מישהו זכה בכרטיס?? קיבלתם מסר?
צ צnי New member 18/6/07 #2 אני קיבלתי! סתאאאם, לא יפה. אני רק לא מבין מה הלהיטות אחרי כרטיס, כאילו זה ים של כסף.
H hadasharon New member 18/6/07 #3 מצחיק כנראה שעדיין אף אחד לא קיבל מסר לא יכול להיות ש50 זכו ואף אחד לא מספר שזכה...
L Looking4CoolName New member 18/6/07 #4 הזוכים נבחרו, וקיבלו מסר! ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif קיבלתי מסר מאחת ממשתתפות בתחרות שאמרה שהיא קיבלה, ותודה וכו'... ציפיה מהנה!
הזוכים נבחרו, וקיבלו מסר! ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif קיבלתי מסר מאחת ממשתתפות בתחרות שאמרה שהיא קיבלה, ותודה וכו'... ציפיה מהנה!
ק קוד קוד New member 18/6/07 #16 אויש, אני יגיד לכם סוד?! שכחתי להגיד לך תודה המנהל המסור וכן לתפוז אז שיהיה לכם אחלה יום!
S SaRit 26 New member 18/6/07 #20 תודה על הכרטיסים ../images/Emo140.gif עוד הפתעה ליום הולדת של החבר רק הפעם בחסות תפוז תודה ולכל בעלי הסודות נתראה באולם (כבו פלאפונים מעכשיו)
תודה על הכרטיסים ../images/Emo140.gif עוד הפתעה ליום הולדת של החבר רק הפעם בחסות תפוז תודה ולכל בעלי הסודות נתראה באולם (כבו פלאפונים מעכשיו)
L Looking4CoolName New member 18/6/07 #14 נמ, איזה מדליק... ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif כל האנשים בעלי הסוד נפגשים לסרט. ^^ תלך, תלך. זה מדליק!! P:
נמ, איזה מדליק... ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif כל האנשים בעלי הסוד נפגשים לסרט. ^^ תלך, תלך. זה מדליק!! P:
ק קוד קוד New member 18/6/07 #15 אתה גם בא? הקטע שאני גר בירושלים ולהגיע יעלה לי כמו 4 כרטיסים במלחה..
L Looking4CoolName New member 18/6/07 #23 תפוז כבר מימנו לי כרטיס לפני שבוע. ../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif + להקרנת הטרום בכורה של הסרט, בגלל שאני מנהל בפורום. ^^
תפוז כבר מימנו לי כרטיס לפני שבוע. ../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif + להקרנת הטרום בכורה של הסרט, בגלל שאני מנהל בפורום. ^^
ח חיידק הסלמונלה New member 18/6/07 #9 תגידו, יש הגבלת גיל לסרט../images/Emo3.gif? אם כן אני בבעיה, זכיתי בכרטיס זוגי>.<"
L Looking4CoolName New member 18/6/07 #11 14, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif יש בו עירום מלא. תן את הכרטיסים לאחותך הגדולה.