מישהו התגעגע אלי היום...

מישהו התגעגע אלי היום...

אני ממש מותשת ...חחחח סמדר שיר התארחה היום באיזה פורום מסויים בYנט ונכנסתי לשם אחרי הכתבה שקראתי עליה בידיעות אחרונות הייתי חייבת לישר הדורים איתה..במיוחד כי אני פונדקאית, וזה צרם לי מאוד מה שנכתב שם.. אז מי פה התגעגע אלי בכלל

היי ../images/Emo24.gif מה נשמע ?????????

את בעניין סמדר שיר עדיין? קראתי את הכתבה דווקא אני אהבתי אותה כך. שהיא רצתה עוד ועוד לנסות כל הכבוד. לי אין רצון כזה בכלל. יש לי שלשיה מספיק. אז מה שאלת שהיא ענתה?

הנה התקציר + התשובה..אבל שם יש

עוד הרבה אבל לא אביא את הכל... ******************** שמי ליידי בל(שם בדויי) ואני פונדקאית בת שלושים ואחת אמא לשלושה ילדים, כרגע בהריון שבוע עשרים ושתיים, קראתי את כתבתך בעיתון ידעות אחרונות, וממש הזדעזתי לקרוא שאת כתבת שכל פונדקאות נגמרת בצורה לא נעימה, אני יכולה לספר לך באופן אישי שיש לי מערכת יחסים נפלאה עם ההורים המיועדים שלי, ואני אוהבת אותם ומרגישה שאני מעניקה להם את המתנה הכי יפה עלי אדמות פרי אהבתם אחרי עשר שנים שהם ציפו לזה כל כך, ואני יכולה להגיד לך שאני עושה את זה עם כל לבי ונשמתי, ומעולם ולעולם לא חושבת שאחזור בי בהרגשה שאני מרגישה כרגע, אני מחכה לרגע הלידה כל כך לראות את זיק האושר בעינייהם, ולהרגיש שעשיתי את הדבר הכי יפה שיכולתי לעשות בחיי. אני חושבת שגם הכתבה בעיתון, וגם הספר עושה שם רע לפונדקאות ובמיוחד לפונדקאיות, אני מאוד מצטערת לספר לך שלא כולן תאוות בצע ולא כולן מגיעות מצב סוציו אקונומי נמוך, ואף אחת פה בארץ לדעתי לא תתנהג כמו שהתנהגה הפונדקאית שלך בח"ול, כי פה בארץ הכל כל כך שונה, עוברים מבדקים פסיכולוגים מקיפים, עוברים ועדה מיוחדת שמקשה (ובצדק רב!) עד האישור המיוחל. עצוב לי מאוד שדווקא במידנה הנאורה שלנו שעבר חוק כזה מיוחד ורגיש, קמת דווקא את מכל הנשים שיש לה רגישות וכמיהה לילדים, והשמצת ככה את הפונדקאיות, לדעתי עשית עוול גדול. אני משתתפת פעילה מאוד בפורום פונדקאות בתפוז, ואיתי שם כותבות עוד פונדקאיות מדהימות שאם היית מכירה אותן או קוראת אותן בטוחה אני שהיית משנה את דעתך לגבי הפונדקאיות. אני מקווה שתוכלי לתקן את העוול שעשית לשמן של הפונדקאיות פה בארץ, שתביני פה זה לא ח"ול וברגע שהשמצת את מושג הפונדקאות באופן גלובלי זה נשמע רע מאוד גם כאן. מאחלת לך חיים טובים ונחת מהתינוקת החדשה. ************************************* נושא : פונדקאית ישראלית תאריך : 23/02/03 14:13 מחבר/ת : סמדר שיר שלום, רחל המשוררת כתבה "רק על עצמי לספר ידעתי" וגם אני יכולה לספר רק על עצמי. תאמיני לי שלא רציתי שהניסיון שלי עם הפונדקאית האמריקאית יסתיים ברע, הלוואי שהוא היה מסתיים בטוב. גם בראיון בעיתון וגם בספר אני מביאה את הסיפור האישי שלי אבל אני בטוחה שאת עושה כל שביכולתך כדי שבני הזוג העומדים להפוך להורים יהיו מאושרים ואני מחבקת אותך ומאחלת לך הצלחה. הלוואי שהיו מרשים לנשים במצבי להיעזר בפונדקאית ישראלית כמוך. ואז עניתי שוב.. נושא : ובכל זאת חבל לי שבגלל הכתבה הזו תאריך : 23/02/03 14:19 מחבר/ת : ליידי בל-פונדקאית בתגובה ל: פונדקאית ישראלית - סמדר שיר ================================================ זה גרם לכאב רב להרבה פונדקאיות וזוגות שמצבם פשוט נפלא! הדברים נראו בצורה כל כך לא נעימה ולא יפה בכתבה מה חבל..

כן, אבל זה בטח לא הכללה על כולן

ולא על ישראליות ממש. שזוג ירצה הוא ינסה ולא בגלל הכתבה הזאת יפסיק. כניראה שאיתך היה לזוג הזה מזל . אבל מאחרות אין תמיד מזל כזה. הקוצור תגידי את מכירה את אתר החבר'ה? יש לי שם תמונה אם את רוצה לראות פרצוף שלי.

יההההההההה כן כן רוצההההה

תני פרטים במסר ותשלחי לי כאן קישור פליזזזזזזז לאתר ואני מהר הולכת לראותך שםםםםםםםםםםםםםםם יששששששששש סוף סוף אצלי יש תמונה בכרטיס ראית?

ראיתי אותך כבר בכל התמונות חחחח

תמונה רצינית לאללה יפה! אני פשוט לא מצליחה אם תשימי איימל אז אנסה שוב לשם. אפילו קובץ אני לא יודעת לעלות.

חן (*_*)

New member
ליידי בל ../images/Emo24.gifת'געגעתי נורא ../images/Emo9.gif

שמחה לראות אותך כאן. מה עם הילדים? במיוחד איך הקטנה??????? אני גאה בך על המכתב שכתבת לסמדר שיר. מתוך היכרות עם פונדקאיות לא מעטות בארץ, אני משוכנעת שכתבתה של סמדר שיר, עשתה עם אותן נשים עוול של ממש.

איפה היא נעלמה??????????

איך שולחים קובץ מהשומר מסך שלי? פתאום אני לא יודעת

חן (*_*)

New member
ממאגר התמונות ב"מסמכים שלי" ?

מאיפה לאיפה את רוצה לשלוח קובץ. (תמונה שמשמשת אותך כשומר מסך, חייבת להיות קודם כל שמורה גם כתמונה.)

Mוניk

New member
ליידי מאמוששששש../images/Emo24.gif

קראתי את הכתבה על סמדר שיר הייתי די המומה מהחשיפה שלה ומאיך שהיא הגיבה לפונדקאות. היא תארה בצורה לא הולמת את נושא הפונדקאות,(לא מתאים לאשה במעמד שלה) אולי לה היה "רומן" לא מוצלח עם פונדקאית והיא כתבה בהכללה. וזה לא הוגן ובאמת אז חשבתי עלייך ואפילו סיפרתי לג'קוב עלייך בזמן שאני קוראת את סמדר. הבאתי אותך כדוגמא אנושית לאם פונדקאית. יישר כח ליידי מואהההההה אוהבת אותך דרדסיתתתתת
מוניק

חן (*_*)

New member
גמני גמני..תגעגעתי אלייך כל היום../images/Emo6.gif

מה, לא שמעת את הגעגועים גע...גע........גע.........
(אפילו כתבתי לך זאת למעלה
)

חנושששששש../images/Emo140.gif

ארבע פעמים ארבע פעמים הגבתי להודעה למעלה בחיי באלוהים לא יודעת למה זה לא עברררררררררר מתה עליייייייייייייייייך
והקטנה מרגישה נפלאאאאאאאא הלכה לגן סיום סוף סוף הגיע הקץ למחלות
בבית. ומה שלומך את יקרה שלייייייי?

חן (*_*)

New member
יודעת חמודה, תפוז גם לי עושה בעיות

היום. אני מאוד שמחה שכולם החלימו גם הקטנה החמודה. שיהיו לך בריאים. פרגני לעצמך עכשיו ונוחי קצת בימים הבאים. אני בסדר פחות או יותר. התחלתי לדרוך על הרגל, אולי בשבוע הבא אלך לעבודה ואעשה רק עבודת ניירת והדרכה. תוך כדי, אעבור עוד בדיקות ויוחלט אם כן או לא לנתח. יהיה טוב חמודה. אוהבת ממוווווואאאאאאאאאההההההההההה }{ (לא עובד האייקון)

למעלה