מישהו זוכר את הסדרה

Mycroft

New member
מישהו זוכר את הסדרה

על נסיך שמכשף מרושע בשם מורגן השתלט לו על הממלכה, הוא ברח ליער ופגש שם קוסם טוב עם גלימה אדומה לקוסם היו 3 מפלצות עוזרות: תותי שיכלה לעוף, טראח שהיה אדום כזה ויכל לשנות צורה ובום שיכול היה להפוך לבלתי נראה. בפרק הראשון הם הלכו למצוא את החרב המזמרת... איך קוראים לסדרה?

אני זוכרת.

עוד אחת מהסדרות שראיתי

וואו

עד שראיתי את התמונה לא היה לי מושג על מה אתה מדבר אבל פתאום זה נראה לי כל כך מוכר.

אנדרו15

New member
יא

היה לי ספר שלהם (ניראה לי שהוא היה באנגלית אז לא קראתי אותו) אני צריך לחפש אותו

Mycroft

New member
יופי ../images/Emo13.gif

כבר חשבתי שאני היחיד שזוכר
ממש טוב שיש עוד כאלה שזוכרים, סך הכל יש לה רק עונה אחת ולא הרבה פרקים

אנדרו15

New member
כמו אבירי האור הקסום

מה זה רק 14 פרקים? אפילו לא גמרו להראות את כל הכוחות הנוספים של אלה שאין להם מטה איזה חוצפה אני זוכר שזרקתי את גמביט על הקיר שזה ניגמר(זה היה קצר מידי)

Mycroft

New member
זה ממש מעצבן לפעמים

שהסדרות הכי טובות בד"כ כ"כ קצרות

Mycroft

New member
ואז עד שמתגברים

מגיעה חדשה שאוהבים, והיא שוב נגמרת מהר וכו'... אגב, איזו דמות נמצאת אצלך בכרטיס האישי בתמונה? היא מוכרת לי...

אנדרו15

New member
אתה רואה אנימות?

כי עם כן אז היא דמות מ-Angel Sanctuary אחלה סידרה קוראים לו קיראה(לפי מה שאמרו לי ומה שהצלחתי להבין מהיפנית)

Mycroft

New member
כן, אבל את זאת דווקא לא יצא לי ../images/Emo4.gif

האמת שהוא הזכיר לי את קאמוי מ-X אם אתה מכיר...

אנדרו15

New member
לא ראיתי

אבל ניסיתי להוריד וזה לא מוצא שום אנימה בשם הזה אז חשבתי שסתם נתנו לזה תשם הזה באתר שהיה לי עם מלאה תמונות של מלאה סדרות

אנדרו15

New member
ואז זורקים שוב את גמביט המיסכן על

הקיר (איזה מיסכן הוא מה עשיתי לו בטעות השארתי אותו ליד הזורק חום שההיתי קטן(מה הוא צריך להיתחמן חורף) ומאז הנעל שלו כבר לא אותו דבר זרקתי אותו על הקיר שברתי לו את המקל ועיקמתי לו את הרגל טוב לפחות אבא היה מספיק נחמד כדי ליקנות לי אותו שוב אחרי שהורדתי לו את הראש)

למעלה