מישהו התנסה פעם בהכנת נרות?

Ancient

New member
מישהו התנסה פעם בהכנת נרות? ../images/Emo13.gif

אני מניח שכבר הבנתם למה אני חותר. השאלה שלי, היא כיצד אני משיג שעוה? קונים? ממיסים נרות קיימים? ובאילו מוצרים ניתן להשתמש בתבנית לנר, בכל מיני צורות? ואיך מוסיפים ריח לנרות? וכיצד מחדירים את הפתילה לגוף הנר? הכנתי פעם נר ריחני, אבל השיטה היתה פרמטיבית ביותר... ושוב, תודה!

יש גרגרי שעווה שאפשר לקנות

ואפשר גם להמיס נרות מיותרים שיש בבית. אפשר גם להוסיף צבע לתערובת. [צבעי ילדים - ולא יותר מדי] רצוי להכין בקופסאות מפלסטיק שאפשר לשבור אם הנר לא יוצא. [בכל מקרה כדאי לשמן את הכלי] את הפתילה צריכים להכניס מההתחלה ולמצוא איזה שיטה להחזיק אותה במרכז. אפשר עם מקל כביסה. ריח - אני לא יודעת איך מכניסים לשם..

av_i_va

New member
קיימים חומרים שונים

מאחר וקיימים חומרים שונים וטכניקות שונות, אני ממליצה שתכנס לחנות לחומרי יצירה שקרובה למקום מגוריך או לבסיס בו אתה משרת. קנה את החומרים הדרושים וקבל הוראות מדויקות לעבודה. כל הסבר שתקבל כאן בפורום, הוא מכוון וכללי בלבד. הצלחת הכנת הנר תלויה בחומרים בהם אתה משתמש וההוראות המתאימות לחומרים שאתה רוכש. בהצלחה. כמובן שנשמח לראות את היצירה.

orittt

New member
שיטה להכנת ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ביתיים

היא להשתמש בשאריות של נרות (רצוי מאותו צבע) בסיר אדים (בן מארי) להמיס את כל השעווה עד שכולה נוזלית ,בתבנית לנר אתה יכול להשתמש בכל כלי עמיד לחום, להחזיק את הפתיל (אני השתמשתי בפתיל של נר שבת) ולשפוך את השעווה בזהירות!!! לכלי , חשוב לא לשכוח להשאיר פתיל נקי (בלי שעווה עליו) חשוף, לתת לנרות להתייבש לפחות במשך 24 שעות.אם רוצים נר ריחני ניתן להצמיד לדפנות הכלי פרחים או פירות מיובשים (תפוזים ,רימונים) .הכי חשוב זה לעבוד בזהירות עם השעווה שלא תדלק ולעבוד איתה בזהירות, הפתיל צריך להיות עשוי מ100% כותנה וביחס הגיוני בין גודל הפתיל לנר. אורית

NFN123

New member
יש גם אפשרות

להכין נרות ג´לי, שאותו ממיסים בסיר או מחבת וגם אפשר להכניס לגוף הנר כל מיני דברים (צדפים, אבנים וכו´). חוץ מזה שיצא לי גם לראות שעווה רכה שמפסלים בה ביד. אבל כמו שאמרו פה, כדאי לך להכנס לחנות לעבודות יד ולשאול.

ahif

New member
את השעווה עדיף להמיס בתוך

קופסת שימורים שנמצאת בתוך סיר על האש. יש לנקות את הקופסה קודם. וכך לא תצטרך לנקות סיר משעווה. בתור פתיל אתה יכול לקחת נר קיים ולהעמיד במרכז של הכלי אליו אתה יוצק את השעווה. יש גם אפשרות להמיס שעווה בתוך כלי קצת יותר ארוך ואז לקחת פתיל או נר חנוכה ולטבול בפנים . טבילה בשעווה (קצרה) טבילה במים קרים אפשר לשלב צבעים . יוצא יפה . אחרי שהצאמנת אפשר בשלב האחרון גם לגלף עם סכין כמו משולש לאורך הנר לסובב אותו סביב עצמו ולחבר ללמעלה. מקווה שהייתי ברורה עוד שאלות - חופשי.

דורKה

New member
אז ככה:

כמו שאמרו קודם, את השעווה ממיסים בסיר בתוך סיר עם מים. אפשר לקנות שעווה גולמית בחנויות יצירה - זה נראה כמו כדוריות שעווה, ובא בחבילות של קילו. כדי להוסיף צבע, שמים שברים של צבעי פנדה על בסיס שמן וממיסים עם השעווה. כדי להוסיף ריח - מוסיפים שמנים ארומטיים, שמתאימים למבערים. ככל שהשמן בעל צמיגות גבוהה יותר, יותר טוב. לוקחים כלי קיבול, למשל בקבוק קולה (מצויין בשביל מתחילים). גוזרים אותו באמצע או בשליש התחתון (לפי גודל הנר הרצוי. נוצרת מעין כוס. בשפתי ה"כוס" גוזרים שתי חתיכות אנכיות, אחת מול השנייה, ולתוכן דוחפים מקל של ארטיק, כף שיהיה תקועבשני הצדדים, ויעבור מעל מרכז הכוס. ממנו משלשלים את הפתיל, ותופסים עם אטב כביסה. שופכים לכוס את התערובת של השעווה עם הריח והצבע (אחרי שהכל הומס) וממתינים מספר שעות. בדרך כלל יש להוסיפ עוד שכבה בסוף, כי כשהשעווה מתקררת היא מתכווצת ונוצור בור. אני מקווה שהייתי מספיק ברור בהצלחה.

למעלה