מישהו הרגיש את הרעידת האדמה שהיתה 12:40

el Cantante

New member
בדיוק רציתי להכין אוכל מהיר חסכוני וקל..

ואז המיקסר נשבר והמקרר נפל... לקח זמן להרים, אז בסוף יצא אוכל איטי יקר וכבד... סתם
לא נעים... אני כן!

ואני חשבתי שהשכן הפליץ...../images/Emo3.gif

לא, האמת היא שלא הרגשתי, למרות שאני הכי רגישה בעולם לרעידות אדמה, מאז שגרתי באילת {כל חיי כמעט}, ולפני כמה שנים טובות היה שם גל רציני של רעידות חזקות, עם נזקים לא קלים {כולל אצלי בבית}, כבישים נפערו, ומה לא... ככה שבדר"כ אני ישר מרגישה. הפעם המקור כנראה לא היה באיזורי. הולכת לשמוע מה היה ואיפה... שבת שלום יקירתי.

אני הייתי בת"א ולא הרגשתי כלום אבל

הבן שלי התקשר אלי,, אמר שאצלינו הרגישו חזק והיה מבוהל עד עמקי נשמתו, לאחר שקרא באינטרנט תחזיות שחורות לגבי רעידות אדמה חזקות בארץ, המטפלת שהייתה עם סיון קפצה להגן עליה בגופה(
) וסיפרה לי שסיון בכלל לא הגיבה לזה, המשיכה לעסוק בשלה... (וגם לא החתולה שלנו)

זה שהחתולה לא הגיבה.....

זה מוזר..... באיזה חתולה מדובר? אני מניחה שאם מדובר בחתולה שכל אבותיה היו מבוייתים אולי הלך האינסטינקט, לא שאני מבינה בזה, אבל אני זוכרת שבעלי חיים בדרך ככל מרגישים רעידות אדמה עוד לפני בני האדם... לא?

chat girl

New member
כן..

אני בסופ"ש אצל ההורים במרכז , פשוט היה מפחיד ! הייתי בטוחה שהארון בסלון עתיד ליפול .. שלא לדבר על הספה שממש ריקדה לה מתחתיי... מפחיד ..

מליאל

New member
בדיוק טחנתי לתינוקות מרק...חשבתי שהן נבהלו

מהמיקסר והתחילו לבכות ושמשהו השתבש במיקסר, בפ"ת זה היה חזק מאוד, הרהיטים, המנורות הכל זז.

אני הרגשתי וממש חזק

ישבתי על ספה בסלון, הילדודס משחקים על השטיח, ופתאום הכל זז. בהתחלה חשבתי שמסתובב לי הראש או שיש לי סחרחורת. אבל כשהרגשתי שהספה שאני יושבת עליה זזה ימינה שמאלה, הבנתי שזה רעידת אדמה.

למעלה