מישהו זוכר אותי?

מישהו זוכר אותי?

פעם פעם, לפני שנים רבות, הייתי גם אני כותבת כאן. מאז עברו לי הרבה מים בניאגרה, עשיתי דברים, עבדתי בעבודה שווה, הייתי עסוקה. נו, מה אוכל להגיד? :) בכול אופן, אני, למי שמגרד את פדחתו כשיו, אני נועה, שנסעה לקונים, שפגשה את מייקל ועוד מיני מעללים. בכול אופן, הסיבה שבעטיה אני צצה לכם כך היא שמחר בלילה אני עולה על מטוס, ראשון מארבעה, שיביא אותי בסופו של דבר למדינה צפונית בארה"ב בשם מונטנה. אני לא אלאה אתכם בפרטים. כל שאתם צריכים לדעת שאני מצאתי את האיש שלי, האיש שאתו אבלה את שארית חיי, וכן, אנחנו נחייה על גבול קנדה. :) המסר של ההודעה והקשר לסדרה הוא, כמובן שלכל אחד יש soulmate שרק מחכה לו איפהשהוא. רק צריך להאמין, כי ברגע שמוצאים את אותה נפש תאומה, אני מבטיחה לכם, זה אושר בל יתואר. הכול פתאום מסתדר. אתם תחושו שלמים, כי התאחדתם עם החצי השני של נשמתכם. האמינו הזב כי זה יקרה גם לכם. ובנימה אופטימית זאת, אני אומר רק שלום לכולם. המון אושר ואהבה. ומי שרוצה מוזמן לכתוב אליי לאי מייל ולקבל גם הכתובת והטלפון שלי במונטנה. אני מצרפת גם תמונה שלי למזכרת. נועה

vampire1

New member
נועה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חוץ מלהגיד לך נסיעה טובה, גם פה (וכמובן בטלפון) אין לי הרבה מה לכתוב לך כי את יודעת מה אני חושב, אז מה שנשאר לי להגיד לך הוא נסיעה טובה ומזל טוב !

תודה :)

אני אהיה זמינה בסלולרי עד שאני אצא מהביית ממש, שזה מחר בלילה בסביבות 1:30. אז אתה מוזמן להתקשר אליי עד אז. אגב, האם הזכרתי אני עומדת להגשים חלום נוסף שלי? לכבוד יום ההולדת שלי באוקטובר אנחנו נוסעים לאל.איי לראות את ****פול מקרטני**** בהופעה חיה!!! :)

למעלה