ממש יפה.. דווקא בעיניים זרות לא יכולתי לשמוע את קרן! היא כל כך זייפה! מן הפכה את הסולם לגמרי ולא הבינה בכלל את ההרמוניה של השיר ואפילו רונה צחקה עליה אחר כך.. זה ממש לא יכולתי להקשיב לה עעעע.. אבל אחד הראיונות הטובים.

misheani

New member
היא לא זייפה

היא עשתה קול שני מעולה, לדעתי. שרונה תקשיב לזה שוב, ואולי תשמע כמה זה יפה. עשתה מין דיסהרמוניה שנתנה לשיר צביון עוד יותר קודר ואפלולי. זה הזכיר לי איזה שיר, או אולי את ליאונרד כהן?

misheani

New member
אני שומעת ברגעים אלו

לא סתם היא בחרה להשמיע את הבילויים, ואחר כך את שלומי שבן. והנה היא אמרה, שהפרש המהורהר הושפע מהשיר הזה של שלומי. ת'אמת? היה לי מביך לשמוע אותה שרה את "הפרש" ברדיו. יש משהו במלים ההומוריסטיות והמיניות של השיר הזה שלא מסתדר עם ההגיה והפרסונה הכללית של רונה. "אני רוכבת על הסוס שלי" ו"הדורבנות שלי כסופים והאוכף שחור וחם..." נשמע לי נורא מביך. אבל הם צחקו, ובסה"כ הגיטרה והלחן ומורכבות המלים גורמות לי להיות גאה, אז בסדר, אני אתגבר על המבוכה, אולי.

misheani

New member
ג'וליה אייזנברג

ידעתי שהייתי צריכה ללכת גם להופעה הזאת... זה אכן אחד השירים האהובים שלי שלה, ויש לה עוד בסגנון הזה, למשל death is a job ובכלל, ההרכב שלה charming hostess, צריך להיות לא שפוי כדי לאהוב אותו (ואני מתכוונת לאי שפיות מן הסוג המבורך ביותר)

misheani

New member
והקטע עם החלומות בסוף,

זה מאוד מתאים לכל מה שהיא אומרת על עצמה תמיד, הנוסטלגיה והכל, והשיר בסוף של נינה סימון, בקיצור, נהניתי מאוד מהשעה הזאת, מאוד.

וואו! איזה דיון!

ואגב, אני מסכים עם כולכם(ן). הראיון היה מעניין, הבחורות היו מקסימות והביצוע היה מרגש.

misheani

New member
הביצוע לעיניים זרות מדהים

הביצוע הכי טוב ששמעתי, הקול השני של קרן ממש מוסיף. דווקא את "אמונה עיוורת" שומעים לא כל כך טוב בהקלטה הזאת, העדפתי את הביצוע מההופעה.

misheani

New member
אחר כך רונה צחקה על ה"אאהה" של קרן

ודווקא נורא אהבתי אותו, הוא הזכיר לי את רותם אור וזמרות אינדי שכאלה.

DeepThoughts

New member
רונה - רוצה להיות החברה הכי טובה שלי?

כי החברות הטובות שלי לא ממש יודעות מי את. היה ממש נחמד. מפתיע לשמוע שהאלבום השלישי נכתב ברובו נשמח לשמוע עוד ממנו ד"א לקרן יש שיר שנקרא מבול. והיא לא כ"כ נוראית. אהבתי את הדיסק הראשון. היא מעריצה את טורי ומי שמעריץ את טורי זה נפלא. ויער ואני החלטנו- רונה היא המדד לדייטים.. ותגידו אתן לא ישנות בלילה? הלך פה דיון שלם בזמן שהייתי בחלומות

DeepThoughts

New member
פיספסתן משהו חשוב!!

בשעה הראשונה בערך ב17 דקות. היה כולם יודעים בביצוע של רונה-ל'ה

punky brewster

New member
אנחנו פה במשמרות

לא סיפרו לך?

DeepThoughts

New member
רונה: הופעתי במרתף 10 בחיפה

קרן: כן גם אני הופעתי באיזשהו מרתף חחחחחחחח קרועה

califia

New member
ווינק.ברצינות. יכבלו פלסיות לאלתר. לרונה מגיע

שת"פ טובה יותר. ופלס לא מגיעה לחום של מסיקה. לא שאני חובבת מסיקה ידועה. ז"א את הקול כן. אבל החומר שלה לא משהו. למישהו יש זמרת נשמה אמיתית להכיר לי? חוץ מאריתה. ומה שרונה החזיקה באלבום ה1 זה מאהליה, נכון?

למעלה