מישהו התנסה בטיפולים "יוצאי דופן"?

עמיטל26

New member
מישהו התנסה בטיפולים "יוצאי דופן"?

וכוונתי לטיפולים רוחניים ו/או אנרגטיים ו/או אחרים כמו: שחזור גלגולים, טיפולים שמאניים, טיפול עם חוצנים, טיפול עם תדרים אנרגטיים, תקשורים, קלפי טארוט, שיטות עם תדרים גבוהים ועוד ועוד, כל סוג של טיפול ייחודי יוצא דופן ולא שגרתי, ויש הרבה כאלה היום. הטיפולים האלה הם מצד אחד נראים "מוזרים", ולפעמים אפילו מוזרים מאוד, אך מצד השני גם מסקרנים מאוד, ומסקרן לשמוע חוויות ממי שהתנסה בהם, גם על תהליך הטיפול וגם על ההשפעות של הטיפול עליו. אודה מאוד למי שיספר לי, כי זה לא מתוך סקרנות סתם אלא מתוך צורך שלי בטיפול מעמיק שאולי גם מתוך הרשימה שציינתי. ואני מבקש לענות לי עניינית ובכנות ולא בצורה מתחכמת כלשהי. תודה רבה!

blue flower

New member
מוזר, מסקרן.. עולם שלם של ידע

אני ממליצה לך לבחור לפי המטפל, האדם שעומד מאחורי השיטה, מה יש לו להציע לך מבחינת טיפול האם את מתחברת אל המטפל/ת? אם כן... לכי על זה אם לא.. חפשי מטפל אחר מבחינתי מטפל הוא מורה מכל סוג טיפול, שניסיתי למדתי משהו והכי חשוב לי להתחבר למורים, המטפלים בי לכי לאן שהלב מוביל אותך מבחינת האנשים בהם את בוטחת.. בהרבה בריאות והצלחה, דגנית

blue flower

New member
לא בדיוק עניתי על השאלה שלך...

תמקדי מה את רוצה לדעת, יהיה קל יותר לענות לך..

לדעתי כדאי לשלב בין המטפל והשיטה

שנראה לך שאת מתחברת אליה ביותר.עד שלא תנסי לא תדעי. בהצלחה רבה!

עמיטל26

New member
בעיקרון את צודקת

רק שאני לא יכול לדעת איזה מטפל מתאים לי עד שאני לא מתנסה איתו. ואני חושב שגם סוג השיטה חשוב. הייתי בטיפולים אצל מטפלים עם הרבה רצון לעזור, אבל הם עבדו עם שיטות שלא התאימו לסוג הבעיה שלי, לכן לא יכלו לעזור לי מלבד הרצון הכן שלהם. אני שואל כי אני נתקל כל יום בשיטות לא מוכרות שנשמעות מאוד "מוזרות", ואני מנסה להכירם באמצעות שיתוף אישי של מי שחווה טיפול באמצעותם.

blue flower

New member
בהחלט נכון.. אבל עד שלא תנסה לא

תדע.. וחוץ מזה, מה שמתאים או התאים לי.. לא בהכרח יתאים לך... השיטה חשובה, אבל עוד יותר חשוב החיבור שלך למטפל, לאדם האם השיטה שנשמעת מוזרה מושכת אותך להכיר אותה טוב יותר, להתנסות בה? האם היא מעוררת בך משהו בפנים? אז שווה לבדוק.. יכול להיות שתצטרך לעבור כמה סוגי טיפולים מכל אחד תקבל משהו... או שלא.. עד שתמצא את הטיפול הנכון עבורך. בהצלחה

גל נעים

New member
התנסתי ב-...

רגרסיה, ריברסינג, הפנוזות, סיאנסים, רייקי. וחוץ להפעלת הדמיון העשיר שלי לא ראיתי שזה לוקח אותי למקומות שהם מחוץ לגבולות הדמיון.

גל נעים

New member
לגבי שחזור:../images/Emo42.gif

ראיתי בדמיוני חלליות, ראיתי בדמיוני ישויות, מן הסתם האישיות שלי כרכה את העצמיות שלי בשלהם ובכך נולד סיפור מופלא, אך מעבר להיותו של הסיפור "סיפור" אין בכך ממשות אמיתית חוץ לקיום בין האונה השמאלית לאונה הימנית.

Tal_Ya_Tal

New member
היי גל../images/Emo186.gifנעים../images/Emo180.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif

כמי שמטפלת באמצעות רגרסיה (שחזור)אני יכולה לומר לך, שזוהי חוויה מאד אינדיווידואלית. יש החווים זאת מאד לעומק וישנם הסבורים שזה סתם 'תעתועי דמיון'. אין זה משנה כהוא זה
עצם העובדה שהמיינד שלך מכיל את ה'סיפור' הזה, מעיד שהאנרגיה המזינה את ה'סיפור' הזה קיימת אצלך בוריאציה זו או אחרת. כלומר, זוהי אימפרוביזציה של מערך אנרגטי מסוים הקשור בתפישת עולמך. כאשר אני עובדת עם המטופל, אני יושבת עם מפת הלידה שלו. וכל תרחיש שהוא רואה ברגרסיה, אפשר לראות במפת הלידה. לכן, אין חשיבות רבה ל'מה רואים' אלא למה משתמע מכך. איזה דפוס, או איזו תפישה באנו לשנות. 'לתקן'.
ראי את תשטובתי למטה
ל
סתוית L&L TALYA

עמיטל26

New member
עד כמה החוויה שעברת תרמה לך?

גל נעים, האם הגעת עם בעיה ספיציפית או משהו כללי ולא מוגדר? תודה לך על השיתוף.

עמיטל26

New member
תודה למשתפים

בכלל טיפולים מהסוג שהזכרתי מרתיעים אותי מאוד. זו הסיבה לשאלה ששאלתי כי רציתי לבדוק אם יש בסיס לרתיעה שלי, על סמך סיפוריהם של מי שהתנסו בכך. רציתי לדעת גם "כמה זה עזר" לבעיות השונות של מי שהתנסה בכך. למה זה מרתיע אותי? אני לא ממש יודע לענות, אבל אני חושב שכשמדברים על מצבים רוחניים או ישויות רוחניות, מדברים על מהויות לא מוכרות, ובד"כ כלל כל דבר לא מוכר הוא מרתיע עד שלא מכירים. כך גם בעולם הארצי, נרתעים מאדם לא מוכר עד שלא מכירים אותו. אשמח ואודה מאוד אם גם אחרים שהתנסו ישתפו אותי כאן או במסרים.

Tal_Ya_Tal

New member
שחרור וריפוי קארמתי../images/Emo42.gif בעזרתם

של מלאכי הקארמה מבצעת: אווה פורטנוי. עברתי פעמיים והיתי נוכחת ב'סשנים' של אחרים גם. זה מ-ד-ה-י-ם וזה ע-ו-ב-ד. אוכל למסור את פרטיה במסרים האישיים אם תרצה L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
Boogie ../images/Emo121.gifBusting

שחרור
מההילה. נסו את זאת ותראו מה 'ישב' עליכם:-9 אני עושה זאת ביחד עם חברה נוספ.(צריך שניים על מנת לשחרר בוגי'ס/שדים מן ההילה. ושאר מרעין בישין. L&L TALYA

התנסות ומודעות

לדעתי צריך להבדיל בין כמה נושאים נפרדים - הלא-מוכר: הלא-ידוע הוא מפחיד, כי לא ברורה התוצאה. החיים עצמם הם לא ידועים, העתיד הוא כזה. לכן, אין טעם להירתע ממה שלא מכירים, כי זהו טבע הקיום האנושי. להיפך, עד שלא תקפוץ פנימה ותשתכשך מים, לא תדע במה מדובר. לכן שווה בהחלט לנסות מההיצע העצום שעומד כיום לרשות הלקוח ה"אלטרנטיבי" או "רוחני", שמחפש הדרכה, ייעוץ, עזרה. אמת לעומת אשליה: הידע הוא אמיתי, החוויות הן אמיתיות, עדיין צריך לא ליפול בפח של שרלטנים, או לידיהם של מטפלים/מורים לא מיומנים. תקשור, אסטרולוגיה, קלפי טארוט, שיאצו, שחזור גלגולים, קריסטלים, יוגה, מדיטציה, רייקי, וכולי וכולי - כל דרך היא לגיטימית, ומן הסתם חלק יתאימו לך יותר, אבל צריך פשוט לנסות. לשמור על ראש ולב פתוחים, לא לפסול שום דבר, ויחד עם זאת לא לזלזל בתחושות הבטן שלך. החוויה תהיה שלך אישית, ולא יהיה לך ספק בקשר לאמיתותה או עוצמתה. עזרה חיצונית לעומת עזרה פנימית: כל טיפול או עזרה מבחוץ יכולים להעלות את רמת האנרגיה שלך למשך זמן מה, לפתוח חסימות, להבהיר בעיות, להעשיר ידע. אבל, אין תחליף להתפתחות פנימית, וכל בעיה קיימת תחזור גם בעתיד אם לא תיפתר מהשורש אצלך בפנים. לכן "טיפול טוב" יהיה כזה שייתן לך עזרה ראשונה והכוונה, יחד עם ידע וכלים לעזור לעצמך. כמו במקרה של רפואה קונבניוצנלית, לקחת כדור כל יום לכל החיים זה לא פיתרון רק הסתרת הסימפטום. כך גם טיפולים חוזרים ונשנים ללא התקדמות אמיתית של מודעות אישית וצמיחה מתוך הבעיות - זהו סימן שהטיפול לא מתאים או שהמטפל לא מתאים. כך גם יש תלות בטיפול, גם סימן לא טוב.

למעלה