מישהו זוכר...

קובי186

New member
מישהו זוכר...

כידוע לכולם דויד ברוזה הוציא ב 1996 את האלבום "סודות גדולים" אלבום מלא רוק משובח אם נגיעות של גאז'..בטח אתם מכירים את "שיר געגועים" "גלויה מצוירת" ו"הנסיך הגדול". יחד אם זאת זהו אלבום שמבחינת המכירות שלו נחל כישלון צורב לקריירה של דויד.....אלבום שלא נצרב בתודעה של המוזיקה הישראלית וזה חבל....אם כותבים מוכשרים כמו צרויה להב, אהוד מנור וכמובן יונתן גפן...לכן, אני כאן כדי לקדם ולהציף מעל פני השטח וחזרה למודעות הציבורית את האלבום "סודות גדולים" באותה שנה צולם קליפ רשמי לשיר "סודות גדולים" יחד אם עינת ארליך. מישהו יודע לאן נעלם הקליפ הזה...???? אני מציג בפניכם את הרימיקס אם די ג'יי צ'ופי לשיר "סודות גדולים" כוכבים במשכן לאומנויות הבמה בתל אביב. 1999 (יש לי הקלטה של כל ההופעה :)) http://www.youtube.com/user/kobinizri5#p/f/100/u-mznv2Lee4

SHANILIROY

New member
הייתי בהופעה הזאת במשכן

וגם אני לא מוצאת את הקליפ לשיר הזה בשום מקום .. שבוע מקסים שיהיה

SHANILIROY

New member
לילכי איזה כיף שאת פה../images/Emo24.gif

איזו תקופה יפה ,בכמה הופעות היינו יהיה מפגש בקרוב ,תבואי

ymother

New member
צודק...

זה באמת הדיסק המועדף עלי מכל הדיסקים העבריים שלו. ולשאלתה של שני מה חסר לי בהופעות - את כל השירים מהדיסק הזה, ממש קשה לי לבחור כי אני אוהבת את כולם! אני אוהבת כשהבית שקט שקט לשים את הדיסק, ואז הוא מתחיל... סודות גדולים הם מגלים... והקול שלו מהדהד בבית ובלב.

ymother

New member
ענק...

אני אף פעם לא קוראת מילים של שירים, פשוט מקשיבה להם. בסוף תמיד מסתבר שהבנתי אחרת לגמרי את השיר. את השיר הזה הבנתי בדיוק, אבל בדיוק הפוך!

glitter8

New member
איזה צירוף מקרים

ביום רביעי מצאתי את הדיסק הזה בחנות התקליטים שלי וקניתי אותו מתנה לחברים שלי, יד שניה ב 20 שקל..

קובי186

New member
איזה יופי :)

איזה כיף שאתם זוכרים את ההופעה...הדיסק...הקליפ שנעלם...אז קדימה! לרכוש את הדיסק למי שעדיין אין...(אני בטוח שיש לכולם...) ולהתחיל להשמיע לכל אדם שמכירים על מנת להעלות בחזרה למודעות את האלבום הכל כך מקסים בעיני "סודות גדולים". קובי.

למעלה