מישהו השתתף בחידון ערבית של חמ"ן? ?
ש שוקו פריך New member 18/8/06 #2 אני זכיתי אצלנו בבי"ס, אבל לא ממש רציתי להשתתף אז העברתי לזו שהייתה אחרי בתוצאה, והיא ועוד מישהו זכו במקום השני .
אני זכיתי אצלנו בבי"ס, אבל לא ממש רציתי להשתתף אז העברתי לזו שהייתה אחרי בתוצאה, והיא ועוד מישהו זכו במקום השני .
ה המלאכית בלבן New member 18/8/06 #6 :-* אז זה מוזר, כי אנחנו זכינו במקום השני (אני ועוד אחד מהכיתה שלי ) בכל אופן, היה מה זה מצחיק החיילים מה זה ניסו...^^
:-* אז זה מוזר, כי אנחנו זכינו במקום השני (אני ועוד אחד מהכיתה שלי ) בכל אופן, היה מה זה מצחיק החיילים מה זה ניסו...^^
ש שוקו פריך New member 18/8/06 #10 אה, לא אני לא מהרצליה ../images/Emo9.gif אולי אנחנו לא מדברות על אותו הדבר...
ה המלאכית בלבן New member 18/8/06 #12 החידון למזרחנות אסלאם ומזרח תיכון? לפי מה שהבנתי זה היה ארצי.. היו אילתים :S בכל אופן.. כל הכבוד לחבר'ה מאצלכם גם^^
החידון למזרחנות אסלאם ומזרח תיכון? לפי מה שהבנתי זה היה ארצי.. היו אילתים :S בכל אופן.. כל הכבוד לחבר'ה מאצלכם גם^^
ה הוד11 New member 18/8/06 #11 ../images/Emo10.gifאני לא עליתי אבל שמרתי את החוברת הורודה עם כל החומר