מישהו זקוק או מכיר מישהו שזקוק

stam27

New member
מישהו זקוק או מכיר מישהו שזקוק

לבייביסיטר לימי שישי בכל שעה מהבוקר ועד אחה"צ, אפשרי גם מדי פעם באמצע השבוע בשעות הבוקר....(עדיפות לאזור מרכז ומזרח ראשון) אשמח אם תצרו איתי קשר ב[email protected]
או בסלולרי 052-8388927

cobainos

New member
רונית-יש לך תחרות

איום חדש על ההגמוניה שלך!חחח

stam27

New member
יופי רונית, מאוד בוגר ../images/Emo95.gif

זו גם ההתנהגות שאת מלמדת את הילדים שאת שומרת עליהם??

SupeRonit

New member
את_רואה_את_הרשימת_שמות_בחתימה

שלי?? א.כל_אחד_ואחת_מהם_יצאו_בסדר_גמור_מהטיפול_שלי ב.כל_אחד_הרבה_שמות-זה_ממונטין_שמתגלגל ג.מה_שעניתי_לך_באמת_היה_בוגר-אני_שם_כבר_תשעה_חודשים!!הגעתי_לשם_כמוך,אך_אני_נשארתי,ולא_פעם_הוכחתי_את_עצמי-אז_מה_אני_אשמה_שהם_ייבחרו_בי??? ד.ההתנהגות_שאני_מלמדת_היא_דווקא_בוגרת_ואחראית-לא_פעם_הורים_מתעייצים_איתי_ותאמיני_לי_אני_הכי_מופתעת_שפונים_אליי_לעצה. ה.שיהיה_לך_בהצלחה-רציתי_האמת_להציע_לך_משהו-אפילו_הרמתי_טלפון_לאמא_אחת_שאני_שומרת_לה_לילדים,אם_היא_עדיין_צריכה_בייביסיטר-במטרה_להציע_אותך_(אני_פרשתי_מהעיסוק_בבקרים,עקב_גיוס_שמתקרב)-אך_היא_אמרה_לי_שהיא_כבר_מצאה_מישהי. ו.בפורום_ההוא_אני_מפנה_לפה_בכל_מקרה-וזה_יגיע_אלייך. ז.פירסמת_בלוחות?

stam27

New member
מתנצלת על התגובה שלי פשוט לא

צפיתי לתגובות כאלה עוינות.
תארתי לעצמי שרשימת השמות בחתימה שלך אלו ילדים שטיפלת בהם - כל הכבוד. ותודה על הניסיון לעזור, שולם?

SupeRonit

New member
בטח.בטח...גם_אני_לא_הייתי_בדיוק_

תמימה_בתגובתי. כמו_שנעם_כתב-זה_קשה_שקמה_מתחרה_בשטח-אבל_באמת_בהצלחה... בוודאי_ששולם_(כמו_בכיתה_א'-שולם_שולם_לעולם_ברוגז_ברוגז_אף_פעם_*נוסטלגיה*)..

stam27

New member
../images/Emo6.gif

אין לך מה לדאוג - אני ממש לא מתכוונת להיות המתחרה שלך, הכוונה שלי היא לא להיות מטפלת אלא לעשות בייביסיטר לכמה שעות לשם השלמת הכנסה (עבודה קבועה כבר יש לי).

SupeRonit

New member
אין_לך_מה_לדאוג-בחורה_חרוצה_שכמותך

בשונה_ממני_שמחפשת_רק_להתבטל_ולישון_עד_הצהריים_כל_הזמן-את_כל_עבודות_הבוקר,אני_בשמחה_אפנה_אלייך.....

אני רוצה להתחיל לעשות בייביסיטר

אני רואה שיש הכנסה יפה במקצוע הזה ואין תחרות בכלל אז כדי להיכנס לזה ?????? מה אתם אמרים ????? חחחחחחחח חי חי חחחחחח חה

למעלה