מישהו חדש

מילי1991

New member
מישהו חדש

אז ככה...היום יצאתי עם מישהו מדהים..עולה חדש וג'נטלמן אמיתי וגם חתיך הורס. מעבר לעובדה החרושה שקשה לי להפתח פיזית ...אני מפחדת שכשהוא יכיר את החסרונות שלי בשמן הפתולוגי הוא פשוט יברח..(חרדות ומאניה דיפרסיה). אז נכון שהיום הדו קוטביות פחות משחקת תפקיד אלא יותר החרדות.אבל עדיין-יש לי "תיוג" כלשהוא. אז נכון יש מעטים שחושבים שזו מחלה קולית וכאלה..אבל הם מעטים. ואולי גם לא יודעים מה הביטויים של זה בפועל. בגדול הוא בחור די נורמטיבי והולך בתלם לחלוטין בהצטיינות, הוא בחיים לא יקבל אותי עם התוית המגעילה הזאת - גם אם נעבור את מסוכת הסקס

noamlah

New member
אם לא תקבלי את עצמך

אף אחד לא יקבל אותך
כמה שזה נשמע קיטש זה נכון
הכל תלוי באיך שאת מציגה את עצמך ואם תציגי את עצמך כ"מחלה" או כ"תיוג" יש סיכוי שזה ישפיע עליו לרעה
צאי איתו לעוד דייט, תהיני, תשאירי מקום למסתורין, כמו שאני לא מחוייב בדייטים הראשונים להגיד את תוצאות בדיקת הדם האחרונות שיצאו לי את גם לא מחוייבת לדווח על ההסטורייה הרפואית שלך, זה עניין שלך כרגע לא שלו, במיוחד כשאת טוענת שאת בשליטה על זה. כשיגיע הרגע שתרגישי נכון להפתח איתו, פיזית ומנטאלית ספרי לו בדרך שלך. בהצלחה ואל תחרצי את גורלך מראש בבקשה

FineSilverMan

New member
תני לו להחליט

תפקידך להנות מהמצב החדש.
אם לא תכנסי לסרטים, זו לא תהיה נבואה שמגשימה את עצמה.

Shamy

New member
כמה דברים

1. מי אבחן אותך לזה? ...מדובר במחלה קשה למדיי אני מקווה שלא החלטת על דעת עצמל אלא אבחון ארוך היה בעניין פה
2. אני מאמינה בלב שלם וגם את צריכה להאמין בעצמך שככל שתשארי עם יד על הדופק אין סיבה שיפסלו...

שלום

אנשים רוצים להיות בקשר עם אדם שהם אוהבים בגלל מעלות אופיו. נכון שבתחילת קשר פחות מכירים וזו בעיה, לכן מוטב שתתני לחברות להתפתח ואת לא מוכרחה לספר לו מיד.
&nbsp

bengah

New member
מזל טוב

אני מסכים עם noamlah, חושב שהרבה מאיך הצד השני יקבל את זה תלוי בך, אם תתיחסי לזה כמשו שולי ואף מגניב סביר להניח שגם הוא יקבל את זה ככה, אני אישית הייתי בקשר עם מישהי שהיה לה פיצול אישיות, ככה שמאנייה דיפרסיה זה כסף קטן..
במקרה שיחליט שלא מתאים לו, אז גם הוא לא מתאים לך.. מיכוון שאת מחפשת חבר קרוב ולא מישהוא לה@#$% איתו את צריכה מישהו שיקבל אותך כמו שאת ושתוכלי לשתף אותו במה שעובר עלייך.
מצד שני אני חולק על "פילוסוף רוחני" (ד"ש) וחושב שזה משו שצריך לספר בשלבים הראשונים של הקשר, אמנם לא מייד אבל כן כשמגיעה הפגישה של "הווידויים"
בהצלחה!
אגב נשמח שתשתפי איך מתקדם
&nbsp

Berethor

New member
החסרונות שלך הם חלק ממך, זה לא רק "תוית" והוא צריך לדעת תאמת

עד שהוא לא מודע לבעיות שלך, הוא לא מכיר אותך באמת, אין לך מה "להיפתח איתו פיזית", "ולעבור את מסכת הסקס", גם אחרי סקס הוא עדיין יכול לעזוב, ומין הראוי לידע אותו עוד לפני הסקס, וכך לחסוך סכוי גבוה לפגיעה גם מעצמך וגם ממנו. עדיף שיברח לפני הסקס ולא אחרי הסקס. החשש שלך מוצדק, במיוחד אם מדובר בבחור נורמטיבי וללא בעיות נפשיות מהצד שלו, אם הוא לא יקבל את החרדות והמאניה דיפרסיה שלך, אז במלא אתם לא מתאימים, כמה שלא תנסי להסתיר את זה, זה לא ישנה את העובדה הזאת, לכן "המסוכת" שהכי חשובה שתעברו, זה כאשר תספרי לו על זה, את יכולה לנסות לספר איך זה בא לביטוי אצלך, אבל בסופו של דבר זאת החלטה שלו אם לקבל את זה. תהי מוכנה "לגרוע מכל", שהוא לא יקבל את זה, ולא יהיה מוכן להתפשר, אבל קיים גם סיכוי שהוא יקבל את זה.

מילי1991

New member
אני כל כך מפחדת

שהוא יזרוק אותי רק בגלל זה. אני כל כך אפגע מזה שכבר מפחדת בכלל להתקדם בקשר

Berethor

New member
לדעתי את נקשרת יותר מדי, אבל בשלב הזה אין לך הרבה מה להפסיד

זאת אחת הסיבות שעדיף לספר לו את זה בשלב שלפני שהיה משהו מיני בניכם, ולראות אם הוא מקבל את זה או לא, לעזוב אותך הוא יכול בכל שלב. חוץ מזה אם תסתירי את זה ממנו יותר מדי זמן, הוא יכול לכעוס על זה.

מילי1991

New member
חשבתי על זה ו..

בתכלס הוא לא רגיש בכלל... בלי קשר לעודף רגישות שלי
הוא לא רגיש. פשוט לא.
וכל בחורה היתה רוצה מישהו שיהיה שם בשבילה-ובכלל, כל בן אדם (ובמיוחד אני)
אני לא מוכנה להיחשף בפניו או לתת מעצמי יותר מידי (באמות המידה שלי כמובן) ואז לקבל "פצצה לפנים"
אין מצב...
אני שוקלת לסיים עם זה לגמרי.וטוב שעה אחת קודם

Berethor

New member
זה לא עניין של רגישות, אלא של הגינות, והתנהגות נאותה ומכובדת

לדעתי עם סקס את לוקחת הרבה יותר סיכון מאשר עם חשיפת הבעיות הנפשיות, אלא אם כן את בקטע של סטוצים, ולכן אם את לא מוכנה לחשף בפניו אז עדיף שלא יהיה כלום בניכם, ככה הפרדה יותר קלה.

מילי1991

New member
הוא

לא מגלה את המחשבות/רגשות שלו וצריך לחלוב ממנו מידע...קצת מבאס בתכלס. ולפי התשובות שהוא עונה לי-יש מצב גדול שהוא רק רוצה לזיין. העניין הוא שאני לא באמת יודעת או יכולה להפריך/לאשש את זה. קשה לי לקרוא אןתו בין השורןת...אני לא מתכוונת להכנס למע יחסים של מפחי נפש (הספיקו לי מפחי נפש בחיים) בקיצור נראה מה יהיה בהמשך. כי על פניו, נכון לעכשיו ובלי שום קשר לעניינים אחרים - יש מצב שאם יהיה קשר זה יהיה קשר מאכזב ולוקה בחסר מבחינתי

Berethor

New member
לא היית צריכה לאשש את זה, אם שהיה לך חשד לגביו זה היה מספיק

כדי לא לשכב איתו, באופן כללי אם לא רוצים להיכנס לקשרים זוגיים ומיניים גרועים, אז עדיף להכיר את האדם שאת איתו קודם מספיק, ולראות אם הוא מתאים לך, ולא להסכים לשכב איתו מהר מדי. למה חשבת שלשכב עם אנשים זרים מהר מדי נחשב לדבר כל כך מפוקפק? זה גם מהסיבה הזאת.

למה לקבוע כעת? למה לחשוב על זה כעת?

אולי את היא זו שיירד לך ממנו בשלב הרבה יותר מוקדם? "החסרון" שלך, בהינתן העובדה שהוא קיים, הוא למעשה יתרון, שכן אין מדובר בנכות נראית, על כן יש לך ההזדמנות להראות לו מי את, מי זאת מילי, ואם היחסים יהיו רציניים יותר, אני סבור שיהיו לו יותר נתונים להחליט מה הוא רוצה או לא רוצה.כמובן לא לתת לזה להרחיק לכת, כלומר - לא להמתין שנה:)
&nbsp
"הוא בחיים לא יקבל אותי עם התוית המגעילה הזאת..." לא יכולה להיות נקודת הפתיחה שלך, כי אז התוצאה כמו ונכתבת מעצמה.

למעלה