רוב הזמן נח
Well-known member
זאת המשטרה שלפני בן גביר. אז שלא יעבדו עליכם.
גבר, עזוב אותך משטויות, יעני באילת אחד דפק יריקה לפרצוף של ילד אתיופי והעלה סרטון, הגיעו אליו נערים יותר גדולים מהילד וסגרו ענין. מה משטרה ?
ככה זה, כשלא מתייעצים עם עו"ד ומנסים להתמודד לבד מול מערכת מושחתת.
אבל איך העניין הסתיים לבסוף? נראה שהתקשורת זנחה אותו ולא עקבה.ככה זה, כשלא מתייעצים עם עו"ד ומנסים להתמודד לבד מול מערכת מושחתת.
עו"ד היה פונה למח"ש, שם ה"חוקר" היה מדבר אחרת והתיק לא היה "נעלם".
מושחתים יש בכל מערכת והמשטרה אינה נקיה מזה.
אם בעלי העניין זנחו אותו - מה אתה בא בטענות לתקשורת?אבל איך העניין הסתיים לבסוף? נראה שהתקשורת זנחה אותו ולא עקבה.
זנחו או הושתקו?אם בעלי העניין זנחו אותו - מה אתה בא בטענות לתקשורת?
היא מדווחת על מה שקורה. אם לא קורה דבר - הסיפור מת.
אז תחקור.זנחו או הושתקו?
זה עוד עניין שצריך לחקור.
אני לא מהמשטרה. ולא חוקר פרטי.אז תחקור.
לא, אבל אתה יודע לפסול התנהלות, כשאין לך שום ידע בנושא.אני לא מהמשטרה. ולא חוקר פרטי.
אני רואה שיש נושאים דומים שעוסקים בהם יותר ויש כאלה שפתאום הפסיקו לעסוק בהם.לא, אבל אתה יודע לפסול התנהלות, כשאין לך שום ידע בנושא.
תנוח דעתך. בקרוב, תתחיל החקירה הנגדית וכל עמישראל יעסוק בחשיפת שקריו של הנוכל הסגול.אני רואה שיש נושאים דומים שעוסקים בהם יותר ויש כאלה שפתאום הפסיקו לעסוק בהם.
זה מזכיר לי איזה מהר הפסיקו לעסוק בזה..תנוח דעתך. בקרוב, תתחיל החקירה הנגדית וכל עמישראל יעסוק בחשיפת שקריו של הנוכל הסגול.
האמת, אילולי המלחמות, בעזה, בלבנון ובסוריה - היתה התקשורת כולה, עוסקת רק בזה.
גם משה דיין היה זנאי לא קטן, אבל כל פשעיהם, של מנהיגי העבר, שנפטרו מזמן, מתגמדים, עד כדי התאפסות, לעומת המנהיג הנוכחי, שפשעיו כוללים בגידה וסיכון ביטחון המדינה, במודעות מלאה, תוך הקרבת עתידה על מזבח טובתו הפרטית.זה מזכיר לי איזה מהר הפסיקו לעסוק בזה..
אם כבר קבעת את זה, אז למה מבזבזים זמן וכסף על המשפט? ובכלל, למה מחזיקים שופטים שגם עולים כסף למדינה?גם משה דיין היה זנאי לא קטן, אבל כל פשעיהם, של מנהיגי העבר, שנפטרו מזמן, מתגמדים, עד כדי התאפסות, לעומת המנהיג הנוכחי, שפשעיו כוללים בגידה וסיכון ביטחון המדינה, במודעות מלאה, תוך הקרבת עתידה על מזבח טובתו הפרטית.
כי ככה עובד שלטון דמוקרטי.אם כבר קבעת את זה, אז למה מבזבזים זמן וכסף על המשפט? ובכלל, למה מחזיקים שופטים שגם עולים כסף למדינה?
יבואו אליך לקבל פסק דין ולא צריך את כל השאר.
אבל אתה זה שקבעת דברים על ביבי לפני שנגמר המשפט.כי ככה עובד שלטון דמוקרטי.
בדיקטטורה ובעולם הפשע, השליט העליון קובע הכל ולא צריך משפט.
אני לא קבעתי שומדבר.אבל אתה זה שקבעת דברים על ביבי לפני שנגמר המשפט.
אבל בנתיים ניהול המדינה לא נפגע.אני לא קבעתי שומדבר.
ביבי קיבל "הכשר" להתמנות לתפקיד ר"מ בתנאי, שהתחייב לו, שניהול המדינה לא ייפגע, כתוצאה מהמשפט שלו.
היות שאינו יכול לקיים את התנאי - הכשרתו מתבטלת וחוזרים לנקודת ההתחלה, שבה ביבי אינו יכול להתמנות לר"מ.
במצב הקיים: ביבי צריך לצאת לנבצרות. להשכלתך, לא אני קבעתי את התנאי, אלא בג"ץ. ולא אני התחייבתי, אלא ביבי.
מפני שביבי מתכנן לפגוע בהתנהלות הרצף במשפט שלו, ע"י שטף של פתקים, שיוכנסו אליו וידרשו את תשומת לבו.אבל בנתיים ניהול המדינה לא נפגע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.