מישהו יודע אולי מה הקטע

מישהו יודע אולי מה הקטע

של קיין?!?! כאילו הוא מרביץ לאחיו הקטן?!?! הוא נראה קצת פסיכופט!! אז מי שיודעעעע אנא למסור מידע!!!

moria007

New member
נצל"ש, עוד משהו מוזר בפרק של היום

טס הרי מפחדת מגבהים!!!! אז איך היא רוצה צניחה חופשית ליומולדת????

Nira22

New member
טס לאט לאט

התגברה על פחד הגבהים אחרי שהיא טסה עם ניק במסוק (בעונה ה - 2) וזה לא המצב היחיד שהיא היתה על הגובה (כשהיא טסה עם סטיבי במטוס)....

Kasey

New member
אממ...

היא אמנם הצליחה אז לטוס איתו ופחות או יותר להתגבר, אבל לא נראה שפתאום היא הפכה לחובבת גבהים. היא התמודדה עם הפחד אבל עדיין לא אהבה את זה לפי מה שזכור לי, ולכן חשבתי שהקטע של הטיסה עם סטיבי היה מוזר, והצניחה החופשית בכלל... אני לא אוהבת שהתסריטאים שוכחים את העובדות שלהם עצמם...

JuSt A d i

New member
היא אמרה בפרק

שאם היא לא תעשה את זה עכשיו היא לא תעשה את זה לעולם.... סוג של התמודדות עם הפחד

katam

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש שאלה עבור בני ../images/Emo41.gif

איפה יש תמונות של רוי ? חוץ מיזה גם אני רואה את הסידרה מאד נהנת אבל לא כותבת כי לדעתי אני יכולה להיות אמא שלכם (לא עולים לי אייקונים אחרת הייתי שמה את האייקון של הפרצוף עם הלשון ). אם אני כאן בכל זאת אומר שהחביב שלי הוא דייב. אתם יכולים לספר לי על השחקן שמגלם אותו ? ביי אורלי

shllomts

New member
לא בטוח שאת יכולה להיות אמא שלנו..

אבל את יכולה לנסות. בכל מקרה אני אחפש מידע..

moria007

New member
גם אמא שלי רואה, אבל היא לא

מבינה מספיק במחשבים כדי להשתתף בפורום... אני מעדכנת אותה על דברים חשובים.....

moria007

New member
אה, וגם... הקאמבק של טרי!!!

אני מזה שמחה שהוא הופיע בפרק היום, פחדתי שלא נראה אותו יותר.... יחי טרי!!!

yaelelele

New member
בולי שלי... ../images/Emo24.gif

ניראה לי שקיין הרביץ לו רק ביגלל שגנב את המנוע , והרי אביו הרביץ להם. כך שאולי הוא חשב שזאת הדרך , זה הכל.
ומה שקרה היום עם טס באמת מאד מוזר לי.

נועה167

New member
.....

אני גם חושבת ! הרי הוא אמר שהרביצו לו שהיה ילד אז מן הסתם הוא הרביץ לאח שלו..זה מסתדר...

moria007

New member
אני חשבתי דווקא ההפך

חשבתי שבגלל שאבא שלו הרביץ להם כשהיו ילדים הוא דווקא לא ירביץ לאחיו הקטן כי הוא יודע שזה לא בסדר, זה מה שאני קלטתי מהשיחה של סטיבי וקיין, כשהוא סיפר לה על אבא שלו.

למעלה