מישהו הרגיש בהבדל?

שאלה מאד חשובה

לא הצלחתי לפתוח את הקישור, אבל יכולה לספר ובעקבות הסיפור לשאול שאלה בנושא. יש פער גדול בין התגובות של החולים לאוכל בבית החולים. יש בתי חולים שבד"כ הארוחות מפתיעות לטובה (מדוע מפתיעות? כי בעבר היה ברור כמעט מאליו שהאוכל בבית החולים הוא תפל במקרה הטוב) יש בתי חולים שבהם החולים כל הזמן מתלוננים על טיב האוכל והיו פניות לאיגוד בבקשה לארגן ארוחות ממסעדות בסביבה במחיר אפשרי, דבר שלצערי לא הצלחנו לממש בגלל תגובות שליליות של בעלי המסעדות, שיש להניח שחולים לא מרוצים מהאוכל בבתי החולים הם מקור הכנסתם העיקרי. אשמח לשמוע כאן מהחוויות שלכם ואולי באמת המטרה תהיה לעודד בתי חולים שבהם שביעות הרצון היא נמוכה לישר קו עם בתי החולים המתחרים. תחרות לא רק ברמת הרפואה, אלא גם ברמת השרות לחולה המאושפז מה דעתכם?

או קיי - קראתי את המאמר ב- Ynet

והערה מעניינת בהקשר למה שכתבתי לעיל בתי החולים שהוזכרו (אלה שיש להם מטופלים "שלנו") - הם אכן בתי החולים שבהם שמעתי שביעות רצון מהחולים. בתי החולים שבהם החולים אינם מרוצים, לא הוזכרו בכתבה... האם זה מקרי?

ואני "מהמרת" שאתה מכיר בית חולים שבו האוכל

לא הכי הכי..

orenkulu

New member
TA

לשמחתי, אני מקבל באישפוזים אספקה סדירה מבחוץ. חוץ מזה, יוליה דואגת למאושפזים לתוספות אכילות.

ראשגדול

New member
הצחיק אותי

בדיוק עכשיו שסיימתי אישפוז בתל השומר הבעיה היא שהמבוגרים מקבלים אוכל יותר טוב מהילדים ובגלל זה הסיאפניקים בתל השומר אוכלים בעיקר ... בחוץ אני יודע שזה בטיפול של המרפאה שלנו כבר המון שנים עכשיו בדיוק יצא לי לדבר עם אפרתי .. ומסתמן פיתרון קרוב :) מחזיקים אצבעות

אתה מחזק את המחשבה שלי

אם באמת המבוגרים מקבלים אוכל טוב יותר, אז מה פשוט יותר מלבקש לכם אספקה מהמטבח של המבוגרים? עד עכשיו כל הפתרונות משום מה היו, כפי שכתבתי לעיל, במסעדות פרטיות אבל אם יש פתרון בתוך בית החולים, נראה לי שזה יכול להיות פתרון הרבה יותר אפשרי. אעביר את הרעיון לבדיקה...

itamarc8

New member
אהלן לכולם וערבטוב לכם

אני מאושפז בבית חוילם כרמל והאוכל שם טוב מאוד מבחינתי אני לא קונה אוכל בחוץ ואוכל מה שיש בבית חולים ואם יש תוספת שאני רוצה אני מדבר עם הדיאטנית שלי והיא מוסיפה לי כולל הפולמוקאר שאני אוהב פעמיים ביום ולי בכל אופן אין תלונות וגם המחלקה בסדר גמור מתייחסים אלי במיוחד מצויין למרות שבא לעיתים רחוקות או קרובות לאישפוז והכל מתנהל בסידרן .

ראשגדול

New member
הפיתרון הזה הוצא לפני שנים

לא מבין מה הבעיה שלהם .. אולי פעם שלחו מישהו עם כמה מנות ומאז נעלם ובגלל זה לא מנסים יותר ?? בכל מקרה .. סומך על אפרתי שיזיז עניינים

למעלה