מישהו זוכר את הזרבובים? החיים?

RIKI20

New member
מישהו זוכר את הזרבובים? החיים?

שלום לכולם אני רוצה להגיד שהפורום הזה ממש מדליק וזה עושה לי נוסטלגיות שחבל הזמן!!! איך אפשר להוריד שירים של כל התוכניות האלה??? (אני לא כל כך מבינה במחשב...) בכל מקרה רציתי להזכיר לכם סדרה שמאוד אהבתי שהייתי קטנה קראו לה הזרבובים והם היו יצורים חמודים כאלה מתחת למים עם קול מוזר וזרבוב על הראש והם היו כאלה חמודים.... ועוד סדרה מצוירת שאהבתי מאוד מאוד היא על גוף האדם וקראו לה החיים בעיקרון זו הייתה תוכנית חינוכית אבל מאוד מעניינת שהראתה את כל התהליכים בגוף בצורה פשוטה והיה נורא מעניין לצפות בה!!! השיר שלה מתחיל ככה: "אלו החיים שבזכותם אנו קיימים...." ומי שזוכר מוזמן להשלים....

ואללה הזבובים איך שכחתי אותם

בגלריה כן בקרוב תמונות יש להם קרן והם חיו מתחת למים והיה זרבוב ירוק בשם קושקוש שלא ידע לדבר והחיים בקרוב בגלריה

../images/Emo68.gif../images/Emo153.gifהממממ

ברור שאני זוכרת את "החיים" רק בגללה למדתי ביולוגיה טוב.....אני עדיין זוכרת דברים משמה ואני גם זוכרת את הזרבובים -תוכנית חמודה

Hwoarang

New member
הסדרה היא לא רק על גוף האדם

זה היה אוסף של סדרות שקראו להם "היֹה הָיַה" היה על גוף האדם, היה על ההיסטוריה עם סבא זמן, היה על זה שהם בחלל... אמרתי את זה קודם ואף אחד לא שם לב אז אולי תפתחו בשבילם גלריה????

יש עכשיו היה היה בלוגי :)

זה ערוץ 7 בממיר הדיגיטלי ודרך אגב, בגלריה יש תמונה של סנורקה ובחור ממושקף וכתוב שזה אחיה. אם זכרוני אינו מטעיני.... נדמה לי שזה אבא שלה! אח של מומינאבא... לא?

RIKI20

New member
זה לא אותו דבר...

היו היה והחיים היו שתי סדרות נפרדות רק עם אותן דמויות אני זוכרת את שניהן אבל החיים הייתה יותר יפה ומעניינת...

Silver Fox

New member
הזרבובים../images/Emo82.gif|חן|

היה לי הספר של זה... את הסדרה עצמה לא ראיתי. היה בזה איזה לוויתן, לא?

© Tweety ©

New member
אני זוכרת!

סדרה גדולה! הייתה לי בובה קטנה כזו של זרבוב אחד ואז היא נהרסה או משו כזה. רוע. את החיים גם אהבתי-חינוכי ביותר.

RIKI20

New member
גם לי הייתה בובה

הייתה לי בובה של זרבובית סגולה עם כוכב אדום בשמלה או בשיער לא ממש זוכרת...

אובלינה

New member
וואי, זרבובים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|זרבוב|../images/Emo25.gif

זה היה פעם בשש בבוקר אם אני לא טועה.. והייתי קטנה וקמה מוקדם ולא היה לי שום דבר לעשות, אז הדלקתי טלוויזיה ובליתי את זמני בצפייה בתכניות מדובבות לעברית.. ממש אהבתי אותם, הם חמודים שחבל"ז
פורום ש-א-ו-ו-ה-
גם לי הוא מתחיל לעשות נוסטלגיות.. השיר מוכר לי אבל משום מה אני לא מצליחה לשייך אותו לשום דבר שאני מכירה
אם תעזרו לי להזכר אולי אני אזכור.. בליני.

למעלה