מישהו התחיל לראות "הנפילים"?...

מישהו התחיל לראות "הנפילים"?...

כאחת שאין לה כבלים (זוכרים?) אני מחכה לשמוע מכם, חברים, פרטים ורכילויות:
האם המדע הבידיוני עושה עלייה?
סדרת מד"ב שזוכה לרייטינג "מיינסטרימי" פה בארץ - הייתכן?!
או שמא סתם עוד טלנובלה מפגרת בלבוש עתידני? דברו, דברו, ספרו, ספרו...

רשמיי הפרק הראשון

אני חושב שהם לקחו הרבה מוטיבים מסדרות אחרות . אני עדיין לא ראיתי משהו על טיבעי . אומרים שלדמות הראשית יש כוח מסוים. יש הרבה חתיכים זה מה שבטוח :p כולל ג'ייסון דנינו הולט ועוד כמה חתיכים אנונימיים שלא מוכרים בעולם הסדרות הישראלי. וזהו , אני עייף מת אז אני אמשיך לראות בסטרימינג.

CaptainOok

New member
סדרה איומה

או לפחות - כך מסתמן מהפרק הראשון. הפרק הראשון משרה אווירה של "השיר שלנו" פוגש את [הכנס כאן שם של סרט מד"ב משנות ה-40]. זה פחות או יותר מה שיש לי לאמר על הפרק הראשון. הוא בהחלט לא עושה לי חשק להמשיך ולצפות. אגב, מסתבר שכל הסדרה הזו היא פרי מוחו של רובי דואניאס. אנקדוטה משעשעת

sysiphus

New member
אבל...

לא ראיתי, וכששמעתי על זה, ידעתי שזה מה שזה הולך להיות. זו טלנובלה יומית, זה בדיוק "השיר שלנו", רק עם מד"ב. מדובר ב-50 פרקים, כל אחד מהם מצולם ביום השידור, או שהם מצולמים לכל הפחות בשבוע השידור ביום אחד מרוכז. 50 הפרקים משודרים החל מהשבוע, חמישה פרקים בשבוע, במשך עשרה שבועות. חברת ההפקה היא טדי הפקות, חברת ההפקה של יואב צפיר שעשתה את "השיר שלנו"... וזה נכנס לרובריקה השיווקית של "השיר שלנו" ב-YES. סדרה יומית מלאת כוכבנים צעירים, לקיץ.

n i v1

New member
איפה יש סטרימינג של זה?

מישהו יכול להגיד לי במסרים, זה הרי סודי וזה...

PILPIL

New member
למה סודי?

או שזו בדיחה שלא הבנתי?
זה נראה לי מאד רשמי: http://yes.walla.co.il/?w=0/7001 אחד מחברי ב
שלח לי את זה, ידע שזה יסקרן אותי... ראיתי חמש דקות בערך, באמת לא נראה ברמה, אבל... באמת מסקרן...

זה לא סודי אם זה באתר של yes...../images/Emo44.gif

זכויות היוצרים שלהם - שיעשו מה שהם רוצים....

למעלה