מישהו זוכר את זה?...

מישהו זוכר את זה?...

אם אני לא טועה, היה איזה סיפור שהתפרסם ממש בתחילת הפרויקט, על איזה איש מוזר שרץ ומציל אנשים ב11 בספטמבר. מישהו זוכר איך קראו לסיפור? כי אני לא מצליחה להזכר. עוד סיבה שמאד רצוי היה לערוך מנגנון חיפוש כלשהו בין הסיפורים המשתתפים...

יאיר 33

New member
../images/Emo9.gif זה שלי

ותודה על המחמאות

eranmaimon

New member
../images/Emo31.gif יופי! ../images/Emo31.gif

מרוב בלבולי המוח של המבקר ההוא, אנשים כבר פוחדים להעלות קישורים, תעלה כבר קישור לסיפור שלך, אני רוצה לקרוא ולא יכול להתמודד עם לחפש אותו בין כל הסיפורים(האמת שיש לי איזה שלושה סיפורים שנעלמו ואפילו אותם אין לי כח לחפש) הרי ברור שמי שיקבל הכי הרבה קולות זו איזה ילדה שכל ט'1 יצביעו בשבילה איזה700 פעם. בקיצור קראתם סיפור שווה, תעלו לכאן קישור אפילו אם זה יגרום למבקר להזיל דמעה או שתיים..

Serendipitous

New member
אני דווקא

לא חושב שהוא יתכוון שלא ישימו כאן קישורים בכלל אלא שיפסיקו לפרסם עצמית. תסמוך על אותה בחורה מט'1 שהיא תפרסם כאן כל כך הרבה פעמים את הסיפור שלה עד שזה יציק כבר. אה, ואני דווקא מאוד מסכים עם זה שסיפורים צריכים לקבל את כבודם ופרסום עצמי שלהם בפוסטינג ורי-פוסטינג מוריד מכבוד הכותב. אבל לגבי המלצות של קוראים על קוראים אחרים - - - קדימה! זה כל הרעיון של הפורום לא? ובאמת התפלאתי למה לא היו הרבה כאלו. אולי באמת בגלל חשש מהמבקר (אפשר לחשוב שהוא איזה אינקוויזיטור, אני חושב שזה המסתורין שמעניק לו את הנופך הזה... "אני בהוצאת ספרים"..."אסור לי לדבר על זה...). ממש שושואיסט... באמת תתחילו להמליץ על יותר סיפורים כי עדיין לא הצבעתי אפילו רבע מהקולות שלי, ואני בטוח שגם כך לגבי אחרים.

למעלה