מישהו זוכר מפגן בבאר שבע

• פותח הנושא srami
  • פורסם בתאריך

srami

New member
מישהו זוכר מפגן בבאר שבע

שהופיע בו צוות אוירובטי עם מזע"ט (מטוס זעיר עם טייס) דו מנועי שקרוי, אם אני זוכר נכון, "קרי קרי" ?

ethanr

New member
אווירוע

כן. אני זוכר וגם הייתי בו.קראו אז למפגן הזה אווירוע. זה היה בשדה תימן מתי שהוא בתחילת שנות התשעים. המטוס שאתה מדבר עליו, זכור לי היטב. גודלו היה בערך פעם וחצי גודל הטייס, והיו לו שני "מאווררים" אחד על כל כנף. בהחלט היה מחזה מדהים שדבר כזה מסוגל לשאת אדם בטיסה, ואפילו ביצועים אוירובטיים לא רעים בכלל היו לו. אינני זוכר את שם המטוס, אבל אם אמצא תמונות שלו שצילמתי, אולי אוכל לראות בהן את שמו.

srami

New member
יש...

נכון, האוירוע... היה שם גם צוות אוירובטי עם פילטוס (PC 7/9 ?) ומצאתי לינק ל CRI-CRI

מעניין אם אפשר לבנות כזה היום....

אם אפשרי מבחינת המנהל? מה ידרש ע"מ להטיס דבר כזה? הגדר דו מנועי? אז"מ?

CRI CRI

לא ניתן (פורמאלית) להשיג תוכניות לבניית המטוס. אך אפשר ליצור קשר עם המתכנן: http://www.homebuilt.org/aircraft/colomban.html אריאל אריאלי

ethanr

New member
שני המנועים לא על הכנפיים

טוב, זה באמת המטוס. שני "מאווררים" - זכרתי נכון. על הכנפיים - לא כ"כ. מה ש-10 שנים עושות לזכרון...

mike libi

New member
ניתן לראות אותו באושקוש

SRAMI שלום, המטוס משאיר רושם מעולה, הצוות שהטיס אותו באווירוע ביצע תרגיל מהמם, מהסוג שקרב את טום קרוז לקלי מגילס, היא רצתה פרטים על אותה גיחה וקיבלה. ובאותה סיטואציה גוס עשה לטייס הרוסי אצבע משולשת!!! עם זכרוני אינו מטעני יש למטוס 2 מנועים קטנים של 80-125 סמ"ק כל אחד אבל אל אני לא בטוח בפרט האחרון. ראיתי את המטוס שוב באושקוש, הוא נמצא במוזיאון ה EAA שצמוד לשדה. אולי אני אצליח להשיג אפילו תמונות שלו מהמוזיאון, בתנאי שהעש לא אכל אותם (נשבר לי כל הזמן לקנות נפתלין ולנסות לפגוע בעש) Why walk when you can FLY Mike

למעלה