כתוב ברשת שאפשר להשתמש בהן כמו בביצי תרנגולות. השאלה שלי היא האם הטעם דומה.
משתפרת1 Well-known member 1/11/20 #1 כתוב ברשת שאפשר להשתמש בהן כמו בביצי תרנגולות. השאלה שלי היא האם הטעם דומה.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 1/11/20 #2 נכתב ע"י משתפרת1: כתוב ברשת שאפשר להשתמש בהן כמו בביצי תרנגולות. השאלה שלי היא האם הטעם דומה. לחץ כדי להרחיב... זה אף פעם לא יכול להיות "טעם דומה". כי לברווז יש קרומי שחייה בין האצבעות של הרגליים ומקור יותר רחב מאשר לאפרוח של תרנגולת. אני מניח ששני הדברים האלה באים לידי ביטוי בטעם עוד משלב הביצה.
נכתב ע"י משתפרת1: כתוב ברשת שאפשר להשתמש בהן כמו בביצי תרנגולות. השאלה שלי היא האם הטעם דומה. לחץ כדי להרחיב... זה אף פעם לא יכול להיות "טעם דומה". כי לברווז יש קרומי שחייה בין האצבעות של הרגליים ומקור יותר רחב מאשר לאפרוח של תרנגולת. אני מניח ששני הדברים האלה באים לידי ביטוי בטעם עוד משלב הביצה.
שמלת תחרה1 Well-known member 1/11/20 #3 נכתב ע"י משתפרת1: כתוב ברשת שאפשר להשתמש בהן כמו בביצי תרנגולות. השאלה שלי היא האם הטעם דומה. לחץ כדי להרחיב... אם נשווה את ביצת קינדר לביצת עלית, ביצת קינדר תנצח. לדעתי ביצת תרנגולת תנצח את טעם ביצת אווז.
נכתב ע"י משתפרת1: כתוב ברשת שאפשר להשתמש בהן כמו בביצי תרנגולות. השאלה שלי היא האם הטעם דומה. לחץ כדי להרחיב... אם נשווה את ביצת קינדר לביצת עלית, ביצת קינדר תנצח. לדעתי ביצת תרנגולת תנצח את טעם ביצת אווז.
משתפרת1 Well-known member 1/11/20 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אם נשווה את ביצת קינדר לביצת עלית, ביצת קינדר תנצח. לדעתי ביצת תרנגולת תנצח את טעם ביצת אווז. לחץ כדי להרחיב... ואולי האווז הוא הקינדר? את מכירה במקרה מישהו שטעם את זה?
נכתב ע"י שמלת תחרה1: אם נשווה את ביצת קינדר לביצת עלית, ביצת קינדר תנצח. לדעתי ביצת תרנגולת תנצח את טעם ביצת אווז. לחץ כדי להרחיב... ואולי האווז הוא הקינדר? את מכירה במקרה מישהו שטעם את זה?
שמלת תחרה1 Well-known member 1/11/20 #5 נכתב ע"י משתפרת1: ואולי האווז הוא הקינדר? את מכירה במקרה מישהו שטעם את זה? לחץ כדי להרחיב... הולכת לשאול בפייס בוק
נכתב ע"י משתפרת1: ואולי האווז הוא הקינדר? את מכירה במקרה מישהו שטעם את זה? לחץ כדי להרחיב... הולכת לשאול בפייס בוק