מישהו התקין ג'וסט ויכול להעלות ביקו

ishaydahan

New member
הממ אני התקנתי לפני כמה שבועות..

ביקורת? הרעיון נחמד, הביצוע פחות. 1. מהירות השידור של הקטעים היא טובה מאוד! אין בכלל תקיעות או BUFFERING באמצע. 2. מגוון הערוצים נמוך.. אבל אני מקווה שהוא יגדל בקרוב. 3. יש שם אפשרות למין סיידבר, כמו בויסטה, שאפשר להדביק אליו שעון, לוח מטלות וכו' וכו' 4. אפשרות שאהבתי היא חיפוש וידאו מסויים. לא מצאתי בערוצים לדוגמא בובספוג, וכשכתבתי את זה בשורת החיפוש ישר הגיע אלי פרק ממש מצחיק של בובספוג :) 5. למי שחשב שהשידור הוא בלייב טועה! יש לכם שם פשוט בחירה של פרקים או קטעים שנעים בין 10 דקות לחצי שעה. זה לא ערוץ לייב.

ishaydahan

New member
אין לי הזמנות...

אבל לא נראה לי שתהיה בעיה שתכנס ותוריד את התוכנה עם השם משתמש והסיסמא שלי. שלח הודעה פרטית אם אתה רוצה ואני אשלח לך.

אתה יכול לשלוח לי את השם והסיסמה?

Word Up

New member
לא עובד על הויסטה ../images/Emo10.gif

עוד מעט אני אעבור אולי לXP,תודה בכל מקרה

ishaydahan

New member
יש פתרון להתקנה בויסטה!

פשוט תריץ את התכנית אחרי שהתקנת כמנהל וזה יעבוד

dagotal

New member
אם זה אפשרי כמובן אני ישמח להזמנה..

אם זה אפשרי אני ישמח להזמנה יש לי הזמנות ל Windows Home Server אם זה מעניין אותך בכל מקרה תודה מראש טל

ishaydahan

New member
הזמנות אין לי..

את השם והססמא אני אשמח לתת בקרוב לעוד אנשים.

Y. Welis

New member
אם יש, שלך אליי

תודה. אני אגב חושב שאם השרת הזה יתפוס (תלוי *מאוד* בדרישות החומרה שלו ובביצועים והתועלת), הוא יספק *הרבה* שעות של עבודה לטכנאים (הטובים שבינהם, כמובן). המשתמשים הביתיים לא יודעים למה הם נכנסים... 'היה גם אתה אדמין בסיסטם שלך'. אם לא די בתחזוקת התחנות כפי שהיא עכשיו, צריך יהיה גם לתחזק שרת...

למעלה