מישהו זוכר אותי?

מישהו זוכר אותי?

קודם כל...חג פסח כשר ושמח (ניקיונות זה תמיד שמח
) אז מי שלא זוכר אותי, לא נורא...אני אורית ,הייתי בעבר בפורום... השתחררתי בחודש פבואר, סך הכל בסדר, חוץ מ: ומצאתי עבודה חדשה לחפש עבודה, עבודה בהחלט קשה, במשרה מלאה (כמעט 24/7) והשכר אפסי. איך ניתן למצוא עבודה? אני כבר חודש וחצי משוחררת...חודש וחצי שלמים שאני הולכת לראיונות,מרכזי הערכה,שולחת קורות חיים (אם לא הייתי שולחת את זה דרך האינטרנט, ודאי היה נכרת עץ שלם בשביל הדפים)... ופשוט כ ל ו ם! חשוב להדגיש שאני מחפשת בעיקר באיזור שלנו ובסביבת חיפה והקריות. נמאס לי להיות תלויה בהורים, מבחינת כלכלית... אז אחרי הוצאת קיטור...אם מישהו שמע ויודע מקום באיזור, שמחפש עובדים תפנו אליי במסר...(מס' נייד לא אכתוב על גבי הפורום). אם מישהו יצטרך ניקיון פסח (במגדל העמק/עפולה בלבד) ואין לו /לה זמן ואין לו יכולת בגלל ילדים/עבודה/לימודים...זה הזמן לפנות אליי. אני יודעת שחלק יצחקו ויגידו שהחיים עוד לפניי, ויש אנשים שמחפשים עבודה יותר מחודש וחצי...אבל ראיתי לנכון לכתוב את זה כאן ולשתף אתכם. ב-
, אורית.

שירה763

New member
ראיתי במכללת עמק יזרעאל

שמחפשים מוכרים לעמדת הקפה שם -אם זה מעניין אותך

O n y X

New member
כן באמת מחפשים שם עובדים לקפה

והם גם דורשים נסיון (אם תבואי תראי אותי שם הרבה מאוד!) ניסית לבדוק במפעלים? אני ישר אחרי השחרור עבדתי חודש באיזה מפעל. ואגב, בקפה בפרץ סנטר מחפשים מלצריות אבל על זה לא הייתי ממליצה

לולי72

New member
הי אורית

בנצרת פותחים עכשיו את "ביג" - זה ממש בצומת המוסכים, והם פרסמו מודעה שהם מחפשים עובדים לחנויות שם, שווה לנסות.

לולי72

New member
אני בסדר

לא מזמן סיימנו לנקות ארונות, לירון ויובל עזרו לי, ממש עבודת פרך
מחר ממשיכים, אין ברירה, פעם בשנה צריך לכבוד

I LoVe U 2

New member
איפה ראית את המודעה הזאת?

למי אפשר לפנות בקשר לעבודה שם ...?

O n y X

New member
הם צריכים עובדים גם לקפיטריה