מישהו חש לאחרונה שהזמן חומק?

מישהו חש לאחרונה שהזמן חומק?

שהוא טס ממש ממש מהר? שלא מספיקים כלום גם כשעושים הרבה? ושבסוף יום מתמוטטים מעייפות? יש מצב שאלו תסמיני טרום הזדקנות?! הצילווווווווווווווווווווווו

liontamer

New member
מישהו חש שעוד פעם

המוח שלו נשרף מהקורס? כשעושים הרבה דברים, והחיים מלאים בדברים הזמן טס כמו אני לא יודע מה עוד לא הספקתי לעבור בבית וכבר עברו איזה 6 שבועות time flyes when you are having fun לאון פיתח מחלה

יו, כן...

אני כל הזמן עייפה הנסיעות לירושלים מעייפות ממש אני מנסה גם לסוע ללימודים, גם ללמד, גם חזרות, להתאמן, מכון כושר, לתכנן את שנה הבאה...אין לזה סוף איך מתרגלים לישון פחות? אני חייבת את השמונה תשע שעות בלילה או שאני קורסת את ישנה הרבה גולדפיש?

dod_basim

New member
כמה שאת צודקת

גם הגוף שלי מראה לאחרונה איתותים שונים. אולי בגלל שהעומס רב אם זה בגלל שאני עובד המון כמלצר שזה לא קל פיזית והלימודים לפסיכומטרי שגוזלים לי חיים שלמים ואולי הפאנטיות ללכת לחדר כושר בכל מחיר ומצב (לדוגמא אתמול ב11 בלילה) אבל עם קצת שינה ואוכל מאוזן ועשיר אני כמו חדש (ולא משנה כמה עומס יש) באסים לאט לאט מתאקלמים לחיים

Cobe Anan

New member
זה קורה לפעמים..

ודווקא כשלא עושים כלום, זה יותר מורגש. נעלם לך יום מרוב עומס? את יכולה להביט אחורה ולראות מה הספקת. אם נעלמו לך 5 שנים מרוב שלא עשית כלום, אז את מתחילה לחשוב על כמה החיים קצרים, ועל זה שרבע מזה כבר העברנו, ועוד לא הספקנו לעשות עם עצמנו כלום. אלה כבר חרדות זיקנה.. אם זה עוזר לך, אז מחר בערב תביטי אחורה על כל השבוע הזה, ותגלי שהוא דווקא היה די ארוך. בגיל מסויים, את דווקא מעדיפה שהזמן יוריד קצת את הקצב.. זה מזכיר לי משהו חמוד, שקראתי: "מתי ייגמר השיעור?" שאל התלמיד; "מתי יסתיים היום?" שאל הפועל; "מתי כבר סוף החודש?" שאל הפקיד; "שיעברו כבר 3 שנים", התפלל החייל; ורק זוג זקנים שישבו על הספסל מול השקיעה הביטו זה בזה והתחננו שהרגע הזה לא ייגמר לעולם.. ככה זה- את עושה ועושה, מתרוצצת, עובדת ולומדת, וכל זה מתוך פנטזיה שככה תוכלי בסוף לחיות את החיים שתמיד רצית, אבל החיים הם בעצם מה שקורה בינתיים, בזמן שאנחנו מתכננים ובונים אותם.. זהו.

seeyou

New member
תסמיני טרום הזדקנות?../images/Emo8.gif

לא חושב אני חושב ש"תסמיני טרום הזדקנות" מתחילים כאשר האדם "האופק" של האדם נעצר . אם לא מספיקים כלום גם כשעושים הרבה ייתכן שהרף גבוע(הרבה עבודה) או הנצילות שלנו לא טובה(אין עיניין במה שעושים) יוסי

סקיילוב

New member
גם לי הוא חומק,

לפעמים זה כיף כי אז אתה יודע שהפז"מ דופק.. לפעמים, אני דואגת שאני אצא לעולם בלי כלום. כאילו שלא משנה מה, שום דבר לא משתנה לי...

twigy

New member
הכי טוב להיות בטלן כמוני

לא לעשות כלום לשבת רגל על רגל ולתכנן את הנסיעה לאמסטרדם אחח החיים טובים

ספר לי על זה!

כל כך מהר עבר סופ"ש יא ראבק!!!!!!!! אני מרגישה שאני מזדקנת אשכרה ככה

למעלה