מישהו זוכר

shafan8r

New member
מישהו זוכר

מישהו זוכר את חלוזי החלל now i know they were manga does any one ever see this white trash amzing comic but very old a series of 4

*GormE*

New member
אני לא מכירה

אבל זה נראה ממש נחמד, חבל שאי אפשר לראות יותר מדי פרטים

amitais

New member
כן וכן

חלוצי החלל - קלאסיקה מראשית האייטיז. צריך להיות לי אפילו את אנימציית הפתיחה איפהשהו. איבי - את פשוט צעירה מידי. White Trash קלאסיקת ניינטיז, עם הצייר המחורע הענק מרטין אמונד, תוצאה של זיווג גנטי מושלם בין ג'יימי היולט וסיימון ביזלי.

Scum Bunny

New member
באנגלית Starblazers

סיפורה המדכא של צוות חללית שנבנתה מהמשחתת היפנית הטבועה הנודעת לשמצה ממלחמת העולם השניה- היאמאטו! למעשה, זה בגרסה האנגלית. בגרסה היפנית המקורית זה המשחתת הגרמנית הטבועה הנודעת לשמצה ביסמארק . אבל לחלליות הקרב קראו "זירו", נדמה לי. כמו מטוסי הקרב היפניים באותה מלחמה.

shafan8r

New member
u guys are great or what

never thought anyone will give my the info i was looking for and much more someone who likes bizly and martin emond

arandiera

New member
חיפוש starship yamato בגוגל

מייצר המון אתרים ותמונות בנושא. נדמה כאילו קהילת האינטרנט פחות אהבה את האדפטציה האמריקאית ל-starblazers. מה גם שחלק מהסרטים היפאנים לא עברו בכלל הסבה לאנגלית. בהצלחה.

*GormE*

New member
אין קשר

אני פשוט לא מכירה דברים בן כמה אתה היית בתחילת האייטיז?

shafan8r

New member
זוכר במעורפל

אני חושב שהיתי בן 6 או 8 שראיתי את הסידרה אבל בגללה כול מה שצירתי היו חלליות

gilig

New member
חלוצי החלל

סדרת האנימציה האהובה עלי בילדותי גם אני התחלתי לצייר אז והייתי מצייר במחברות את החללית עם תותח התנועה הגלי האתר הרשמי

moshikgulst

New member
אפרופו נוסטלגיה...

מישהו יודע איך קראו בעברית לסדרה "battle of the planets" ששודרה גם היא בשנות השמונים?

למעלה