מישהו טס ב25 עד ה1???

מישהו טס ב25 עד ה1???

ואיזה מלון אתם ישנים?? אני וחברות שלי לקחנו את מג'יק סימוס 1 ליד הסקוויר כי הבנתי שזה ליד הכול. ועוד שאלה אם אני רוצה לעשות גם את הבנג'י גם שייט וגם לפחות 3 מועודונים ופארק המים הענק וכמובן קניות!! כמה בערך להביא?? 600 דולר יספיקו לי?!? פשוט זה נראה לי קצת מדי!! תענו טנקסססססססס!!! אתם אחלה פורום שבעולם!! עוזרים המון תודה לכולם!!!

Babylonation

New member
ספרו פרטים עליכם..

מאיפה אתם בני כמה אתם? אנחנו בני 16 17,17 וחצי ו15 וחצי.. מחדרה.. השאר?

אורז orez

New member
אנחנו

שמונה חברה (כן אני יודע זה הרבה) כולם בגיל 18 לפניי גיוס. תפגשו אותנו מבטיח לכם יהיה שמח!!!!

exclusive3

New member
ילדודס לא מתאימים לנאפה ..

פאק מה 15 וחצי עד 17??....אני כבר רואה את השטויות שאתם תעשו

אורז orez

New member
מה אכפת לך??

תאמין לי שהם יכולים להתנהג הרבה יותר טוב מאיזה כמה חארות שהם בני 20-21 מקווה שהם יהיו בסדר. בכל מקרה אני מקסימום ישגיח עליהם, למרות שהם נשמעים לי אחלה חברה

Babylonation

New member
אממ..תרשה לי לומר

המשפט הראשון שלך נכון מאוד, לא לשפוט בלי להכיר אה?! ונקווה שגם אתם תהיו בסדר=] ולהשגיח עלינו? לא תודה, אל דאגה אנחנו נסתדר, אבל בכיף נהיה איתכם, אתם נשמעים סבבה לקרוא לנו ילדודס זה קצת מתנשא הייתי אומר, אופי והתנהגות של בנאדם בדרך כלל לא קשור לגילו, אם אתה רואה את זה ככה זה קצת השקפה מוטעית. יום טוב=]

Babylonation

New member
חחח...זה יפה שאתה שופט מהר בלי להכיר

מה אני נראה לך מטומטם לנסוע למקום כזה ולעשות שטויות? אני בא להנות, להנות בשבילי זה לא לעשות שטויות תאמין לי, אנחנו אחלה חבר'ה אין לך מה לדאוג, ואם אתה דואג, אז זה כבר בעיה שלך :)

adidush007

New member
...

קח בחשבון שהבנג'י זה בערך 45 פאונד ---> 450 שקל ----> כבר מאה דולר וקצת הלכו :]

למעלה