מישהו חוזר מאבן יהודה לאזור צומת רעננה? צפון?

califia

New member
מישהו חוזר מאבן יהודה לאזור צומת רעננה? צפון?

מרכז? משהו? ומזה ליד חדרה? תגידו, קרה לכם שאקסית מנעה מכם בניג'ס אינסופי לצאת בכלל, ולהופעות עם לסביות בפרט, למשל רונה? כי אני פספסתי שנים ע"ג שנים של הופעות ככה. אז איך בורחים מהבית סוהר, סליחה, בית וקן חמים ואוהב ופריג'ידי. ? טיפים? עצות? מפות של הכלא בקעוקע על הגוף? תלמדו אותי, אני לא מתכוונת לבגוד, רק לשמוע מוסיקה ולחזור. וכרגע אני חופשיה, אגב.

זה מאוד פשוט...

יש מפה שמראה את היציאה... אבל ע"מ להגיע אליה, תאלצי לעשות סנפלינג עם סדינים הבדידות, לקפו מעל חומת אש הנוחות שבהרגל, לחצות את נהר החששות ואז בסוף להתמודד מול המכשול הקשה ביותר וזה הדרקון (ובשמה האמיתת, החברה)... חח סתם.. אני תכננתי ללכת עם האקסי להופעה הזו אבל היא כבר נפרדה ממני בעצרת... (לכו תנסו אח"כ להיות אחראים על 100 חניכים)

califia

New member
כנראה אני באה, תאחל לי בהצלחה

עם הטרמפים חזור לכפ"ס. אולי יחשבו שאני צריכה לבית ברל וירחמו עלי. מונית תעלה בטח לפחות 50. וזה אחרי מקח. גנבים. נמאס. כשאני אבין שהחלמתי סופית מהטוראט והאלכוהול והאינסומניה אני אלמד לנהוג. עד אז אני כמו ילדה בת 14 ולא כוסית.

אני בת...

ולכן לגבי הטרפים 2 דברים: 1. תמיד עוצרים לבנות בכבישים ראשיים! (אפילו שאני סתם מחכה לאוטובוס קרוב מדי לספת המדרכה). 2. אני לא אאחל לך בהצלחה לתפוס טרמפ אלא רק לצאת ממנו בחיים, פיזית ורגשית. אינג'ווי

למעלה