מישהו התחיל "להשיג" את 307?

Supergirl20

New member
צפיתי אתמול בלילה ב 3x07 ../images/Emo58.gif

האופטימיות חוזרת לתוכנית, נקווה שהיא תישאר בסביבה
כנראה שכריסטיאן החליט להתיישב סופית
שון החליט לקחת על עצמו עבודה עם "משמעות". מעניין מה קורה עם הקית' ההיא, למה לא מראים אותה? מחכה ל308 ... יום טוב.

Gizmo16

New member
OMGOMGלאא../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif3x07

אני לא מאמינה שהוא הולך להתחתן איתה
הלוואי שקית תהרוג אותה לפני, או שיגלו שהיא הקארבר (הגיוני בהתחשב בעובדה שקימבר חתכה את כריסטיאן ושיש לה אובססיה ליופי
) ג'יזזזז כריסטיאן יהיה גרועעעעעע בתור נשוי
אם הוא יתחתן לא יהיה אף אחד מעניין יותר בסדרה הזאת
בעע.

Supergirl20

New member
../images/Emo58.gif כן הא...

באמת הוא מתחיל להשתנות, נגמר עידן הסקס-מניאק... זה באמת יהרוס את כל הסדרה!!!! הרי האופי שלו זה מה שעשה אותו...... אבל קימבר עדיין יכולה להשאר בשטח... היא תוספת יפה בנוף
::)

רינת4

New member
../images/Emo58.gif 307

אותי במיוחד מעצבן שון. נמאס לי כבר מה"ילד טוב י-ם" שלו. מספיק, כמה אפשר לשמוע את הבכי שלו? "עזבתי את אשתי והילדים כדי שאוכל לחיות, ועכשיו אין לי בשביל מה", בלה בלה בלה . .. כריס מתחתן? נו באמת. נראה לכם שזה יקרה? משהו בטח יתפקשש שם. אם כבר מישהו ימות, זו תהיה קימבר. דווקא יכול להיות נחמד לראות את כריס בעצבים על הקארבר עד שהוא תופס אותו וסוגר איתו את כל החבונות האישיים (אנס אותו, הרג את קימבר...) מה שכן, אני דווקא אוהבת את השינוי שחל בו. אנחנו יכולים לראות שהוא לא לגמרי איבד את עצמו. ראינו את זה בפק' 305, ואנחנו עוד נראה את זה בהמשך. הקוונטין החדש הזה מתחיל ממש לעצבן אותי. ג'ואן ריברס הייתה מצחיקה. ויאללה! שימשיכו כבר עם סיפור הקארבר וקיט. מעניין אותי לראות את כריסטיאן מתעלל בה קצת...

למעלה