מישהו התחבר או מכיר את FREE TV? וגם המלצה על סטרימר מתאים.

evike

Well-known member
מנהל
אני מחוברת לשרותי הטלויזיה של הוט, רק כי לאישי חשובים ערוצי הספורט, ובזמנו יצא שהם היו הכי זולים. (בינתיים כל הזמן מעלים מחירים) בחברות אחרות אין ערוצי ספורט בחבילות, וצריך להוסיף אותם לחוד, מה שמקפיץ את המחיר. בימים האחרונים יש לי בעיה עם המיני פייבר ועם השלט. אז חשבתי להתנתק ולהתחבר לחברה אחרת.
עכשיו מפרסמים את FREE TV, והאפליקציה כוללת הרבה ערוצי ספורט.
רק שהטלויזיה שלנו לא חכמה, ובינתיים לא אחליף אותה, כי היא מעולה, סוני, ומסתפקים במה שהיא נותנת.
הבנתי שבשביל להתחבר לפרי טי.וי., צריך סטרימר.
מישהו יכול לעזור לי בכך? גם על הפרי טי.וי. וגם על סטרימר.
תודה ושבת שלום.

em28

Well-known member
FREE TV מציעה אופן צריכת טלוויזיה "שונה".
הפלוס הגדול שלהם זה אכן השותפות עם RGE (הבעלים של ערוצי 5 למיניהם) שמאפשרת להם להציע חבילת ספורט שעולה בחברות האחרות פי שתיים מהחבילה המלאה שלהם.
למי שערוצי RGE מתאימים לו/ה ולא צריך/ה את ערוצי צ'רלטון חבילת הספורט הזו אכן היא דיל ברייקר.
הצד השני של השותפות הזו זה ש-FREE תלויה ב-RGE וכשיש ביניהם בעיות (ויש) כל העסק תלוי על בלימה.
מעבר לערוצי הספורט יש הרבה ערוצי סדרות, אבל אחרים (למי שעוקב אחרי סדרות ספציפיות).
יש ספריית VOD נאה עם סרטים יחסית חדשים, הרבה ערוצי ילדים, אין בכלל ערוצי טבע.
רשימת הערוצים: https://freetv.tv/help-center/34

איכות השידור טובה מאד רוב הערוצי משודרים ב-FHD, אבל האפליקציה עדיין עם באגים מעצבנים (רישום מחדש, אי שמירת ערוץ אחרון ועוד).
סה"כ במחיר הזה (29/39 ש"ח לפי שימוש) אין להם בכלל תחרות.

הסטרימרים מאפשרים להיפטר מחוטי האנטנה כי אפשר להשתמש בהם באופן אלחוטי, נדרש אינטרנט יציב במהירות של לפחות 40MB.
לגבי סטרימרים, אפשר להסתפק ב-MI BOX או MI STICK של שיאומי הזולים (פחות מ-40$ במבצעים).
סטרימרים יותר יקרים יציעו יותר זיכרון, שלט מספרים ואולי יותר מהירות, אבל השיאומי מספיקים בהחלט.

evike

Well-known member
מנהל
תודה רבה על התגובה.
כמה הערות: חוץ מערוצי הספורט, מסתפקת בלי צ'רלטון, חשובים לי הערוצים הישראליים (הייתי מסתפקת בעידן פלוס, יש לי אנטנה מעולה של זרועות ברקן" למקרה שיבושים והפסקות, שיש מידי פעם), רק שאין שם ערוצי ספורט. לא צריכה ערוצי סדרות, ילדים ועוד. גם ערוצי סרטים יהיה נחמד, אם כי יש לי נטפליקס, אז גם זה מספיק לי.
יש לי אינטרנט סיבים 1000/250, אז גם זה בסדר.
לגבי הסטרימר, ראיתי דיסאנפורמציה על הסטרימרים של שיאומי. איך ה GO TV, שמככב בפרסומות?
אגב, יש לי סטרימר קטן, כרומקאסט של גוגל, רק שהוא לא אנדרואיד, אז לא מתאים.
לגבי מחיר הסטרימר, עוד כמה שקלים לא נורא, קנייה חד פעמית, האיכות חשובה יותר מהמחיר, כמובן לא מחיר מוגזם.
לאחר התגובה שלך, אני קצת חוששת להתחבר אליהם.

evike

Well-known member
מנהל
שאלה נוספת. האם צריך סטרימר לכל טלויזיה, או שסטרימר אחד יכול לעבוד עם 2 טלויזיו? ומה עם מחשב שולחני, איך הוא מתחבר?

em28

Well-known member
שאלה נוספת. האם צריך סטרימר לכל טלויזיה, או שסטרימר אחד יכול לעבוד עם 2 טלויזיו? ומה עם מחשב שולחני, איך הוא מתחבר?
סטרימר לכל טלויזיה, בטלויזיות חכמות לא צריך סטרימר.
ה-GO TV אחלה סטרימר, רק יקר פי שתיים מהסטרימרים של שיאומי.
למחשב כרגע אין אפליקציה, אומרים שתהיה בהמשך.

מה שכן, הם עובדים באופן שונה מאשר הוט/יס, מבחינתם תתקיני את האפליקציה בכמה מכשירים שאת רוצה,
אבל המסלול נקבע לכמה מכשירים(טלווזיות, טאבלטים, סלולרים ובעתיד מחשבים) יוכלו לצפות במקביל.

אז כן, יש להם חבלי לידה, אבל כבר עכשיו הם עדיפים על רוב המתחרים במחיר מעניין (יס+ זו רמה אחרת אבל עולה פי 6-7).

סטרימר לכל טלויזיה, בטלויזיות חכמות לא צריך סטרימר.
ה-GO TV אחלה סטרימר, רק יקר פי שתיים מהסטרימרים של שיאומי.
למחשב כרגע אין אפליקציה, אומרים שתהיה בהמשך.

מה שכן, הם עובדים באופן שונה מאשר הוט/יס, מבחינתם תתקיני את האפליקציה בכמה מכשירים שאת רוצה,
אבל המסלול נקבע לכמה מכשירים(טלווזיות, טאבלטים, סלולרים ובעתיד מחשבים) יוכלו לצפות במקביל.

אז כן, יש להם חבלי לידה, אבל כבר עכשיו הם עדיפים על רוב המתחרים במחיר מעניין (יס+ זו רמה אחרת אבל עולה פי 6-7).
האם יש הגבלה למספר הטלוויזיות תחת מנוי אחד? האם המחיר אחיד ללא תלות במספר משתמשים על אותו חשבון?

em28

Well-known member
האם יש הגבלה למספר הטלוויזיות תחת מנוי אחד? האם המחיר אחיד ללא תלות במספר משתמשים על אותו חשבון?
את יכולה להתקין את האפליקציה על כמה טלוויות/סטרימרים/טאבלטים/סלולרים שאת רוצה.
יש להם שני מסלולים לפי כמות המכירים המאפשרים צפייה בו זמנית:
- מסלול לעד שני מכשירים לצפיה במקביל - 29 ש"ח לחודש
- מסלול לעד 5 מכשירים לצפיה במקביל - 39 ש"ח לחודש

ladybug4NLP

Active member
בהחלט ממליצה. עדיין יש באגים אבל מניחה שזה יסתדר. גם בהוט יש באגים.
אפשר להכנס לעמוד שלהם ולראות איזה סטרימר עובד עם האפליקציה (כי לא כולם)
וגם רצוי כזה שעובד עם נטפליקס כי למרות שאין לך טלויזיה חכמה מדוע לא לראות נטפליקס במסך גדול ובלי המחשב?
אל תשכחי שבכל מקרה את צריכה ספק אינטרנט ולכן כדאי לשקול את המחיר הסופי

evike

Well-known member
מנהל
תודה ליידי.
כבר בררתי איזה סטרימר מתאים, יש לי אינטרנט חזק (1000/250), רק רציתי לדעת מה אומרים אלה שהתחברו, או המומחים.
נטפליקס אני רואה בינתיים בטלויזיה דרך הכרוםקאסט (סטרימר קטן של גוגל, לא אנדרואיד, לכן גם לא ניתן להתקין עליו אפליקציות).
הבעיה היחידה שנותרה ממה שהבנתי, שצריך סטרימר לכל טלויזיה. אז דווקא בשל ערוצי הספורט, ואני דווקא רואה גם ספורט, לא פעם אנחנו מתפצלים.
אז אולי אחכה עד שיאשרו את התמ"א שלנו, ואז אקנה טלויזיה חכמה.

ladybug4NLP

Active member
כמה את משלמת עבור אינטרנט ספק (ואיזה) ותשתית (איזה)
אני רוצה להתנתק מהוט ובעלי לא מתלהב אבל ניסיתי לבדוק רק אינטרנט וזה די יקר +פרי TV כבר יגיע די קרוב למה שמשלמים
אם כי בתחילת החודש הבא יעלו את המחירים בהוט ואני לא יודעת עוד בכמה (פשוט אין לי זמן השבוע להתעסק עם זה)

em28

Well-known member
כמה את משלמת עבור אינטרנט ספק (ואיזה) ותשתית (איזה)
אני רוצה להתנתק מהוט ובעלי לא מתלהב אבל ניסיתי לבדוק רק אינטרנט וזה די יקר +פרי TV כבר יגיע די קרוב למה שמשלמים
אם כי בתחילת החודש הבא יעלו את המחירים בהוט ואני לא יודעת עוד בכמה (פשוט אין לי זמן השבוע להתעסק עם זה)
לדעתי רצוי להפריד בין אינטרנט לטלוויזיה.
מחירי האינטרנט כיום, בהנחה שלא חייבים את ה-1GB, הם זולים יחסית - 60-80 ש"ח למהירויות הביניים (500-600MB).
מחירי הטלויזיה בסטרימינג במגמת ירידה - FRRE ב-29 ש"ח, סטינג ונקסט כבר ירדו ל-40-50 ש"ח.

השאלה היותר משמעותית היא איזה שירות טלוויזיה מתאים להרגלי הצפיה שלכם.
- FREE לא תתאים למי שחייב את הדרמות הטורקיות, צ'רלטון או ערוצי NG.
- לעומת זאת מי שערוצי RGE (ספורט 5 למיניהם, ערוצי הילדים) עושים לו את זה יאהב את FREE.

Cobhhh

Member
לדעתי רצוי להפריד בין אינטרנט לטלוויזיה.
מחירי האינטרנט כיום, בהנחה שלא חייבים את ה-1GB, הם זולים יחסית - 60-80 ש"ח למהירויות הביניים (500-600MB).
מחירי הטלויזיה בסטרימינג במגמת ירידה - FRRE ב-29 ש"ח, סטינג ונקסט כבר ירדו ל-40-50 ש"ח.

השאלה היותר משמעותית היא איזה שירות טלוויזיה מתאים להרגלי הצפיה שלכם.
- FREE לא תתאים למי שחייב את הדרמות הטורקיות, צ'רלטון או ערוצי NG.
- לעומת זאת מי שערוצי RGE (ספורט 5 למיניהם, ערוצי הילדים) עושים לו את זה יאהב את FREE.

אלה המחירים של אינטרנט היום ?
אני משלם 130 לבזק על מהירות של 70mb ואפילו פחות (אמור להיות 100).
השבוע התקשרתי לבקש מהם להוריד במחיר. אחרי התעקשויות ושיחות ממושכות עם מספר נציגים, הורידו לי ל-124.
אני מפחד לעזוב את בזק. בפעם האחרונה שעזבתי (נדמה לי לאקספון) סבלתי מניתוקים תדירים ומכמעט שבועיים בלי אינטרנט בכלל.

evike

Well-known member
מנהל
האינטרנט אצלי הוא סיבים של פרטנר, 90 ש"ח, תשתית וספק במהירות 1000X250, ש"ח, כולל הנחה של 10 ש"ח כל חודש בזכות הבת שלי שהיא עובדת מדינה וחברה בהסתדרות העובדים.
אין תקלות, עובד בסדר גמור.
את הראוטר העדפתי לקנות בעצמי משתי סיבות. גם כדי לא לשלם שכירות כל חודש, שמהר מאד מגיע למחיר הראוטר, וגם האיכות שקניתח היא יותר טובה מהראוטר שהם מספקים.
בינתיים אני עדיין בהוט, משלמת 182 ש"ח בגלל הספורט של אישי. התחלתי את החבילה ב 126 ש"ח, כל הזמן מעלים.
אני מתלבטת כי 2 הטלויזיות שלי לא חכמות, אז אצטרך 2 סטרימרים, כי גם בגלל הספורט, לפעמים אני מפרידים כוחות...
שבת שלום.

ladybug4NLP

Active member
כשהייתי באקפסון אף פעם לא היה לי ניתוקים באינטרנט
גם בעלי לא נתן לי לעזוב את הוט בגלל הספורט.
עכשיו יש free tv טוב. אני לא זקוקה לשום דבר הוץ מחדשות או 11-12-13
בעלי רואה קצת סדרות וסרטים אבל בשביל זה יש FREE +נטפליקס. הוא לא מוכן לוותר על ספורט למרות שרואה פחות וגם הנוחות של הוט בסדר
אבך המחיר והניתוקים משגעים אותי והסטרימר שלהם דפוק ברמות

למעלה