מישהו חשב שהצרות נגמרו? (אני)

RED OR DEAD BS

New member
מישהו חשב שהצרות נגמרו? (אני)../images/Emo12.gif

טוב, הדרמה והטלנובלה שנקראת הפועל ב"ש מסרבת להסתיים, כנראה שמר ז'ינו דו פרצופי, ולאחר שאמרו שחתמו על הסכם ההבנות כנראה שז'ינו רוצה לראות שוב את המסמך וכלל לא בטוח שהוא אכן יחותום, על כך הוציא דודו יו"ר חוג האוהדים, הודעה שבה נאמר לא להגיע בנתיים למשחקי הקבוצה עד לרגע חתימת ההסכם והודעה רשמית.

zuli4

New member
אל תדאג..

הוא יחתום כמו גדולללללל אתה לא מבין שב"ש צריכה את האוהדים ואלי ז'ינו יעשה הכל בשביל להחזיר אותם..בסופו של דבר-הוא יחתום...

מוצארט

New member
העתקתי הכל לכאן

שיהיה יותר פשוט ולהלן תוכן ההודעה: מכיוון שהנהלת הפועל ב"ש דוחה את חתימתו של ההסכם מסיבות שונות ומשונות מועדון האוהדים מבהיר : עד שלא יחתם מסמך ההבנות -חרם האוהדים בעינו. ראוי לציין כי לפני שבועים הסכימה הנהלת הקבוצה לחתום על המסמך, בפגישה שנערכה באצטדיון אף חתם אלי זינו (בנוכחות מספר חברי הנהלה) על המסמך אולם נציגי מועדון האוהדים ביקש להעביר את המסך לחבריהם. אתמול טען הדובר אלי מזור שאלי זינו צריך לעבור על המסמך ולא בטוח כלל שיסכים לחתום עליו . על כן מועדון האוהדים שב ומבקש מאוהדי הקבוצה להתאזר בסבלנות ולא להגיע למשחקים, שכן בהבנות שהושגו ישנם הישגים עבור כל אוהדי הקבוצה. חבל מאוד שהנהלת הפועל ב"ש מתעסקת במשחקי כבוד קטנוניים שכאלו, מועדון האוהדים חושב שראוי לשים את משחקי הכבוד בצד למען הקבוצה. ואני אומר? נו באמת... לא רוצים להפסיק עם השטויות? לי כבר נמאס... בסוף דודו ועוד 50 אוהדים ישארו לבד. כל זמן שזה נמרח ככה, זה מאבד מהאפקטיביות שלו.

RED OR DEAD BS

New member
הם לא קולטים שאם ימישכו בצורה הזאת

בפעם הבאה כבר לא יתיחסו אליהם, גם ככה הם יודעים שכל האוהדים יחזרו למעט 30, ששום דבר לא מספיק להם, והם היו רוצים לנהל את הקבוצה, ראינו את המסמך, ואם הוא לא יקוים מצידו של ז'ינו אז באמת חייבים לעשות משהו יוצא דופן, אבל זה כבר נראה משהו אישי בין דודו לז'ינו, ודוד רוצה להפגין את כוחם של האוהדים, בסדר תיתן צ'אנס כי רוב הואהדים.. לא באים בגלל גוטמן..

RED OR DEAD BS

New member
../images/Emo151.gifמוצארט תפסתי אותך..../images/Emo132.gif

פח אשפה אדום- אהבתי חחחחח

מוצארט

New member
אל תגלה לאף-אחד ../images/Emo3.gif

מישהו חייב להגיד להם את זה בפנים, וכשתהיה לי אפשרות לדבר עם אחד מראשי המועדון הזה, אני אגיד את כל מה שאני חושב. הייתי חייב לרשום שם הודעה, כדי שיראו שאין תמימות דעים בנושא, וכולם מסכימים איתם.

RED OR DEAD BS

New member
זה לא אחד מראשי, זה רק אחד

הבנאדם עושה מה שבא לא לפי האינטרסים שלו, ורוצה לקבוע מי יעזוב ומי לא, ואיזה שכר יינתן לשחקני בית וכו', וגם תראה שרוב חברי הפורום גם לא מסכימים איתו ומתכוונים להגיע למשחק מול הפועל ת"א, לפי דעתי זה גובל בהסתה, הוא פשוט מודיע לא להגיע, שוב למה שקרה בשאר משחקי הבית שהתקיימו וניסו לשכנע את האוהדים לא להכנס לוסרמיל...

מוצארט

New member
ומה בדיוק האינטרס שלו

שלא יגיעו אוהדים? הוא רוצה לקנות מזינו את הקבוצה? הוא רוצה עוד כבוד?

RED OR DEAD BS

New member
הוא רוצה לראות את הקבוצה

אולי נקרא לה הפועל דודו ב"ש, פשוט לא מבינים מה עובר על המשקיעים שגם הם יהיו במצב דומה וזה יפגע להם בכיס. בקיצור אני מאמין שאם ננצח בטדי לפחות 5 אלף איש נראה בוסרמיל, גם לקריאותיו הנואשות של מיסטר דודוץ

מוצארט

New member
חחחחחחחחחחחחח

ע-נ-ק! הפועל "דודו" באר-שבע לדעתי היציאה הזאת תזכה בתואר - יציאת השבוע, בעידכון השבועי.

RED OR DEAD BS

New member
כנראה שהמילואים משפיעים עליו

בכל מקרה, נקווה שיחשוב רק על טובת הפועל ב"ש ויפעל בהתאם לזאת.

RED OR DEAD BS

New member
אהה ואתה יודע למה הנערים מושפעים

מהחלטותיו של מועדון האוהדים... רק סיבה אחת, עידוד- כלומר אמצעי פירוטכניקה- אבוקות רימוני עשן וכו', אם מועדון האוהדים האלה לא רוצה להגיע אפשר לעשות אחד אחר זמני, שידאג להביא דגלים להשיג כמה אבוקות (אני יודע שאתה מתנגד לזה אבל זה מעלה את האווירה), ונוכל לעודד בלי הפסקה ובאמת לתת את הנשמה כי זה מה שאנחנו רוצים להתפרק קצת בסופי שבוע ומה טוב אם זה נופל על משחק טוב עם ניצחון.

מוצארט

New member
הדיון על אבוקות ורימוני עשן

עלה כאן כמה וכמה פעמים. אני לא מתנגד לאמצעי העידוד האלה, להיפך! אני מאוד בעד! אבל במצב הקיים היום במדינת ישראל, האביזרים הנ"ל אינם חוקיים. אני לא חושב שהנערים כ"כ תמימים שחושבים שדודו ומועדון האוהדים יוכלו לעשות את העניין חוקי.

RED OR DEAD BS

New member
הם יודעים שזה לא חוקי

וזה חלק מהעניין, זה מעלה את האווירה בטירוף (למרות שלא פעם נחנקתי מרימוני העשן ולא יכלתי לדבר 20 דקות), ובכל מגרש בעולם עם קבוצות שקוראות לעצמן גדולות זה קורה, אז לא אנחנו המצאנו את הגלגל וגם לא נעצור אותו פשוט נמשיך ונעודד.. וזה ברור שחברי מועדון האוהדים שקוראים לעצמם האולטראס משיגות את האמצאים האלה.

RED OR DEAD BS

New member
תגובתו של דודו להודעתך

א. ברוכים הבאים. ב. לנסות לנהל את הקבוצה? אלי זינו הסכים למסמך הזה, האם לא נראה לך טבעי שאנחנו נרצה שיחתמו עליו לפני שנסיים את חרם האוהדים?? ג. מאבד מהרלוונטיות שלו ? למה ? מה השתנה שהחרם הופך להיות לא רלחוונטי? לפי דעתי תכתוב לו גם; שלאחר שפירסמת את מסמך ההבנות, רוב אוהדי הקבוצה שהלכו אחריכם הבינו מכך שהחרם נגמר, ולכן הם יתעלמו עכשיו מבקשתך ויחליטו בכל זאת ללכת, ולכן זה לא יהיה יעיל להמשיך עם החרם עם 30 איש בלבד, וזה מונע השפעה בעתיד במקרים דומים של חוג האוהדים.

מוצארט

New member
אין צורך להעתיק את תגובתו לכאן

שניה... זה ה-דודו המפורסם? יו"ר מועדון האוהדים?? כי רשום שם - אלי ויצמן

מוצארט

New member
סליחה על הבורות

גראנדה? וואי, אז זה הממושקף... מעניין מה יהיה לו לענות לי...

למעלה