הנה התקציר + התשובה..אבל שם יש
עוד הרבה אבל לא אביא את הכל... ******************** שמי ליידי בל(שם בדויי) ואני פונדקאית בת שלושים ואחת אמא לשלושה ילדים, כרגע בהריון שבוע עשרים ושתיים, קראתי את כתבתך בעיתון ידעות אחרונות, וממש הזדעזתי לקרוא שאת כתבת שכל פונדקאות נגמרת בצורה לא נעימה, אני יכולה לספר לך באופן אישי שיש לי מערכת יחסים נפלאה עם ההורים המיועדים שלי, ואני אוהבת אותם ומרגישה שאני מעניקה להם את המתנה הכי יפה עלי אדמות פרי אהבתם אחרי עשר שנים שהם ציפו לזה כל כך, ואני יכולה להגיד לך שאני עושה את זה עם כל לבי ונשמתי, ומעולם ולעולם לא חושבת שאחזור בי בהרגשה שאני מרגישה כרגע, אני מחכה לרגע הלידה כל כך לראות את זיק האושר בעינייהם, ולהרגיש שעשיתי את הדבר הכי יפה שיכולתי לעשות בחיי. אני חושבת שגם הכתבה בעיתון, וגם הספר עושה שם רע לפונדקאות ובמיוחד לפונדקאיות, אני מאוד מצטערת לספר לך שלא כולן תאוות בצע ולא כולן מגיעות מצב סוציו אקונומי נמוך, ואף אחת פה בארץ לדעתי לא תתנהג כמו שהתנהגה הפונדקאית שלך בח"ול, כי פה בארץ הכל כל כך שונה, עוברים מבדקים פסיכולוגים מקיפים, עוברים ועדה מיוחדת שמקשה (ובצדק רב!) עד האישור המיוחל. עצוב לי מאוד שדווקא במידנה הנאורה שלנו שעבר חוק כזה מיוחד ורגיש, קמת דווקא את מכל הנשים שיש לה רגישות וכמיהה לילדים, והשמצת ככה את הפונדקאיות, לדעתי עשית עוול גדול. אני משתתפת פעילה מאוד בפורום פונדקאות בתפוז, ואיתי שם כותבות עוד פונדקאיות מדהימות שאם היית מכירה אותן או קוראת אותן בטוחה אני שהיית משנה את דעתך לגבי הפונדקאיות. אני מקווה שתוכלי לתקן את העוול שעשית לשמן של הפונדקאיות פה בארץ, שתביני פה זה לא ח"ול וברגע שהשמצת את מושג הפונדקאות באופן גלובלי זה נשמע רע מאוד גם כאן. מאחלת לך חיים טובים ונחת מהתינוקת החדשה. ************************************* נושא : פונדקאית ישראלית תאריך : 23/02/03 14:13 מחבר/ת : סמדר שיר שלום, רחל המשוררת כתבה "רק על עצמי לספר ידעתי" וגם אני יכולה לספר רק על עצמי. תאמיני לי שלא רציתי שהניסיון שלי עם הפונדקאית האמריקאית יסתיים ברע, הלוואי שהוא היה מסתיים בטוב. גם בראיון בעיתון וגם בספר אני מביאה את הסיפור האישי שלי אבל אני בטוחה שאת עושה כל שביכולתך כדי שבני הזוג העומדים להפוך להורים יהיו מאושרים ואני מחבקת אותך ומאחלת לך הצלחה. הלוואי שהיו מרשים לנשים במצבי להיעזר בפונדקאית ישראלית כמוך. ואז עניתי שוב.. נושא : ובכל זאת חבל לי שבגלל הכתבה הזו תאריך : 23/02/03 14:19 מחבר/ת : ליידי בל-פונדקאית בתגובה ל: פונדקאית ישראלית - סמדר שיר ================================================ זה גרם לכאב רב להרבה פונדקאיות וזוגות שמצבם פשוט נפלא! הדברים נראו בצורה כל כך לא נעימה ולא יפה בכתבה מה חבל..