מישהו זוכר אותי?

Harleydude

New member
מישהו זוכר אותי?

אמנם לא כתבתי פה כ''כ אבל אולי בכ''ז מישהו זוכר אותי מהצ'אט או מהודעה פה ושם :) אז בגלל שפורום ת''א לא הכי חי, החלטתי להגיד פה שוואללה ביום ראשון האחרון עברתי לת''א, ובינתיים טובע בעבודה ובתשעת אלפים סידורים שמעולם לא עשיתי (לראשונה בחיי עזבתי ת'בית), אבל זו לא הסיבה שאני כותב פה. העניין הוא שכל זה קצת חדש לי ואני לא מכיר אף אחד ושום מקום, וקצת מרגיש לי גדול כרגע,ואני יודע שחלק גדול מכם פה ת''אביבי, אז זרקו קצת טיפים לסינגל הת''אביבי הטרי, איפה יוצאים איפה מבלים, מה בכלל בנאדם צריך לדעת לפני שהוא נכנס לדבר הזה שנקרא ת''א. בעיקרון המיקום שלי די טוב, אני גר ממש ממש מטר מהסנטר ומרחק הליכה של פחות מ10 דק' מהים. בעיקרון כל תגובה תתקבל בברכה :)

magenta73

New member
אם תהייה יותר ספציפי תקבל תשובות יותר

ספציפיות... כמו - באיזה איזור בדיוק?... נגיד גן מאיר כנקודת מבוא, דרומה? צפונה? מערבה?... וכמו מה אתה אוהב, סוג מוסיקה וכן הלאה. מעשן - כן לא. סובל עשן סיגריות - כן לא. אתה רוצה טיפים לפאבים / בתי קפה / חנויות טובות?... מה?...

BABELICIOUS

New member
למשל אם יש לך ../images/Emo107.gif

תלך איתו לים ותשב איתו באחד מבתי הקפה שעל החוף ו/או לפארק הירקון, זה גם כיף ל
ולך וגם דרך נפלאה לתקשר עם אנשים. אשר לבילויים.... תלוי מה אתה אוהב יותר... דאנס-ברים? סתם פאבים להיזרק בהם? מועדונים? בתי קפה? מקומות שקטים ואינטימיים או יותר מרכזיים? תכוון אותנו.

Harleydude

New member
את

תמיד מוזמנת. תני לי שבוע שבועיים לארגן את הדירה היא במצב קטסטרופלי עכשיו, ואז, כמו שאמרתי... את תמיד מוזמנת :)

לדעתי, ולא מהכרות אישית צפופה עם העיר...

דווקא כמישהי שמגיעה לשם מדי פעם, אפשר למצוא שם הכל, בהישג יד, ולעיתים אפילו בכמויות. אתה רק צריך להחליט מה אתה אוהב- ומיד תמצא דרך לעשות זאת... נגיד, סתם דוגמא, ת"א מפוצצת בסדנאות פילוסופיות וניו אייג'יות על מהות החיים והיקום. ת"א מפוצצת מורות מעולות לריקוד (כל הסוגים) שרק משוועות שתבוא לבקש את שיעוריהן... ת"א מפוצצת מורים לנגינה, ת"א מפוצצת פאבים, ת"א מפוצצת מקומות לערוך בהם שופינג, ת"א מפוצצת מרכזים רוחניים, ובכלל, כל קהילה, הזויה ככל שתהיה (קהילת מגדלי עשב חיטה אורגני, קהילת חובבי מוזיקת פאנק, קהילת אנארכיסטיים צעירים, קהילת נשים ללא קשיים בלידה, וכו') תמצא בת"א. בקיצור, זה רק עניין של להושיט את היד ולקחת. בהצלחה.

Harleydude

New member
אממ טיפה יותר פרטים

את גן מאיר אני לא מכיר, אבל כשאמרתי מטר מהסנטר, אשכרה התכוונתי מטר מהסנטר. אני ממש ליד הפאב\בית קפה הזה של בר גיורא. מה אני אוהב , בעיקר מעניין אותי מוזיקה, אני מוזיקאי בעצמי. ז''א מקומות עם מוזיקה חיה (מכיר את המייקס פלייס והוא סבבה), ואשמח להכיר עוד מקומות עם מוזיקה חיה, לא יזיק לי גם קצת להכיר את סצינת הג'אז, בלוז, רוק, ווטאבר שיש בת''א. מעשן כן. בכללי גם פאבים טובים יבואו טוב, בין אם הם שקטים ואינטימיים או יותר רועשים בשתי המקרים זה סבבה, קודם נכיר אחרי זה נחליט לפי המצב רוח. בעיקר פרסמתי את ההודעה בשביל הרגעים האלה שאני בבית בערב ובא לי לצאת ואני יוצא מהבית ולא יודע איפה אני נמצא בכלל, אבל בתכל'ס גם כל מילה שתגידו בכללי זה סבבה מכיוון שאני קלולס לגמרי בענייני ת''א.

bioc1

New member
איפה כל התל אביביים?

אני לא יכולה לעזור לך...אני יוצאת למקומות לא איכותיים בעליל . תאלץ לחכות שאנשים פה יתעוררו.

זכוכיות

New member
היה אמור להיות שם קישור ../images/Emo13.gif

שבלול ג'אז
http://www.telavivcity.com/BusinessHomePage.asp?BusinessCode=1318

magenta73

New member
טוב.

ככה. צא מהבית. פנה לכיוון שמאל. משמע - תגיע לקינג ג'ורג', ושם תפנה שמאלה. יש לך בהמשך הרחוב מצד ימין את הבאצו - בית קפה חביב עם הגלידות הכי תאימות בעולם. בהמשך יש לך את הסילון. באר/פאב שכונתי נחמד. בכיכר מסריק, בהמשך, מצד ימין יש לך את השיילוק. פאב. חמוד ביותר. ונ.ב. אם אתה פונה ימינה בקינג ג'ורג' מאוד מהר תגיע לגן מאיר. אתה באמת קלולס... אבל שוין. אם כבר - אז כבר. אם אתה פונה ימינה בקינג ג'ורג' והולך לכיוון אלנבי. בצומת אלנבי/שנקין/קינג ג'ורג' יש לך את הבלום בר. שם לפעמים יש הופעות חיות. אם אתה מהצומת הנ"ל פונה ימינה באלנבי, לכיוון הים,יש לך בהמשך כמה פאבים, מצד ימין יש לך את הגוד בר, מולו יש את הסטרסקי, שניהם רוק למתקדמים. לפני כל העסק הזה יש לך מצד שמאל את המנזר, פאב רגוע וזול, אחריו יש את הצ'ייסר או משהו כזה, גם הוא עם מוסיקת רוק, יותר אלטרנטיב. עוד פאבים יש לך בלילינבלום. אבל זה כבר רחוק ממך קצת. בכל מקרה, יש שם עשרות פאבים וגם מועדון אחד - הלימה לימה - לכל אורך הרחוב. נחזור לביתך הקט. אם אתה פונה בדיזינגוף ימינה, לכיוון הכיכר, יש לך בצומת הכיכר עצמה, על רחוב ריינס, משמע מצד ימין פאב חביב, שחכתי איך קוראים לו עכשיו. דיזינגוף פרישמן, צד שמאל יש את הבוקובסקי. הוא מאוד בקטע עכשיו. איני זה נקרא. דיזינגוף צפונה יותר, לכיוון בן גוריון, יש את הארמדילו. גם פאב חביב. לגבי הופעות - זה יש בברבי - קיבוץ גלויות, או בקפה ברזילאי. או בתמונע וכו'. כמעט כל פאב שתיכנס אליו יהיה מוצף בגלויות ושאר סטיקרים המספרים לך על הופעה זו או אחרת. לבחירתך. בסדר?

magenta73

New member
כן, אני וכיוונים.

משו. באצו נמצא מצד שמאל של קינג ג'ורג'. כך גם הסילוןץ השיילוק בהמשך, אחרי כיכר מסריק, מימין.

למעלה