מישהו טס בקרוב

מאי24

New member
מישהו טס בקרוב ../images/Emo35.gif ../images/Emo160.gif

הנה משהו שיכול לענין אתכם...

דפנה KC

New member
נראה לי סיוט אמיתי...

בתור אחת שטסה הרבה למדתי לשים את האוזניות עוד בעליה למטוס...למי יש כוח לדבר כל הטיסה???

מאי24

New member
גם לי ../images/Emo6.gif

אני תמיד מגיעה מצוידת בספר קריאה ואטמי אזניים

לדעתי.. היחידים שצריכים שירות כזה

הם בעלי פחדי הטיסות למיניהם.... אני בטיסות בדרך כלל מקווה שתשב לידי בחורה יפהפיה או שהמושב לידי יהיה ריק- כדי שאוכל לישון בשקט (ולקום לשרותים מבלי להקים את כל העולם ואשתו שבדיוק "אוכלים" כשאני חייב להתרוקן..) וכן, אני מאלה שתמיד שמים את התיק שלי על הכסא לידי כדי שייראה שהמושב "תפוס" (באמת משעשע לדעת באיזה מהירות התיק נעלם כשעוברת במטוס איזה בחורה צעירה .. ואם היא לא התיישבה אז באותה המהירות התיק חוזר חזרה למושב).

Dublinoa

New member
מזכיר לי אוטובוסים בארץ ../images/Emo8.gif

באופן מאוד תמוהה האירים שונים לחלוטין. באוטובוס אם הם יושבים בספסל זוגי ריק הם לעולם יתישבו ליד החלון כדי לאפשר למי שרוצה לשבת לידם להתישב מיד, וגם בטיסות לא מסומנות אותו דבר (אבל אולי זה בגלל שתמיד כולם רוצים מושב חלון....). אני תמיד מעדיפה מושב "מזדרון" בטיסות, ועוד מימי הצבא מורגלת בהתקפלות לכדור ושינה
(לא מסוגלת לקרוא בטיסות ונסיעות).

mishi79

New member
מזכיר לי סיפור על זוג חברים שלי

שהכירו בטיסה. הוא לא הפסיק להציק לה, עד שהיא הסכימה להתייחס אליו. היום (כמה שנים טובות אחרי...) הם נשואים עם ילדים.

Ronit FL

New member
מזכיר לי שכשנסעתי בפעם הראשונה

לניו יורק, שנת 91' סבתא שלי איחלה שאולי אכיר מישהו בטיסה. וכמו שאתם יכולים לראות את דפוס ההתנהלות הזו, אותה סבתא יקרה שלי המליצה לי גם ללכת לעבוד כקופאית בסופר כי זה מקום מצוין להכיר בחורים...

למעלה