מישהו זוכר היכן מופיע המידע

2005אורן

New member
מישהו זוכר היכן מופיע המידע

בהקשר לרכישת מכשירי חשמל? כי ביררתי היום במשרד הבטחון, ונמסר לי שאין הטבות שכאלו. רציתי לבדוק מטעם מי מקור המידע שאנו נתקלנו בו.

בבקשה

מתוך אתר משרד הבטחון - תקציב המשרד לשנת 2007: http://www.mod.gov.il/pages/general/pdfs/takziv_2007.pdf סעיף 10 בעמוד 79
אם יש בעיה צור איתנו קשר

2005אורן

New member
תשובה סופית באשר למידע שפורסם ע"י משרד הבטחון

בקשר לפטור ממס קניה למכשירי חשמל. לאחר שבדקתי עם לישכת השיקום, שם נמסר לי שאין פטור ממס קניה, התעקשתי, והיפנו אותי לקצין התגמולים, לדבריו, זהו מידע ישן, כי פעם באמת היה קיים פטור כזה, עד שהוחלט לצרף את כל ההטבות לכדי מענק אחד, והוא המענק הידוע שמקבלים בגיל 30, ואז בוטלו כל ההטבות האחרות, משהו דומה לגילום שנעשה לאלמנות. לדעתו, האדם הממונה על האתר באינט', לא עידכן את המידע. מי מכם שרוצה לבדוק, קצין תגמולים בשם חיים עידן 03-7380205.

אורן

הקובץ שנתתי לך הוא ספר התקציב של שנת 2007 כלומר זה החוק אני אנסה ליצור איתם קשר, זה נשמע מוזר מאוד

2005אורן

New member
זו היתה טענתי בפניהם, תשובתו של חיים עידן

שמסתבר שהמידע לא עודכן מימים עברו. בכל אופן, אין ליתומים פטור ממס קניה על מכשירי חשמל.

soso_sami

New member
למיטב זכרוני וידיעתי

אכן החזרי מס קניה בגין מוצרים חשמליים בא לידי ביטוי במענק הדיור הניתן ליתום עם הגיעו לגיל 30. מאידך לו נרכשו המוצרים טרם קבלת המענק זכאי היתום להחזר בגין מס רכישה. למיטב זכרוני הייתה פעילות בנושא איחוד המענקים והכנסת כל הסכום לתוך המענק בין אם רכש היתום ציוד ובין אם לאו.

למעלה