מישהו יודע אולי

frucht1

New member
מישהו יודע אולי

אם פומפיי יצא על דיסק/תקליט...אפילו מהדורה מוגבלת? הרגע רכשתי את גירסת התקליט - מעניין אותי אם מדובר בבוטלג או בהוצאה מקורית

בגדול

ממירים את הדיוידי לקובץ אודיו. אני עשיתי את זה כדי שתהיה לי אפשרות לשמוע את זה באוטו. או פרד

frucht1

New member
זה בדיוק ההבדל

בין קבצי אודיו לבין תקליט....היום כל אחד יכול לעשות בוטלג, אני לא ממש מעריץ של בוטלגים, באוסף שלי כמעט ואין בוטלגים למעט של פינק פלויד, נראה לי תוספת נחמדה לאוסף פומפיי...

בוא'נה נגעת בסוגיה מעניינת!

למה לא מוציאים את פומפיי על דיסק קיבינימט! עושים עלינו כסף עם האוספים החסרי טעם ומשמעות שלהם, סוחטים עוד כמה גרושים ע"י הריסת השירים של פלויד ודחיסתם לאלבום כפול לא קשור לעולם, אבל את פומפיי אי אפשר להוציא על אלבום?! ההופעה הזו היא אחת הדברים הגאוניים בעולם... בושה.

frucht1

New member
כמו שאמרתי לעיל...

למזלי יצא לי להניח את ידי על תקליט ההופעה

frucht1

New member
והערה לעניין אוסף

למעט relics...כל ניסיון שלהם לעשות אלבום אוסף הוא ביזיון. לדעתי, רוב השירים שלהם ברוב הדיסקים צריכים להישמע כיצירה אחת...אין טעם לשמוע שיר אחד מכל אלבום, השירים באנימאלס לא ניתנים להפרדה, יש ביניהם קשר הדוק, כמובן שזהו מצב הדברים בחומה...כאשר מפרידים בין השירים ומנסים ליצור אלבום אוסף, ההרגשה היא יותר מדי מלאכותית...שזה הפוך לגמרי לתחושה שהאלבומים שלהם נותנים כאשר שומעים את כל השירים אחד אחרי השני. אני כמעט בטוח שכמה וכמה מהשירים שלהם כלל לא היו נהפכים ללהיטים אם הם היו משחררים אותם כסינגל (טול לדוג' את את השיר השלישי באנימלס). מה שהפך אותם ללהיטים זה החיבור המדהים והגאוני בין כל שיר לשיר...אלו הם אלבומי קונספט וזהו טבעם. רליקס לפי דעתי מתאים מכיוון שמדובר בשירים מהתקופה המאוד מוקדמת שלהם, piper at the gates באלבום כל שיר עומד בפני עצמו - bike, astronomy...אין קשר בין שיר לשיר להבדיל מהיצירות המאוחרות יותר שלהם.

CrazySheep1

New member
צודק בכל מילה!

אני קניתי את האוסף שלהם Echoes וזאת אחת האכזבות שלי.

Anuerysm

New member
אתה יכול להתנחם בזה

ששתלת עץ ביערות הגשם (או שמא אני טועה?)

Anuerysm

New member
אני חושב שזה כתוב בחוברת של הדיסק

אין לי את הדיסק אז אני לא יכול להיות בטוח על כל עותק של האוסף הזה שאתה קונה הפינק פלויד דואגים שישתל עוד עץ ביערות הגשם יכול להיות שזה בולשיט גמור או שנגמר המבצע, אנלא יודע, האם מישהו שמחזיק באוסף יכול לאמת אותי כאן?

CrazySheep1

New member
אני מחזיק באוסף, אבל איך

אני יכול לאמת אותך? קיבלתי אותו כמו כל דיסק רגיל, בלי אלון מצורף, או הודעה מודפסת על העטיפה.

CrazySheep1

New member
אופס! שניה אני אסתכל בחוברת...

פיספסתי את מה שכתבת בהודעה שלך.

CrazySheep1

New member
הרגע דפדפתי בחוברת, ואין

(מידע על השירים, תודות, זכויות שמורות וכו') אבל לא ראיתי את מה שכתבת מוזכר איפשהו בחוברת.

אני זוכרת משהו כזה

וגם, ההדפסה המחודשת של Echoes שיצאה לפני כמה שבועות גם היא "ידידותית-לסביבה" ועשויה מחומרים bio-degradeable וכיו"ב. זה חשוב לגילמור, מסתבר.

avki

New member
אתה לא טועה. כתוב למטה בחוברת

של אקוז, שעל כל עותק שנמכר פינק פלוידת שוטלת עץ ביערות הגשם.

למעלה