מישהו התגעגע אלי היום...

גולאששששש חחחח

ואללה כמה זמן ההונגרי שלי לא בישל גולאש עשית לי חשק.. אתה אוהב גם גולש?

השאלה איזה גולאש..

המזיוף שעושים פה בארץ או ההונגרי אסלי מעשה ידיי הונגרי אורגינל אתה יודע ההונגרים עושים אטריות לגולש מעשה ידייהם ןהטעם של התיבלון ההונגרי חבל"זזזזזז אתה תקבל הזמנה מתי שתרצה שבעלי יעשה ואחרי שתטעם את טעם הגולאש האמיתי פשוטטטטטטטטטט
מבטיחה לך.

גם אני הגעגעתי

מחזקת את ידך בל הקשור ללידה את עושה דבר חשוב מאוד , שהלוואי וימשיכו כמוך עוד רבות,

תגידו ב../images/Emo23.gif אישה נעלמה לי לאחרונה

המוצא את האבידה שיגיד לה שגעגעתי מאוד ושיעביר לה חיבוק ונשיקה ממני.. א'ופו היייייייייייייא?

סליחה....

מישו חיפש אותי....
...ו
.. תראי אופו הייתי אתמול...
<> אתמול עשיתי איתו אהבה בפעם הראשונה, עם כל פרפרי הלפני..הגעתי עד אליו וממש לא היה איכפת לי שהוא עשה לפני עוד אהבות עם אלפיים אחרים, וחלק מהם היו גברים, ילדים, מבוגרות, צעירות..בשבילי זאת הייתה הפעם הראשונה באהבה שלו....אז נכון שיש לו שיער מאפיר ..ועיניים חמות חמות ..עטופות בקמטים שהשנים חרטו על פניו...אבל הנשמה שלו ...עדיין צעירה..ובזמן האהבה שלנו הוא סיפר לי על העבר שלו...על שריקות החברים שעדיין מסתובבות לו בראש...והוא סיפר לי על אותה ארץ חדשה...ודיבר איתי על המצב...ומה שיהיה ..ובשקט בשקט ..ככה קרוב..עיניים נוגעות בעיניים הוא שר לי...על האהבה הישנה שלו ....ומה קרה לו בשל תפוח....ואז הוא הושיט לי ידיים ויצאנו בוואלס סוחף...אותו וואלס מיוחד בחמש ושלושים...בשעה הזאת בדיוק השמש נוגעת שמה בים...בחום יולי אוגוסט..הוא היה חייב ללגום ...כי כמה אדם יכול לספר על עצמו מבלי לומר לאישה שממולו "אהבתיה".. ועוד דיברנו...והמון רקדנו...ובאמצע כל זה היו לו מדי פעם חששות....שאני אולי אף פעם לא אדע...עד כמה הוא אוהב אותי....ובדיוק רגע לאחר מכן חלפו הציפורים בנדידת החורף שלהם....אני ניסיתי לשיר לו שאתה תמיד תישאר מלך העולם...ואהבנו...כמה שאהבנו יחד...עם כל הגוף העיניים השפתיים...והנשימה שהתקצרה כל פעם כששיר אחר נגע בשנינו....והמגבת ליטפה אגלי זיעה קטנים מעל מצחו...וידענו שנינו....ששניים...תמיד יישארו שניים.. אפילו אם עוד 800 איש רואים ...ומנסים להשתלב בתוך השניים שלנו.... אז לקראת הסוף ...הירח פרס את אורו עלינו...והיינו עייפים...נו..מה?...זה לא קל לעשות אהבה בפעם הראשונה עם מישו שאתם לא מכירים...אבל נורא רוצים....והחשש...למרות כל האהבה שרוצה שתהיה זאת הפעם הטובה ביותר..עזרה כאן לא מעט...ורגע לפני שנפרדנו...הוא הבטיח....שתחת שמי תיכון ... אתמול היה טוב...ויהיה גם מחר... אתמול עשיתי לראשונה אהבה עם שלמה ארצי...עם השיער המאפיר...והקמטים סביב העיניים...והמרץ של בחור בן 18....ממממממ.....3 שעות של אהבה אין סופית....אותי הוא התיש..אני לא בטוחה שאני עשיתי לו את אותו הדבר...אבל מוכנה לנסות עוד....עוד...ועוד...מאותו טעם.... את הסיגריה של אחרי בבית על הספה...כשקולות האהבה שלנו עדיין מרעידים נימים קטנים בבטן... זהו דבר שלא אשכח עוד הרבה זמן...מזמזמת לי משפט שלו אליי..."את ואני..כן ..אההה...את ואני כן...אההה...כמו ברק ורעם עד קצווי הים.....את ואני כן ..אההה... יין המשתבח עם הזמן...אהבתיך שלמה ארצי..
..

איזה כייף לך..אוףף חבל שלא הייתי גם

איזה שירים יש לו הגדול מכולםםםםםםם!

טאKילה

New member
יא יא בלב אישה...../images/Emo3.gif

נראה שהיה לכם כייף מטריף, וואוו איזה תאור מדליק...ממממ...

למעלה