מישהו יודע אולי קצת
ים

שלמונזה

New member
יש לי ממש קצת ../images/Emo168.gif

אני אתן למומחים לענות בנושא.... ממה שאני כן יודעת
לוסי וקווין יתחתנו, ראיתי קצת מהפרק של החתונה שהייתי השנה בניו יורק. אתמול ניר סיפר לי שמרי תכנס להריון מבן... נשמע לי קצת מוזר [בכל זאת סדרה על ערכים שבניהם לא לשכב לפני החתונה] לר יודעת מה יסגר עם זה. מה שכן אני יודעת שמרי ובן לא יתחתנו [חבל] והיא תתחתן בסופו של דבר עם מישהו אחר.

יש לי ספוילר ענק...../images/Emo58.gif../images/Emo136.gif

לוסי תהיה בהריון בעונה התשיעית...

diet prozak

New member
אני זוכרת דווקא ../images/Emo58.gif

שקראתי באתר של הסדרה תקצירים של פרקים מתקדמים, והיה כתוב שסיימון שוכב עם מישהי, ושהוא הראשון מהקמדנים שמקיים יחסי מין לפני החתונה... מוזר

שלמונזה

New member
יכול להיות... ../images/Emo168.gif

סיימון הופך די למרדן, מאט היה תמיד יותר רומנטי מחפש אחרי אהבה. סיימון מחפש יותר להיות COOL או משהו...

MelindaW

New member
הנה לך כמה ../images/Emo58.gifים../images/Emo137.gif|גבר|

מה שאני יודעת וזה לא הרבה
באמצע עונה שבע לוסי וקווין יתחתנו. מסכנה לוסי, היא כמעט ולא ביטלה את החתונה אבל מאט
הציל את המצב, זה דווקא קטע מצחיק, כל משפחת קמדן עומדים ליד חדר שהכלא מתקוננת בכנסיה ואז מאט אומר לכולם שילחו למקומות ויסדרו את הדברים האחרונים והם לא זזים ואז הוא "לכו, תקשיבו למה שהרופא שלכם אומר לכם". אין לי מושג מתי אבל מרי תיתחתן עם מישהו בשם קרלוס ובסוף עונה 8 היא תלד בן. עם הבנתי נכון לוסי בהריון במהלך עוד 9.

שלמונזה

New member
נו זה בדיוק הפרק שראיתי ../images/Emo168.gif

לוסי מתלבטת אם היא עושה את הדבר הנכון, ואז היא מרגישה יותר בטוחה שמרי ומאט באים לחתונה [לא ברור לי למה היא חשבה שהם לא יבואו...] פרק נחמד מאוד. ודווקא מסקרן אותי אם מרי יולדת את הבן של קרלוס או של בן? (כי אמרו לי שהיא בהריון מבן...) מה נסגר איתה?!

MelindaW

New member
אז ככה................./images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

היא חשבה שמרי ומאט לא יגיעו בגלל שהיה מבול חזק ושדה התעופה היה סגור 24 שעות. וזה לא רק מרי ומאט זה גם ההורים של אריק, אבא של אנני וג'ינג'ר, בן, אחות של קווין ואימא של קווין. גם היו לה התלבתויות על זה שאולי היא קודם צריכה לסיים קולג' ושהיא לא מקירה את קווין ואיך שהיא אומרת לאנני "אני לא מכירה את עצמי". ופרק מאוד חמוד. לא מה שהבתי מהאתרים זה הבן של קרלוס. תראי בפרק האחרון של עונה 8 ופרק ראשון של עונה 9.

MelindaW

New member
שכחתי לסמן ../images/Emo58.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

איפה הראש שלי

תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

האמת שכן ידעתי שמרי תלד בן כי קראתי את זה לא מזמן אבל מי האב
מה עם סיימון
ומה עם מאט
מה יהיה איתו ועם שרה

*Ginny Weasley*

New member
ננסה../images/Emo58.gif...

יהיה לה חבר בעונה התשיעית [היא בת 14-15 משו כזה], יהיה להם משבר קטן והם יפרדו ויחליטו להיות ידידים. היא נראית הרבה יותר טוב מעונות קודמות, זה בטוח.

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo58.gif יש לי כמה על הקמדים , תהנו

אכן לוסי תתחתן עם קווין בעונה ה7 וב היא בהריון ויש לה בת . מרי התחתנה עם קרלוס שהוא הבחור שהיא ולוסי נדלקו עליו כשהוא שהה אצל הקמדנים בעונה ב3 או 4 לא זוכרת ( מי שצופה הדוק בסדרה יזכור ) והיא ילדה בן ושמו צרלי . לגבי סיימון הוא יצא עם בחורה חדשה בשם ססילה ( שתגיח בעונה ה 7 אשלי סימפסון אחות של ...) הוא יוצאי רשיוןויהיה מעורב בתאונה שבו יהרג ילד וזה ישבור אותו . לגבי רותי אין ממש מה לספר חוץ מזה שהיא גודלת . מאט ושרה כרגיל לומדים בניו יורק. ואם זה מעניין מישהו אבא לי אני ימות
. ביי

../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

סיימון ידרוס ילד
הרגת לי את הלב עכשיו! איזה עצוב

dotcomgirl

New member
אני קוראת ספויילרים מדי פעם באתר

tvtome. יש שם את את תקצירי כל הפרקים של הסדרה ושל מאות סדרות אחרות (הקישור הוא לאתר עצמו, ולא לפירוט על הסדרה - כך שזה לא ספויילר). אני סקרנית, מה לעשות

coralline

New member
../images/Emo58.gif !!!!!!!!!!!!

אני יודעת קצת אבל ראיתי שכבר כתבו הרבה בכול אופן לוסי וקווין יתחתנו ובעונה התשיעית היא תיהיה בהריון עם בת (שידרו רק עד פרק 1 בעונה התשיעית לכן אני לא יודעת יותר) מרי תתחתן עם קרלוס ויהיה להם ילד בסוף העונה השביעית לסיימון תקרה תאונה והוא יעזוב את בית הספר ויעבור לקולג' או משהו במהלך העונה השביעית אשלי סימפסון שמתחקת את ססיליה תיהיה חברה של סיימון אחר כך הם יפרדו והיא תהיה חברה של מישהו חדש שיבוא לגור שם (מפני שאבא שלו נמצא מטעם הצבא בעירק) רותי בעיקר גדלה... אין משהו שאני זוכרת כרגע אם יש שאלות יותר ספציפיות אני אשמח לענות אם אדע וכשיהיה לי זמן

coralline

New member
נכון, אני...

אני ראיתי כמה פרקים מהעונה השביעית כמה פרקים מהעונה השמינית ואת כול התשיעית (לפחות אלו ששודרו בנתיים) פשוט לא יכולתי להתיאפק ובאמת גם אני אהבתי

למעלה